Lütfen bir bakın lütfen

Obsesif bozukluk başlamış bir an once psikiyatra git. Arkadasimda vardi iki yil direndi gitmedi su an zıvanadan cikmis durumda tuvaletlerde kapi koluna degdi diye hamile olabilecegini saniyor ustelik kendisi de hekim mantikla bilgiyle alakasi yok hastalik bu sendeki oyle düşün.

Evet biliyorum ama lütfen biri söylesin 8 haftada karindan ultrasonda belli olur mu

Seks yaptın diye vicdan azabı çekiyorsun, okula gidemiyorsun, yemek yiyemiyorsun, kan testinde sonuç negatif çıktı ve adet oldun, hala hamile olduğunu sanıyorsun.
Kafalar pırıl pırıl, mis...

Seks yaptın diye vicdan azabı çekiyorsun, okula gidemiyorsun, yemek yiyemiyorsun, kan testinde sonuç negatif çıktı ve adet oldun, hala hamile olduğunu sanıyorsun.
Kafalar pırıl pırıl, mis...
Teşekkürler. Umarım hiç bi zaman böyle bi kafa yasamazsiniz. Allah razı olsun

Teşekkürler. Umarım hiç bi zaman böyle bi kafa yasamazsiniz. Allah razı olsun
Yahu sadece gebelik testi olsa haklısın diyeceğim de, kan testi de yanılıyor olamaz. Vicdan azabından paranoya yapıyorsun ve bu durum ilerlemeden psikoloğa gitmelisin yoksa evlenince her an test yapar durursun. Kraliçe Mary kendini hamile sanmış 8 ay boyunca karnı davul gibi olmuş psikolojik aslında yalancı gebelik, aslında ortada çocuk mocuk yok. Rezil olmuş herkese.
Bak yalancı gebelik yaşarsan karnının şişini kimselere anlatamazsın mahvolursun. Kurtul bu takından yoksa çocuk olmadığı halde kocaman karınla gezersin ailenin yüzüne bakamazsın.

Teşekkür ederim gerçekten. ikna etmeye çalışıyorum kendimi..

Teşekkür ederim gerçekten. ikna etmeye çalışıyorum kendimi..
Bu sendrom ya aşırı hamile kalmaktan korkan ya da aşırı hamile kalmayı isteyen kadınlarda görülür. 1-2 hafta bekler gider bir kan testi daha yaptırırsın, o da negatif çıkacak. İlişki 2 ay önce olduysa ultrasonda çıkması lazımdı. 2 aylık hamile bir kadının kan testi asla negatif çıkamaz korkma yani. Zaten karnın şişmeyecek o zaman anlayacaksın ki.

yemek yedikten sonra bile karnımda oluşan şişlik beni korkutuyor gerçekten. Inşallah önümüzdeki hafta ici tekrar ultrasonla baktiricam

Kan testi kesin sonuç, üzerine adet de görmüşsün.
Daha sorgulamanın anlamı nedir?
Hamile kalmak sandığın kadar önemli değil emin ol.
At kafandan ve bir daha evlilik dışı birliktelik yaşama.
%100 korunma diye bir şey yok.
Belli ki senin için çok ciddi bir olay..
Bunu unut ve uzak dur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…