Lütfen biri beni boşasın!

Esrin mine

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2015
1.823
4.607
133
14 milyar yıllık evrende, 4.5 milyar yaşındaki gezegende sonsuz ihtimale yer varken geldiğim şu hayatta yaşadıklarımı artık sindiremiyorum, kabullenemiyorum. Bu mu yani bana verilen tek ve yegane hayat böyle mi sürecek? Zerre kadar akıl ve özirade kırıntısı taşımayan, saçları beyazladığı halde hala bir erkek sorumluluğu edinemeyen bu adamla koca bir ömür mü harcayacağım. Tekrar hortlamış olan bir hafta önceki konumdan hayat özetimi okuyabilirsiniz. Ben sadece ve sadece parasız olduğum için bu hayata katlanmak zorundayım. Sadece kendim olsam çoktan çantamı alıp çıkmıştım ama 2 çocukla olunca yeni bir hayat hazırlama zorunluluğu doğuyor.

Ben herşeye rağmen sıradan bir aileymişiz gibi hareket etmeye çalışırken az önce benim hiç haberim olmayan ve en çok beni ilgilendiren bir konuyu tamamen yabancı birine anlatıp fikir alışverişi yaptığını duydum. Konu benim ve çocuklarımın hayatı ama karar veren hiçbir yetkinliği olmayan tamamen yabancı biri. Farkında bile olmadan üzerine saldırdım artım kendimden korkuyorum, onu öldürmekten korkuyorum. Kalbim ağrıyor. Sadece manevi anlamda değil gerçekten ağrıyor ve doktora gitmeye bile korkuyorum. Gerçek anlamda sinir hastası oldum.

Şimdi soracağım soru, ortalama 4 bin maaşı olan bu adamdan 2 çocuklu şahsıma ne kadar nafaka çıkar? Biraz dikiş biliyorum bunu iyice geliştirip kıyafet dikmek istiyorum, böyle şahsi bir girişimden bin tl de olsa para kazanabilir miyim? Sanki elimi attığım her iş kuruyacak, kimse beni görmeyecek gibi geliyor. Hayat beni yutacak diye çok korkuyorum, ama artık katlanamıyorum, ne yapayım? Ben buraya bunları yazarken gelip " napıyosun kendine koca mı arıyorsun" diye sırnaşan bu yaratığın yüzüne bakmaya devam mı edeyim? biri beni boşayıp alıp sokağa atsın istiyorum. Kendimden, beni bu hale düşürenlerden, herşeyden ve herkesten nefret ediyorum. Çocuklarımın iyi ellere kalacağına emin olsam şu saniye şu hayata son verirdim.

(rica ediyorum "fake" demek için kendinizi yormayın, zaten zor olan hayatımı insanların önüne sererken yaşadığım stresi 2ye katlamayın, herşeyi kendi yaşamınızla kıyaslamayın)

Eski konularinizi bilmiyorum ama boşanma davası açıtınizmı veya açmamak için bir sebebiniz var nafaka alırsın diye düşünüyorum ailen arkanda mı gerçekten üzüldüm allah yardimcin olsun

cok zor yazdiklarina sinmis yasadigin dehset.
bosanmak iyi bir cozum gibi duruyor.dikis konusunda insallah iyi bir para kazanirsin.her sey maddiyata bakiyor.ailen demiyor mu cekme bunu diye

Sakın ol ve nefes al şimdi bana iki çocuğunun babasindan niye bu kadar nefret ettigini soyle

Konu farklı da olsa hayatım ve ailem hakkında fikir edinebileceğiniz yazıyı yukarı alıntıladım, teşekkür ederim yorumlarınız için, sakinleşmeye çalışıyorum ama kalbim deli gibi çarpıyor yapamıyorum.

Instagram üzerinden baby nest bebek nevresim takımları vs dikip satiyolar. mesela nevresim dikebilirsiniz çok ustalık gerektiren bi iş değil. ne kadar kazanirsiniz bilemem ama.

Allah kolaylık versin gönlünüze ferahlık versin. insrah suresini okumaya çalışın aklınıza geldikçe.

Okurken ablam yazıyor sandım bı an.. aynı dusuncelere sahipti işi parası yoktu. Ben de yardım edemiyordum babam gelme diyordu.. şimdi boşandı ve kendi ayaklarının üstünde. Hatta ben onda kalıyorum bazen harçlık veriyor yeğeni seviyorum.

Ablam hamileyken başladı bu defol demeleri. Hakaret şiddet. On kere geldi gitti babamlra..en sonunda ablam devlet hastanesinin psikolog servisine gitti. Cipram diye bı ilaç aldı.sahte mutluluk tabi. Antidepresan. Hoca şey demis ilaç için; kaynanası ile yaşayan gelin ilacı. Ondan sonra ablam sakin biri oldu ama uyuşturmuyor ilaç. Sadece kiloya dikkat. Reçeteli zaten gidip alamazsın. Daha sonra o sakin kaldıkça enişte de sakinleşti. İki ayrı odada iki yaşam. Ablam caktirmadan para biriktirdi. Çocuk büyüdü az daha kreş yaşına geldiğinde geldi. Sonra tam bir yıl sonra ablam adamı boşadı. Aldı nafakayı. İse girdi. Birikmiş parası vardı zaten altibin kadar. Sende bı doktora görün para birktir dikisi ilerlet arada. Çaktırmadan tabi sonra kur hayatini

Ailenin zoruyla evlendiğine göre destek çıkmayacaklardır.
Ayrıldığın zaman nafaka mecbur ödeyecek. Çocuklar kaç yaşında ?
Ayrılmadan bir yerde işe girmeyi deneyip biraz para biriktirsen ?
Konunun kesinlikle fake olmadığını düşünüyorum. İnşallah bundan sonra hayat sana güler.

Eşine saldırmaya başlamışsın ,eski konularını net hatırlayamadım ,biraz anımsadım fakat kendine hakim ol ,adam delil olarak falan sunar boşanma ,esnasın da ses kaydı alır bellimi olur .dikkatli ol durumun gitgide kötüleşiyor ,bu böyle devam etmez ,maaşını düşük gösterir ne bileyim 4 bin den ne kadar nafaka bağlatabilirsin,bilemiyorum ama 2 çocuk illaki alırsın ,kendin de çalış terzilik mi olur ,bir yere çalışmayamı girersin ,boşan şu adamdan iş çığrından çıkmaya başlamış ,korkma bu kadar illaki bir yolunu bulacaksın ,bir sürü çocuklu boşanan Kadınlar var ,evden çıkma çocuklar la ,o gitsin anasının evinemi gidiyor ,bekar evinemi çıkıyor ,evdir eşyadır uğraşmazsın en azından ,zaten 2 çocukla evden çıkmak mantıklı değil ,sen kadınsın o erkek o çıksın evden ve lütfen sinirlerine hakim ol

Sanki beni anlatmissiniz,bu hayattan ve bu hayati yasamama sebep olan herseyden nefret ediyorum

Size akil verebilcek yasta ve tecrubede degilim, ama Allah size sabir versin. Umarim bu zor durumunuzdan cocuklariniz ve siz en kucuk yaralarla kurtulursunuz. Dualarim sizinle..

Ya bu mesaj bana bir umut oldu. Benzer şeyler yaşayıp kurtulabilen insanlara gıpta ediyorum. Psikiyatriste daha önce gittim, verdiği ilaç beynimi saf dışı bırakıyordu kullanamadım. Bu ilacı ismiyle isteyeceğim doktordan inşallah verir. Tam ismini öğrenebilir miyim ilacın?

Evet ben de cinnete yaklaştığımı hissediyorum. Biraz daha zorlasa ne olacağını kestiremem. Malesef o gitmez, bana sen git diyor. Zaten öyle bir durumda burda kalmayı ben istemem. Bilsem ki aylık asgari ücret seviyesinde bir gelirim olacak, vurur kapıyı çıkarım ama şu halde 2 çocuğa yetmem mümkün değil. Meslek edinecek zamanım da kalmadı, biran önce bir iş tutmam lazım.

Önce işe girin, para biriktirin hesaplarınızı planlarınızı yapın öyle boşanın. Ki zaten belli ki kararlısınız dönmeyeceksiniz, önceden ayarlayın her şeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…