• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen bir bakın lütfen

doktorundan yeni randevu alıp ilaçların etkisini göremediğinizi söyleyin bence. gebelik konusunda kendinizi inandırmışsınız. paranoya baş edilebilir bir hastalıktır, lütfen bu kadar kendinizi kaptırmayın. etkisini göreceğiniz ilaçlar kullanın
Normal şartlarda daha hafif bir ilaç verilicekti. ama bir doz daha arttırdı. yan etkileri ağır geliyor inanin bir doz daha artarsa sadece uyurum.

evet hamilelikten ziyade ailemi üzme dusuncesi beni hayattan kopardı.
Bu yaşadığın olay iki kişi arasında anlında yazmıyor ki sonuçta demekki kendi kararlarını verecek yaşdasın.Geçmişe takılı kalarak yaşarsan sürekli hata yaparsın.Bu olayı düşüne düşüne kendine yazık etme olması yada olmaması gerekirdi diye kimse sizi yargılayamaz.Ailen senin için bir gelecek düşünüyor ve de okumaya başka şehire gönderdiler galiba derslerine sımsıkı sarılı ve de mesleğini al..Okuyor musun ,Çalışıyor musun ve de kaç yaşındasın bilmiyorum.Sanki öyle bir izlenim geldi.

Bu yaşadığın olay iki kişi arasında anlında yazmıyor ki sonuçta demekki kendi kararlarını verecek yaşdasın.Geçmişe takılı kalarak yaşarsan sürekli hata yaparsın.Bu olayı düşüne düşüne kendine yazık etme olması yada olmaması gerekirdi diye kimse sizi yargılayamaz.Ailen senin için bir gelecek düşünüyor ve de okumaya başka şehire gönderdiler galiba derslerine sımsıkı sarılı ve de mesleğini al..Okuyor musun ,Çalışıyor musun ve de kaç yaşındasın bilmiyorum.Sanki öyle bir izlenim geldi.
22 yasindayim evet ailemden uzakta okuyorum. Bu yaptigimin onlara karşı saygısızlık olduğunu düşünüyorum. Vicdanım ve beynim hiç susmuyor.

yeterince destek oluyor. Gittiğim doktorlara beraber gidiyoruz. herseyi beraber yapiyoruz ama o işte olduğu zamanlarda yanıma gelemedigi zamanlarda kısacası yalnız kaldigimda aklimdan atamiyorum bu dusunceyi.
psikoloğa git bence yoksa geçmez sürekli bir korku endişe halindesin böyle yaparak beden olarak kendine işkebce cektirirsin

22 yasindayim evet ailemden uzakta okuyorum. Bu yaptigimin onlara karşı saygısızlık olduğunu düşünüyorum. Vicdanım ve beynim hiç susmuyor.
Olan olmuş ve bu yaşanan hala devam ediyor ise vicdanın rahat etmez.Birde hala devam edeceksen de korunman lazım hayat senin hayatın en iyi şekilde sen yönlendirebilirsin.

Olan olmuş ve bu yaşanan hala devam ediyor ise vicdanın rahat etmez.Birde hala devam edeceksen de korunman lazım hayat senin hayatın en iyi şekilde sen yönlendirebilirsin.
Bir daha ilişki olmayacak. Olmadı da ondan başka. Kendimi ikna edicem Allahın izniyle. Teşekkür ederim fikirleriniz için ve desteginiz için.

psıkolog ve ılac tedavısı care olmuyorsa psıkıyatrıye gıt lutfen
bu sekılde dogru yasaman mumkun degıl cıddıye al bu dedıgımı
ıyılıgın ıcın soyluyorum

psıkolog ve ılac tedavısı care olmuyorsa psıkıyatrıye gıt lutfen
bu sekılde dogru yasaman mumkun degıl cıddıye al bu dedıgımı
ıyılıgın ıcın soyluyorum
Az önce aradım psikiyatr pazartesiye kadar hizmet vermiyormus. Salı günü için hemen randevu alicam. Teşekkür ederim gerçekten.

Bir daha böyle bir ilişki yasanmayacak o yüzden ilaç kullanmak istemiyorum. 7 haftada bir gebelik olsa karindan ultrason ile belli olur mu peki
Tabiki kese bile gorulur ve butun testleri yapmissiniz hamile degilsiniz. Bu yasadiklarinizdan da pismansaniz bir daha yasamazsiniz. Bundan sonra okulunuza yonelin ailenizin emeklerini bosa cikrmayin. Onlara en guzel odul bu olacaktir.

Tabiki kese bile gorulur ve butun testleri yapmissiniz hamile degilsiniz. Bu yasadiklarinizdan da pismansaniz bir daha yasamazsiniz. Bundan sonra okulunuza yonelin ailenizin emeklerini bosa cikrmayin. Onlara en guzel odul bu olacaktir.
varsa görülür kese değil mi. çok teşekkür ederim çok sağolun Allahın izniyle bir kez daha doktora gidip kendimi buna inandiricam

Bir daha ilişki olmayacak. Olmadı da ondan başka. Kendimi ikna edicem Allahın izniyle. Teşekkür ederim fikirleriniz için ve desteginiz için.
İnşallah bu travmayı atlatırsın.Herşey sende bitiyor.Okul hayatında başarılar dilerim.Evlatlar aileleri için her ne yaparlarsa yapsınlar asla ama asla vazgeçmeyecekleri yaşam kaynaklarıdır.

İnşallah bu travmayı atlatırsın.Herşey sende bitiyor.Okul hayatında başarılar dilerim.Evlatlar aileleri için her ne yaparlarsa yapsınlar asla ama asla vazgeçmeyecekleri yaşam kaynaklarıdır.
Böyle bir şeyin olmadığına ikna olduğum anda daha da fazla calisicam inşallah daha da çok calisicam. yeter ki böyle bişey olmasın.

Madem tıp yapacağını yapmış sana tahlillerle ispatlamış ama daha hala inanmiyosan dua et. Ne diyelim ki başka. Hamile değilsin diye yorum yapmayın çözüm lazim demişsin. Çözüm şu. Oku araştır kendin gör. Bu yaşa gelmiş kocaman kız olmuşsun. Hamileliğin üzerine adet olunmayacagini, adet gördüm diyenlerin kısa süre kanama yaşadığını, 7 haftalık bi hamileligin mütlaka kanda çıkacağını bilmelisin. Üstelik 4 defa tahlil yaptırmışsin. Madem içini rahatlatmak istiyosun dua et.

Madem tıp yapacağını yapmış sana tahlillerle ispatlamış ama daha hala inanmiyosan dua et. Ne diyelim ki başka. Hamile değilsin diye yorum yapmayın çözüm lazim demişsin. Çözüm şu. Oku araştır kendin gör. Bu yaşa gelmiş kocaman kız olmuşsun. Hamileliğin üzerine adet olunmayacagini, adet gördüm diyenlerin kısa süre kanama yaşadığını, 7 haftalık bi hamileligin mütlaka kanda çıkacağını bilmelisin. Üstelik 4 defa tahlil yaptırmışsin. Madem içini rahatlatmak istiyosun dua et.
Öyle yapıyorum teşekkür ederim.

Back
X