• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lutfen bir akil

ya valla arkidişler bu işleri abi kayınço beraber yapan çok gördüm yaa beenn:KK43:

Kimse de dememiş ki sana ne abinin mesajlarını niye okuyorsun sen, özele saygın yok mu diye? Bence nişanlına sor belki nişanlılık kararını gözden geçirir em sinir olduğum davranışlardan biri telimin habersiz karıştırılmasıdır. Eşim bile yapmaz bunu kaldı ki erkek kardeşim yapacak

Bence de abin ilgilendiren bir konuşmadır.
Aksi halde abin müsade eder mi ilişkinize, bu kadar didikleme kendini de boş yere şüpheye düşürme .
Sevginize güven , ona , kendine güven okuma takip etme izini sürme , mutluluğuna bak :KK68:

Aslinda bende bunu dusundum. Nisanlimda beni cok sever hep hiss etdirir ne yazdigini tam bilmedigim bir konu icin ayrilmak aptalca olur. isanlima bunu baska dille nasil anlatabilirim

Onu yapsamda geri gelmezki. Sirf o konusmayi silmis ondan sora baska ne var ne yok yarin evde olsan ise gidene kadar bulusurduk gibi konusmalar devam etmis.
Ya askim sana bisi dicem ama bana kizma nolluuuuurrrr ben gecen gun abimin telefonu karistirdim sizin konusmanizi da gordum ama ne yalan soliim meraktan da bitiyorum nereye goturcen abimi? Cok merak ediorm ama sadece abimi merak ettiim icn bi turlu duzgun biri giremedi hayatina uzuluyorum cidden. Gibi bisileri en tatli seker halinle sorabilirsin mesela hem tatli dil yilani deliginden cikarir ve durustluk kozuyla cevabini alabilirsin bence

Back
X