lütfen birileri beni dinlesin,çok ihtiyacım var...

madem alınmış o eşya herneyse,siz "dırdır" ettiğinizle kalacaksınız kocanızın gözünde.boşverin 500/2=250 tl sanırım öğretmensiniz,bende öyle(ama çalışmıyorum) bu paranın 6 katını falan kazanıyor olmanız lazım; hem eşiniz kendi maaşından vermiş;öyle çok acil vermeniz gereken bir yerde yoksa sıkmayın canınızı.boşverin lafını etmeyin,siz siniirleniyorsunuz kızıyorsunuz kocanız yine bildiğini yapıyor değilmi?o zaman bırakın yapsın.sizin hakkınız yenmedikçe,bir şey olmaz.250 tl ye yuvanızın mutluluğunu bozmayın az bir zaman da olsa.
kocanızı sizden gizli iş yapmaya alıştırmayın,asıl öyle başedemezsiniz.adam evde bulamadığı huzuru dışarda arar benden söylemesi.

iide ben emin bile değilimki belki de hepsini eşim ödeyecek güvenmiyorum okadar yanievet öğretmenim 250 lira için değil kızlar sorun aslında yani anlatamıyorum sanırım ben.hem ilk hediyedeki kırgınlığımda var benim belki o olmasa bu kadar da kızmayabilirdim bilmiyorum teşekkürler hepinize şimdi eşim kendi hazırlıyor bişeler anladı benim yapmayacağımı..

Ben anladım sizi şimdi susmanız daha işe yarar gibi bundan sonraki harcamalarınızı sizde söylemeyin maaşınızdan vermeyin :26:

eşimin maaşı krediye kesiliyor nasıl vermeyimki..bilmiyorum ben yinede konuşmuycam eşimle gereçekten hiç istemiyorum çok hakaret etti bana ama sonrasında nasıl davrancam bilmiyorum ben hiç bi tartışmamızda bu kadar net olmamıştım ama bunda çok kırgınım yani ben okadar çok dikkat ediyorumki harcamalarıma çok zoruma gidiyor

canım madem öle sende kayınvalide laf sok ''umarım bu sefer bazayı başkalarına vermessin'' diye

Hem maaşı krediye kesiliyor hemde sizin paranızla annesine baza alıyor çok sinir bozucu :26:Hemd eo kadar hakaret etmiş ben olsam vermem

laf soksam olurmuki bilmiyorum yaa, olabilir belki,canım öyle olmuyor işte benim maaşım diyince bu sefer daha feci tartışma çıkıyor...

Ohooo ablam ...
Milletin hiç bişyden haberi yok sen kendini yoruyorsun ..
Alınmış eve konmuş bitmiş !..
Git sarıl kocana . Kendi huzurunu bozmana değmez bu saatten sonra ..
Dediğim gibi evden bahset çocuklarınızdan bahset. hiç düşünmüyomusun felan filan .
Böyle anca eşini sinirlendirir kendini üzersin..

adamın maaşından kredi kesiliyor bazanın parasını sana ödetiyor demişler de;o zaman sizin düşüncenizle evliliği ortaklık gibi düşünürseniz adamın maaşından 1200 kesiliyorda adam da o arabayı sadece kendisine almadı heralde evi için eşi için aldı.o zaman direk 600 tl borcu oluyo pamukelmanın kendi kocasına.ufak tefek hesaplar içine girmeyin 2 öğretmen maaşından 250 tl gitse neee gitmese neee.
helal olsun anneme de geç ya.bu kadar büyütme sorununu.evdeki huzurun daha önemli paralarından.kocan da çalışıyo sonuçta adam tembellik yapıyo ben bakıyorum desen neyse ama o kadar yıl okutan anneciğinin de bir hatrı olsun bırakta.mini fırını eltine vermiş,eee ne olmuş canım,vallahi boşver.vermeyi istemediğin şeyleri hediye değil sadaka olarak gör eltine vs. ama annesi bakan büyüten okutan,iki maaşı da olsa ona laf söylenmez,boşver sen evini eşini mutluluğunu düşün.

sağolun kızlar cevaplar için ben şimdilik konuşmam kararımı devam ettireceğim ama bi şekilde unutulacak ve kapatılacak ve ben öyle istemiyorum ben şu an kendimi çok ezilmiş hissediyorum hiç dikkate alınmadığımı falan

Haklısın fakat arkadaşın bozulduğu durum 250 tl değil ki eşinin onu saymaması üstelik hakaret etmesi

Sanmam bir şeyin değişeceğini, eğer onunda eşi benimki gibiyse...Ben 5 yıldır anlatmaktan dilimde tüy bitti,anlamıyor anlamıyor, inadına alıyor malesef...
Ben neler yaptım neler, adam kendini ailesine ispat etme çabasından bir türlü vazgeçemedi...Benim görümcem tek maaş mesela,2 çocuğu var ki bu devirde çocuğuna bilgisayar alacak parası yoktu yada bize öyle ifade ettiler...Bu yıl gel görki maaşlarının yarısını krediye bağlayıp ev aldılar, üstelik halende kirada oturuyorlar...Allah bilir onların kiralarınıda benim kocam ödüyordur...Malesef erkekler kafalrına koydu mu ailelerine bir şey almayı hiçbir şey fikirlerini değiştiremiyor...Ben 1 yıldır araba istiyorum diye tutturuyorum mesela, bizim için oldukça lüks bir şey ki bizde kirada oturuyoruz halen...Öyle koltuk falan demiyorum düşün, isteklerimi artırıyorum ki değerim artsın ama nerde...Tamam alcam diyor kaç aydır tık yok, parada yok, ama 100-200 alttan alttan hergörüşmede gidiyor, toplasam 10 binler eder 5 yılda (((

hala ego peşindemisin canım yaa,git eşine sarıl öyle demek istemedim sinirliydim huysuzdum sende bana ağır hakaretler ettin de kocan da senden özür dileyecektir haliyle bu konuyu bi daha açmamak üzre kapatalım de.mutlu mesut sarışın birbirinize. herşeyi kişilik karakter sorunu haline getirmeyin.lütfen bi deneyin ya.

Sizin çocuğunuz yok mu ?.
Bakın buda hata bence .. Çoğunuz dayanamayıp cıngar çıkarıyorsunuz .
Gördüğüm kadarıyla .
Erkeklerde ailelerini melek .. Sizi fesat sanıyor .
Onların beyinleri çok basit. Düz mantık .
Tutturmayın mesela tutun kocanızı kolundan gidin yetkili servise deneyin edin.
Belki adam heveslenir .
Şimdiki kadınlar kendilerine hatta evlerine yettiğinden adamlar kendisine yetemediğini düşündüğü annelerine dönüyorlar .

Son düzenleme:
güniz teşekkür ederim yorumların için ama şimdi nasıl sarılayım ya bana ettiği lafları duysaydın böle demezdin..

güniz teşekkür ederim yorumların için ama şimdi nasıl sarılayım ya bana ettiği lafları duysaydın böle demezdin..
Ablam ne dediki sana ? .
En azından her kavgada tasvir etmemesi bakımından çok kırıldığını anlatman , hissettirmen lazım .
Açıklaman lazım durumu ki fesat diye görülmeyesin.
Git sarıl hadi.

insanın sinirle ağzından her laf çıkar,siz de söylemişsinizdir bişeyler,mübarek gün,küs girmeyin yatağa ya.boşver, varın haber verin sultana,herkes ettiğinden utana demişler.belki sen ilk adımı atarsan o söylediklerinden utanır da birazcık düşünmeye başlar.birazcık ödün verin kendinizden,benim babam anneme karşı çok çekilmez olduğu halde annem karşısında tek kelime etmez babam kötü sözler saydığında,babam yaptığına pişman olur çevresinde döner durur kendini affettirmek için.
eğer annem de karşısında bişeyler saysa babam da anneme karşı tavır koyar bu küslük uzar gider.bende eşime aynı yöntemi deniyorumbirazcık susmak,sineye çekmek lazım,yoksa ne mutluluk olur ne huzur.erkekler de sinirlenince hemen kötü konuşmasalar keşke ama:2:

eşim yattı zaten ben ağlarım sabaha kadar dün de böleydim ayrıca ben hiçbi kavgada bişe sölemem salak bile demem yani ben hep zararı kendime veririm...

Malesef çocuğumuz yok(olmama nedenleride kendi konumda yazıyor) ki çocuğum olsa neler yapacam onu özel okullarda okutacam diye de şimdiden eşimi hazırlıyorum ama nerde adam benden korkmasa yiğenlerini okutacak o okullarda...
Haklısın işte biz konuştukça karşı çıktıkça fesat kinci insanlar oluyoruz, anneler, ablalarda masumane acınacak halde ihtiyaçlarını söyleyip kenara çekiliyor,erkeklerde bunu gurur meselesi yapıp sen nekadar alma desende alıveriyor...Benim kocam sen bana alma dedikçe daha fazlasını alasım geliyor diyor mesela, ama al diyincede fazlası gidiyor, ortasını bulamadım gitti ((
En sonunda dediğin gibi servise gidip aldıracam arabayı, ama öyle sıfır alacak durum yok şimdilik 2.el arıyorum, bakalım, uygun bir şey bulsam o zaman tutup elinden götürecem bakalım ne olacak...
Bu arada kadınların kendilerine yetmeleri konusunda da haklısın, evlillik terapisti bi bayanın kitabında okumuştum bende bunu, kadın yapmayı bilse bile herşeyi kocasından isteyecek ki, kendi değeri artsın...Kocada karısı için bir şeyler yapıyorum havasına girsin, teersi durumlarda aldatmaya kadar gidiyormuş malesef...Hepimizin kulağına küpe olsun, erkeğe aptalı oynıyacaksın sanırım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…