lütfen birileri beni dinlesin,çok ihtiyacım var...

Pamukelmacım, Anneler Gününde Baharatlık Almıştın..
Ben Gelin miyim Ne Öyle Bir Şey Demişti..
Yanlış mı Hatırladım..

Senin Konunmuydu?
:26:

İşte o zaman ablam ..
Bi düşün eltinin yaptığıda senin yapmadığın neler var ..
Verme ek ders felan .. Alma eve bişey .
Ara eşini eve şu şu şu lazım de .
Demişsin 200tl lik tesettür kullanıyor diye .
Sende git marka giyin kozmetik al saçına başına al ..
Kimseyi takma , ben hayal ediyorum maaşımla neler yaparım diye şimdi..
Bir kazanayım diyorum .
Bırakın versin bakalım, siz ters düşmeyin ama sahurunu filan hazırlayın .
Talepleriniz artsın . koltuk takımı değişelim. televizyon değişelim.
Alışverişe çıkalım...
Onun harcadığının 2 katını ona harcatın bakalım..
Hatta ev alalım.. İki maaşmışsınız .. Çocuklarınızla ilgili şeyler söyle ne bileyim..
ÇOcuğumuz olduğunda onlara bişey bırakabilelim felan filan ..
Cıngar çıkarma sakin sevimli ve marur görün .

istekleri bitmiyorsa sizde ailenize aynı harcamaları yapın .eşinizin içine siniyorsa sizinde sinsin.hediye içinden gelerek yapılmalı.yapabiliyorsanız ev kredisi çekin o zaman erkekler rahat rahat harcayamıyorlar.

hayır görümcemle öyle çok samimi değilim ayrıca o eşimin büyüğü eşim en küçük oluyo yani eltiminki de en büyük oluyo ben eziliyorum zaten hep çok üzülüyorum...

canım kayınvalidenin yaptığı gerçekten terbiyesizlik bir hadiyeyi ki anneler günü gibi özel bir hediyeyi başkasına vermek, ben konuyu dün yorumuda bu gün yaptın sanmıştım o yüzden sorun çözüldü sandım kusura bakma... eşinle halan sorununuz devam ediyorsa onada bu anneler günü hediyesi durumunu anlat eltinin kullandığı eşyaların tek maaş ama pahalı olduklarını ama senin bu lükse sahip olmadığını dile getir canım.. eğer düzgünce bağırışmadan konuşursanız eşin anlıycaktır neden karşı çıktığını diye düşünüyorum erkekler için genelde anneleri çok önemlidir istediklerini yapmak toz kondurmak istemezler... alınacak eşyayı da çok merak ettim çok gerekli birşeymiydide hemen alınması gerekiyordu..???

benden değerlilerki eşim bana böle davranıyo canım

Hiçte Öyle Değil..
Ortada Kalmıştır Adamcağız..
Bir Taraf Annesi, Bir Tarafı Cancağızı..
Orta Yolu Bulamamıştır..

Bunlarda Geçer..
Şu An Sinirlisiniz Düşünceleriniz Bu Yönde..

ya ben öyle güzel giyinirim falan ama marka almam niye alıyımki ben hep kesemizi düşünürüm yani..bilemiyorum hiç ona ii davranmak sahur hazırlamak gelmiyo çok hakaretler etti bana gerçekten hiç ama hiö istemiyorum

sende kendi annene ihtiyacı olan şeyleri al.......eşin ailesine ihtiyaçları olmadığı halde bişeyler alınca aynısını yap yani ben öyle yapardım en azından.....ben çalışcam başkarı
yiycek yohhh yeeaaggg

eger aranizda ciddi boyutta tartisma ciktiysa esin almaya kararli sanirim..bence geri adim at..(sinmis olmak icin degil yanlis anlama,,sirf esinin meseleyi baska boyuta cekmemesi icin) tamam nasil istiyorsan oyle yap ama ben anneme hediye almamak icin karsi cikmadim yanlis anlama o benimde annem bende ona hediye almayi istemezmiyim ama sadece neden bize soruyorlar diye uzuldum,,benimde hayallerim var de..kapat konuyu

ondan sonrada sen masraf cikar sen borclandir esini..

Son düzenleme:
ya canım ben söylüyorum ilk olayı tabiki biliyo kullanmıyomuş diyo senin annen yapsa kızacakmıyız diyo mesela ama hediye ve alınmasını kendi istedi..eltimi de sölüyorum onlar bizi ilgilendirmes diyo fesat dşyo bana ki ben hiçbişekilde öyle değilimdir gerçekten Allah biliyo yani..ilka lınan fırın ikincisi de baza

Böyle anneleri hiç anlamıyorum
Madem eşiniz sizi dinlemiyor sizde artık çalıştığınız paradan ona vermeyin
Konuşmaktan madem anlamıyor
Maaşı olmasa zor durumda olsa hadi diyeceğim yardım etsin ama hem maaşı var hem oğlanı yolalım oh valla

Aaa Bak Sakın Böyle Düşünme..
Sahur Hazırlamak İçimden Gelmiyor Falan Deme..
Onuda Düşün..
Ailesi, Sen..
Zor Durumda Kalmıştır..
Nazı Sana Geçtiği İçin, Karısı Olduğun İçin Senden Çıkarıyor Hırsını..
Umarım Kısa Zamanda Koklaşırsınız..
Uzun Sürmeyecek Bence..

kızlar öyle diyorsunuz borçlandır diye ama onun ceremesini sonra ben çekiyorum 3 senelik evliyiz işte ilk sene eşyaları ödedik sonra araba aldık 1200 kredi ödüyoruz her ay ocakta bitecek gerçekten bizde öyle çok ii durumda değiliz yani...

Annesine kızamıyorsa sıkışığız anne alamayız desin bazasıda olmayıversin

O kadar kredi ödüyorsunuz hala sizden para mı istiyorlar:26:
Sorsan biz evladımıza kıyamayız derler böyle şeyleri okuudkça artık anne babalarında çıkarcı olduğunu düşünüyorum

Annesine kızamıyorsa sıkışığız anne alamayız desin bazasıda olmayıversin

bence annesinin bi tarainda pireler ucusuyor su anda fosur fosur uyuyor ve ne oldugu hakkinda hicbi fikri yok en rahatlari o.. bence hersey isguzar gorumcenden kaynaklaniyor..onu uygun dille uyar birdaha hediye almaya niyetlenirse kendi baksin caresine

güya 500, 10a böldüreceklermiş 25 düşecek heray yani bize ee ben anneme 25 tl veremeycemiyim sorun o değil ben neden se bi enayi gibi hissediyorum kendimi heray 25 değilki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…