Ailesiyle görüşmeniz sakıncalı olabilir, sizi üzebilirler.
Oğullarını da bu şekilde belki dolduruşa getirebilirler diye düşünüyorum.
Siz ilk aşamada nişanlınızla aranızda halletmeye çalışın, ailesine durumu açıklayacak kişi o olsun.
Açıkçası kendimi beyefendinin yerine koyduğumda ancak şöyle bir şeyden etkilenirim; demişsiniz ya düğünümüzü yapmak istediğimiz yerler vs var diye.
Onlarla ilgili tüm bilgileri edinip, davetiyeden yüzüklere, gelinlik damatlıktan yemek menüsüne, oturacağınız evden mobilya tercihlerine kadar fotoğraflarla süslenip bir klasör oluşturulduğunda kendi kendime derim ki, işte hazır.
Beni istiyor ve bekliyor.
Bu bana yapılan çok büyük bir jest ve tamamen inanmam için en büyük kanıt olurdu.
tlfk gerçekten çok teşekkür ederim, Allah razı olsun. öyle bir haldeyim ki mantık hiç kalmadı. ilk otobüse binip gitmeyi düşünüyordum, sandım ki benim bu halimi görünce anlarlar. düğün bir yana, ben gidip o geminin ilk limanında bile evlenmeye razıyım. ama dediğiniz gibi bir mail de göndereceğim. yani bu kızla ilgili hiçbirşey yazmadan hep bizden bahsedeyim. ben dün hep o kızın sevgisinin gerçek olmadığını falan yazdım. internetten tanıyamazsın birini dedim. çünkü şimdi o kız var diye beni hiç düşünmemesinden korktum.