Lütfen Bir Bakın,Ben Çözemedim.

"Öyle mi" mesajı vallahi duygusuz.. Mesajlaşmayı sevmeyen biri olarak duyguların yeterince iletilemediğini düşünürüm ama "ciddimisin, çok sevindim" bol duygu ileten bir mesaj olabilirdi.. Yani düşünüyorum bende gitmek istemezdim ama terbiyesiz de demezdim.. iki taraftı hatalı bana göre

Bende uzak mesafeli iliski yasadim ama ayda bir mutlaka bulusuyorduk mutlaka.30 gunu gectimi sikintilar kavgalar basliyordu.o yuzden uzak mesfe yipratiyor insani ama anladigim kadariyla sizin gorusmeleriniz cok fazla degil o yuzden ikinizdede sogukluk var.biz ama simdi yan yanayiz insallah sizde olursunuz

Değil mi ya ben de ona takıldım.Bir problem olmazsa 12 gün sonra geleceğim ne demek?Sonra da yarışma 2017 yılından belliydi diyor.Madem belliydi niye öyle dedin o zaman?
Sen fazla sevinmedin diye planlarini degitirmis hemen..anlasana
Seni cezalandiriyor iste

Uzak mesafe iliskileri boyledir

O : Müjdemi isterim eğer bir problem çıkmazsa 12 gün sonra senin şehrindeyim.
Ben: Öyle mi
O : Pek sevinmedin gibi sanki
Ben:Yoo nereden çıkardın
O: Ne bileyim

Sanırım "ben" ve "o" kısmı yanlış yazdınız..

Keza doğru ise, adam haklı..
Dağılın..

Konularinizdan anladigim kadariyla bu iliski saglam bir iliski degil.

Hem mesafe ve hemde yazili dialoglarin monotonlasmasi ile Insanlar yazilanlari ve yazdiklarini yanlis algilayip yanlis yorumlamakta cok tez soguk bir kivama gelirler.

Esim ile benim de mesafeli bir iliski ile basladi, ve evet bizimde tatsiz yanlis anlasmalarimiz, küslüklerimiz oldu. Esim bana sizdeki tepkiyi vermis olsa, bende kirginlik durumuna dönüsürdüm.
Biz bu tatsizliklarin tekrarlanmamasi, ve azalmasi icin cogu kez sesli görüsmelere yöneldik.

Belki ifadeniz karsidaki Insanin kapildigi his ile bir akalada olmayabilir, fakat farkli bir sekilde sevincinizi belirtebilirdiniz.

Hiç bir zaman bu izak mesafe ilişkisini anlamayacağım 12 senede esim 1 sefer şehir dışına çıktı 3 günlüğüne krizlere girdim

İyi de bu o kadar büyütülecek bir şey değil ki,o da bana çoğu zaman soğuk davranıyor.Hep alttan alan taraf ben mi olacağım

Tabii ki hayır..
Bu işler karşılıklı..

Hem büyütülecek birşey değilse neden büyüdü ?
Etkiye tepki yapmış valla..

Hem sen ne yazarsan ben ona cevap yazarım, detayını bilemem..

Benim de aklıma kurt düştü şimdi,yarışma yalan olabilir mi acaba

Daha 17 yaşındasın güzelim ya bırak böyle dertlerle uğraşmayı. Gençliğine yazık. Sınavına odaklan. Ohooo daha kimler gelip geçicek hayatından. Yaz aşkı olarak kalsın derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…