Lütfen bir bakın!!!!

hayat2828

🏡👨‍👩‍👦
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2018
4.602
1.576
133
38
arkadaslar haftasonu duğune gidecez eşimle gıdecegımiz yer 8saat ve ailesi de gelmek istiyor o kadar eşyamız var ve bizle gidecekler çok moralım bozuldu. Ayrıca uzun yolda benim midem bulanıyor eşime dedim ben önde oturacam midem bulanıyor.arkada sıkışık bir şekilde gitmek istemiyorum. Sizce kötü mü düşünüyorum

Hayır ben arkada gitmek istemiyorum uzun yolda midem bulanıyor önde oturmak istıyorum eşimde ayıp olur babama diyor

Önde oturunca mideniz bulanmıyor mu
Gerçi ben midem bulansa da babam yaşında adam arkada otururken önde gidemezdim herhalde
İlaçmı alsanız bulantıyı önlemek için
Olabilir ama ben arkada annesiyle de oturmak istemiyorum.sesini duymak bile psikolojimi bozuyor

Sizi anlıyorum eşimde sizin gibi. Kendisi arabayı kullanmadığında. Önde oturur. Sadece yola bakar elinde ne kitap okuyabilir ne telefona bakamaz midesi bulanır. Demek istediğim kafasını öne bile eyemez. Konuşun söyleyin. Eğer anlamayacak insanlarsa,yinede arkada oturacaksanız, ilaç alıp hiç boşyere şu şunu dedi ayıp etti muhabbetlerine girmeyin.

Evet ama kendi arabamda sıkışık bir şekilde gitmek istemiyorum omlarında arabası var sırf benzin parası vermemek için böyle yapıyorlar
Aynı aileden 4 kişinin aynı yere ikişer kişilik gruplar halinde 2 ayrı araçla gitmesi abes olur
Benzin parasından ziyade

O kadar düşüncesiz bir ailesi var ki eşimin anlatamam evet ben yinede söylemeyi düşünüyorum kızlar.arabamız küçük birsuru eşyamız var .onlarında düşünmesi lazım degilmi arabaları da var Eşimin kardeşi de var ayrıca

Görmek sesini duymak istemiyorum bana yaptıklarından dolayı kv min onlar otursun arkada ne yapayım konuşurlarsa konuşsunlar zaten hep arkamdan konuşuyorlar

O kadar düşüncesiz bir ailesi var ki eşimin anlatamam evet ben yinede söylemeyi düşünüyorum kızlar.arabamız küçük birsuru eşyamız var .onlarında düşünmesi lazım degilmi arabaları da var Eşimin kardeşi de var ayrıca
Kime söylicen
Kocan babasının arkada oturmasına ayıp olur diyorken kendi arabalarıyla gitsinler demez
Kardeşi ortaya alın uyuyormuş gibi yapın :KK53:
Olmaz mı

Sizinki mide bulantısı falan değil sanırım..
Çünkü onun için haplar var ;)
Önde de otursan arkada da otursan kadının sesini duyacaksın..
Çok zorlastiriyorsunuz hayatı
Sizinle yaşayan insanlar sizden bunalmıyor mu merak ediyorum ..
Ufak ufak kompleksler büyürse benim sitkim sıyrılıyor çünkü.
Erkek olsam çekemem böyle muhabbetleri kesin ..
Siz en iyisi hiç gitmeyin
Onlar gitsin

Kime söylicen
Kocan babasının arkada oturmasına ayıp olur diyorken kendi arabalarıyla gitsinler demez
Kardeşi ortaya alın uyuyormuş gibi yapın :KK53:
Olmaz mı
Yani kızlar kendi arabamda rahat rahat gitmek istiyorum eğer geleceklerse onları rahatsız olsun yanlış mı düşünüyorum

Araba tutmasını engellemek için mentollü şekerlemeler, tuzlu krakerler, kolonyalı mendil vb işe yarıyor, cam kenarında oturur camı hava alacağınız kadar aralarsanız o da bir nebze iyi geliyor, ayrıca ilaç da var, sizin ki araç tutmasından ziyade kayınvalide tutması gibi olmuş :)))

Araba tutmasını engellemek için mentollü şekerlemeler, tuzlu krakerler, kolonyalı mendil vb işe yarıyor, cam kenarında oturur camı hava alacağınız kadar aralarsanız o da bir nebze iyi geliyor, ayrıca ilaç da var, sizin ki araç tutmasından ziyade kayınvalide tutması gibi olmuş :)))
Dayanamıyorum onla aynı ortamda olmaya.telefonla arayınca bile tansiyonum yukseliyor başım dönüyor sesi beynimde yankılanıyor

Back
X