Lütfen Bir Bakın,Ben Çözemedim.

torarikar

Daha yaşanacak çok şey var...
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2017
6.069
7.854
198
Merhabalar.Daha önce de bahsettiğim gibi bir uzak mesafe ilişkim var.Şimdi uzatmadan konuya gireyim.Uzun zamandır sevgilimle buluşma hayali kuruyorduk.Geçen hafta (5 Mart'ta) şöyle bir mesaj attı:
O : Müjdemi isterim eğer bir problem çıkmazsa 12 gün sonra senin şehrindeyim.
Ben: Öyle mi
O : Pek sevinmedin gibi sanki
Ben:Yoo nereden çıkardın
O: Ne bileyim
Neyse sonra bir iki daha mesajlaşıp bıraktık.
Çok sevinmiş gibi mi gözükmemi istedi anlamıyorum.Hayır zaten mesaj yoluyla nasıl belli edebilirim ki sevincimi.
Sonraki günler soğuk davrandı.Ki bazen böyle soğuk davranıyor, yoğun olduğunu söylüyor.Ben de ona Cuma günü( 9 Mart) mesaj attım işte. 12 gün sonra demişti ya,o gün 17 Mart Cumartesi'ye tekabül ediyor. İşte ben de dedim ki canım haftaya buluşacağız yer ayarlayayım mı yemek filan yeriz dedim.Bu hemen başladı yok belli olmaz filan demeye.Ben de dedim ki ne oldu bir problem mi çıktı gelemeyeceksin dedim.
Aynı zamanda yüzücü ve yarışmalara gidiyor.Aynı gün yarışmam var,büyük ihtimalle yarışmaya giderim dedi.Ben de şaşırdım yarışma yeni mi belli oldu dedim.Hayır yarışmalar 2017'den belli oluyor dedi.İyi de madem öyle bana niye öyle dedi?Ben de sorunca filan sinirlendi bana ,terbiyesizlik yaptığımı söyledi.Bu benim işim dedi.Çok kırıldım, ben terbiyesizlik mi yaptım?Hayır tabii bu onun işi de ,bana öyle demedi ki baştan.Neden böyle yapmış olabilir,hayal kırıklığına uğradım.Gezeceğimizi,buluşacağımızı hayal etmiştim.Sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda?

Öyle mi yazmaniza alinmis önemsenmedigini düsunmüs olabilir
devaminda ise de yaptigi yanlis kimse ona yarismasina gitme dememis
Yarisma oldugu gun ne diye gelecegim demiski

Sizin mesajınız biraz mesefali olmuş ama bence uzatması gereksiz. Özellikle terbiyesizlik demesi çok garip. Bence üstüne gitmeyin gelmessede tepki vermeyin kendisi kaybeder gelmesse

benim uzak mesafe ilişkim olacak
müjdemi isterim 12 gün sonra yanındayım yazacağım
öyle mi diye cevap gelecek
pek sevinmedin gibi sanki diyeceğim
o da "yooo nerden çıkardın" diyecek!

hayatta gitmem, gideceğim varsa da gitmem
"zaten mesaj yoluyla sevincimi nasıl belli ederim ki " demişsiniz de
ooo hoooo, onlarca yolu var
--> bu bile bir sevinç mesajı mesela, hem de en basitinden

Hiç görüşmediğiniz bir insanla nasıl emin olup da evlenebilirsiniz ki? Ben şu uzak mesafe ilişkilerini hiç anlamadım, anlamayacağım da!

Haklısınız da daha sonra bir sürü güzel mesajlar attım.

Bence sen haklisin
Zaten surekli gelmesiyle problem yasadigin biri.beklemiyorum gelme deseydin.
Ne yani simdi erkek arkadasin "geliyorum "dediginde yuuupppiiii mi diyecektin :/

Madem yarisma cok onceden belliydi bence sen degil o terbiyesizlik yapmis.hatta dalga gecmis seninle geliyorum diye

Öyle mi yazmaniza alinmis önemsenmedigini düsunmüs olabilir
devaminda ise de yaptigi yanlis kimse ona yarismasina gitme dememis
Yarisma oldugu gun ne diye gelecegim demiski
Değil mi ya ben de ona takıldım.Bir problem olmazsa 12 gün sonra geleceğim ne demek?Sonra da yarışma 2017 yılından belliydi diyor.Madem belliydi niye öyle dedin o zaman?

Değil mi ya ben de ona takıldım.Bir problem olmazsa 12 gün sonra geleceğim ne demek?Sonra da yarışma 2017 yılından belliydi diyor.Madem belliydi niye öyle dedin o zaman?
Ya cok sevinmediginizi düsünüp yarismayi bahane etti ya da eniste biraz oküz
Yani bu kadar da fazla tepki vermis
Cunku ilk o demis gelecdgim diye

O gün yarışma falan yok tabi ki. Bozulduğu için var demiş. Ben olsam ben de bozulurdum. Daha soğuk tepki olamazdı. Senin yaşındaki bi kız bütün emojileri sıralardı sevinçten. Tabi gerçekten sevindiyse...

Haklısınız da daha sonra bir sürü güzel mesajlar attım.

iyi de ilk mesaj o anki "duygularla" yazılır genelde
sonrakiler "düşünülerek"
bozulmuş olmasına hak veriyorum ben

ayrıca madem güzel mesajlar yazdınız
o zaman neden diyorsunuz ki "mesajla sevinç nasıl gösterilsin"

ha ama bunların hiç biri size terbiyesiz demesini haklı çıkarmaz, o ayrı
haklıyken haksız duruma düşürmüş kendisini bence

Dürüst olayım neden biraz da öyle soğuk mesaj yolladım biliyor musunuz,ilgisizdi bana karşı.O yüzden biraz kırgındım.

Dengesiz olmalı.
Bu erkekler kendilerini çok akıllı sanıyor,bizi salak yerine koyuyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…