- 9 Şubat 2018
- 1.738
- 3.490
- 83
Sen fazla sevinmedin diye planlarini degitirmis hemen..anlasanaDeğil mi ya ben de ona takıldım.Bir problem olmazsa 12 gün sonra geleceğim ne demek?Sonra da yarışma 2017 yılından belliydi diyor.Madem belliydi niye öyle dedin o zaman?
Peki şimdi ne yapmalıyım üstüne düşmeli miyim sizce?Yani sevindiğimi belli etmeli miyimSen fazla sevinmedin diye planlarini degitirmis hemen..anlasana
Seni cezalandiriyor iste
Uzak mesafe iliskileri boyledir
O : Müjdemi isterim eğer bir problem çıkmazsa 12 gün sonra senin şehrindeyim.
Ben: Öyle mi
O : Pek sevinmedin gibi sanki
Ben:Yoo nereden çıkardın
O: Ne bileyim
Merhabalar.Daha önce de bahsettiğim gibi bir uzak mesafe ilişkim var.Şimdi uzatmadan konuya gireyim.Uzun zamandır sevgilimle buluşma hayali kuruyorduk.Geçen hafta (5 Mart'ta) şöyle bir mesaj attı:
O : Müjdemi isterim eğer bir problem çıkmazsa 12 gün sonra senin şehrindeyim.
Ben: Öyle mi
O : Pek sevinmedin gibi sanki
Ben:Yoo nereden çıkardın
O: Ne bileyim
Neyse sonra bir iki daha mesajlaşıp bıraktık.
Çok sevinmiş gibi mi gözükmemi istedi anlamıyorum.Hayır zaten mesaj yoluyla nasıl belli edebilirim ki sevincimi.
Sonraki günler soğuk davrandı.Ki bazen böyle soğuk davranıyor, yoğun olduğunu söylüyor.Ben de ona Cuma günü( 9 Mart) mesaj attım işte. 12 gün sonra demişti ya,o gün 17 Mart Cumartesi'ye tekabül ediyor. İşte ben de dedim ki canım haftaya buluşacağız yer ayarlayayım mı yemek filan yeriz dedim.Bu hemen başladı yok belli olmaz filan demeye.Ben de dedim ki ne oldu bir problem mi çıktı gelemeyeceksin dedim.
Aynı zamanda yüzücü ve yarışmalara gidiyor.Aynı gün yarışmam var,büyük ihtimalle yarışmaya giderim dedi.Ben de şaşırdım yarışma yeni mi belli oldu dedim.Hayır yarışmalar 2017'den belli oluyor dedi.İyi de madem öyle bana niye öyle dedi?Ben de sorunca filan sinirlendi bana ,terbiyesizlik yaptığımı söyledi.Bu benim işim dedi.Çok kırıldım, ben terbiyesizlik mi yaptım?Hayır tabii bu onun işi de ,bana öyle demedi ki baştan.Neden böyle yapmış olabilir,hayal kırıklığına uğradım.Gezeceğimizi,buluşacağımızı hayal etmiştim.Sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Nasıl yani?Sanırım "ben" ve "o" kısmı yanlış yazdınız..
Keza doğru ise, adam haklı..
Dağılın..
Nasıl yani?
İyi de bu o kadar büyütülecek bir şey değil ki,o da bana çoğu zaman soğuk davranıyor.Hep alttan alan taraf ben mi olacağımNe nasıl ?
Öyle mi? diye soğuk yazdığınızdan bahsettim..
Evet?Konun hakkındaki yorumum, öyle mi
Bence de buna kinlenmiş. Bana böyle cevap verilse 12 ay yanına gitmem.Valla ilk etapta siz biraz duygsuz tepki vermişsiniz.
-12 gün sonra yanındayım
- öyle mi
Allah aşkına öyle mi nasil bir cevaptır ya.
İyi de bu o kadar büyütülecek bir şey değil ki,o da bana çoğu zaman soğuk davranıyor.Hep alttan alan taraf ben mi olacağım
Peki şimdi ne yapmalıyım sizce?Tabii ki hayır..
Bu işler karşılıklı..
Hem büyütülecek birşey değilse neden büyüdü ?
Etkiye tepki yapmış valla..
Hem sen ne yazarsan ben ona cevap yazarım, detayını bilemem..
Peki şimdi ne yapmalıyım sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?