- 27 Kasım 2010
- 14.167
- 596
- 413
İşte o zaman ablam ..dün oldu işte bu olay ben çok duygusalımdır ağladım işte ya bazı şeyler zoruma gidiyo kızlar mesela kaynanm işte eltimler kiraya bi yere taşındılar onların taşınma masraflarını falan karşıladı sırf tek maaş diye.ama hediye alıncağı zaman görümcemle ben tamam hediye de alınır diyelim bu seferde tutup görümceme verdi ilk hediyeyi.anneler günü içindi o...
benden değerlilerki eşim bana böle davranıyo canım
ya ben öyle güzel giyinirim falan ama marka almam niye alıyımki ben hep kesemizi düşünürüm yani..bilemiyorum hiç ona ii davranmak sahur hazırlamak gelmiyo çok hakaretler etti bana gerçekten hiç ama hiö istemiyorum
ya canım ben söylüyorum ilk olayı tabiki biliyo kullanmıyomuş diyo senin annen yapsa kızacakmıyız diyo mesela ama hediye ve alınmasını kendi istedi..eltimi de sölüyorum onlar bizi ilgilendirmes diyo fesat dşyo bana ki ben hiçbişekilde öyle değilimdir gerçekten Allah biliyo yani..ilka lınan fırın ikincisi de baza
kızlar öyle diyorsunuz borçlandır diye ama onun ceremesini sonra ben çekiyorum 3 senelik evliyiz işte ilk sene eşyaları ödedik sonra araba aldık 1200 kredi ödüyoruz her ay ocakta bitecek gerçekten bizde öyle çok ii durumda değiliz yani...
makara hayır benim konum değil canım
Annesine kızamıyorsa sıkışığız anne alamayız desin bazasıda olmayıversin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?