Rica ederim canım benim,bende depresyon dönemimde 1 yıl kadar obsesyonla boğuştum.Doktorum bilişsel davranışçı terapi yöntemini uyguladı.Sen bu hamilemiyim sorusu aklına geldikçe sakın o düşünceyi unutmaya yada kafandan atmaya çalışma çünkü bu durumun takıntı halini almasının en büyük sebebi rahatsız olduğun konuyu unutmaya çalışmak,sen düşünmemeye çalıştıkça aslında beyninin sürekli bu konuyu düşünmesine sebep oluyorsun.Evet hamile değilsin bunu biliyoruz ve eminiz ama bunu beyninede kabul ettirmen gerekiyor.Uzan bir koltuğa ve derin derin nefes alarak evet hamile olabilirim ne var yani dünyanın sonu değil diye düşün bu şekilde düşününce bu hamile olma korkun azalacak.Çünkü beynine evet hamile olsam bile bu benim için sorun değil mesajı vereceksin ve artık zamanla bu düşünceyi tekrarlayıp kendini rahatlattıkça hamile olmak bir korku unsuru olmayacak senin için.Ve bedeninin hamile olmadığını beyninde yavaş yavaş algılayacak.İlk başta zor gelir ama bunu yaptıkça ve korkularınla yüzleştikçe rahatlayacaksın