Lütfen bir bakın lütfen

gizmoo567

Hayallerimde yanık kokusu var.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2015
1.079
1.092
63
Merhaba arkadaşlar daha önce açtığım konuları gormussunuzdur belki. Hamile olmadigima kendimi inandiramiyorum. Normal hayatıma geri dönemiyorum. sizden hamilesin ya da değilsin diye yorum istemiyorum. Sadece bunu nasıl atlatabilirim yardımlarınizi istiyorum. 2 yıldan uzun zamandır mutlu giden bir ilişkim var. beni okutmak için elinden gelen herseyi yapan bir ailem.. erkek arkadasimla yaşadığım ilişki sonucu tüm testlere adet olmama rağmen sanırım aileme karşı vicdan azabim yüzünden bu korkuyu yenemiyorum. ailemle telefonda konuşurken yok olmak istiyorum. Bir yandan da onların yanına gidip onlara sarılmak geçti bitti bu olay diyip hayatıma devam etmek istiyorum. Bana yardım edin ne olur ne yapmaliyim bunu yenmek için. Okula gidemiyorum yemek yiyemiyorum. Ne olur bana bir akıl verin lütfen. ..

yasadıgınız seyın altında ezılıyosunuz sanırım yanlıs oldugunu dusunuyor ve bır bedel ödemekden korkuyorsunuz.o veya bu nedenle yanlıs olarak addettıgınız seyı yasamıssınız neysekı test sonuclarına görede hamıle degılmıssınız sımdı toparlanın ve yanlısı tekrarlamayacagınıza söz verın kendınıze en kısa zamandada aılenızle gorusup olnlara sarılın sorunu soylemesenız bıle kendınızı kotu hıssettıgınızı soyleyıp destek alabılırsınız.

hamile değilsin allah aşkına sakin ol
başka şeyler düşün
değilsin yahu değilsin ikna ol artık :)

çok fazla korktuğun için oluyor
doğum kontrol hapı kullan
adet düzensizliği için kullnıyorum dersin soran olursa
bu stres yaşamaya değmez korun.

Özür dilerim. Şöyle ki. Erkek arkadaşımla yaşadığım bir ilişki sonrası hamile kalmaktan korktum. Testler yaptım. Kan testi yaptırdım hersey negatif. Adet oldum. Fakat kendimi hamile olmadığıma inandiramiyorum. Korkuyu üstümden atamiyorum. Psikiyatr diyenilirsiniz evet gidiyorum ama ilaçların etkisini görmedim

Bir daha böyle bir ilişki yasanmayacak o yüzden ilaç kullanmak istemiyorum. 7 haftada bir gebelik olsa karindan ultrason ile belli olur mu peki

gitmeyi o kadar çok istiyorum ki ama onların yanında iken doktora gidemem ve o sırada hamileysem ve geç kalırsam diye her an böyle şeyler düşünüyorum. Bu benim için o kadar ağır bir korku ki. korkuyorsan yaşamasaydin diyebilirsiniz evet korkucagimi bilsem yasamazdim. Hayata dair hiç bir mutluluğum hedefim heyecanim yok artık. Vicdan azabı altında ediyorum ölüyorum resmen.

arkadasım test yapmıssın adetteolmussun neyın panıgı bu kadar anlamadım.yınede o zaman gıtmeden once gıt bır kadın doğum uzmanınına muayne ol kan testı yaptır kendıne kanıtla en azından hamıle olmadıgını

doktorundan yeni randevu alıp ilaçların etkisini göremediğinizi söyleyin bence. gebelik konusunda kendinizi inandırmışsınız. paranoya baş edilebilir bir hastalıktır, lütfen bu kadar kendinizi kaptırmayın. etkisini göreceğiniz ilaçlar kullanın

Bir daha böyle bir ilişki yasanmayacak o yüzden ilaç kullanmak istemiyorum. 7 haftada bir gebelik olsa karindan ultrason ile belli olur mu peki
tabıkı olur 7 hafta dedgının neredeyse 2 ay ben hamılelıgıme 5.haftada ogrenmıstım kan testıyle.esen kan testınıde yaptırmıssın yanlısının beelı hamılelık degıl sakın ol artık hamıle olman imkansıızzzzz

Tesekkurler

Eğer bir gebelik oluşsaydı bu kesin olarak kan da çıkardı.. Rahatlayın hamile değilsiniz.. Bu korkuyu atın üzerinizden..çok etkilenmişsiniz anlıyorum ama biraz kafanızı dağatacak şeylerle meşgul olun seyahat edin,ailenizin yanına gidin.. Zamanla üstünüzden atacaksınız bunu..

Bu kadar paranoyak olmanızın sebebi ne peki?
O kadar test negatif, adet de olunmuş.
İkna olmanız için daha ne olması gerekiyor?

Bence hamilelikten ziyade yaşadığınız ilişkiden ve de sonrası getirebileceği eksileri düşünce vicdan azabı duyuyorsunuz.Ölcekle olcağın önüne geçilmez.Zaten test yapmışsın adette olmuşsun bilimsel olarakta hamile değilsin denilmiş.Yani kısacası yaşadığın birliktelikten dolayı kafanda kuruyorsun ki kurmamalısın bırak geçmiş geçmişte kalsın anı yaşa ve hayatı kendine zehir etme.

psikologa gitmelisin jinekologtan önce takıntı olmuş sende bu durun arkek arkadaşın niye destek olmuyoır anlamadım

aynı zamanda 7 hafta dediğim ilişkiden önceki son adet tarihime göre değil. ilişkinin üzerinden 7 hafta geçti bu yeterli bir süredir değil mi ultrason için

arkadasım kan tahlılı ultrasondan kat kat kat daha kesindir.ve sen kan tahlınını yaptırmıssın ıcıne sınmıyorsa bırdaha yaptır .ama ultrasondada gorulebılır eger hamıleık olsaydı 7.haftalarda ama yoookkk

psikologa gitmelisin jinekologtan önce takıntı olmuş sende bu durun arkek arkadaşın niye destek olmuyoır anlamadım
yeterince destek oluyor. Gittiğim doktorlara beraber gidiyoruz. herseyi beraber yapiyoruz ama o işte olduğu zamanlarda yanıma gelemedigi zamanlarda kısacası yalnız kaldigimda aklimdan atamiyorum bu dusunceyi.

pazartesi günü tekrar yaptiriyim en iyisi gerçi her hafta yaptiriyorum inandiramiyorum. en azından diyorum ki ultrason sonuçta içimi gosteriyor varsa illaki gozukucek. en erken ne zaman gozuktugunu bilsem.

evet hamilelikten ziyade ailemi üzme dusuncesi beni hayattan kopardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…