Malesef çocuğumuz yok(olmama nedenleride kendi konumda yazıyor) ki çocuğum olsa neler yapacam onu özel okullarda okutacam diye de şimdiden eşimi hazırlıyorum ama nerde adam benden korkmasa yiğenlerini okutacak o okullarda...
Haklısın işte biz konuştukça karşı çıktıkça fesat kinci insanlar oluyoruz, anneler, ablalarda masumane acınacak halde ihtiyaçlarını söyleyip kenara çekiliyor,erkeklerde bunu gurur meselesi yapıp sen nekadar alma desende alıveriyor...Benim kocam sen bana alma dedikçe daha fazlasını alasım geliyor diyor mesela, ama al diyincede fazlası gidiyor, ortasını bulamadım gitti((
En sonunda dediğin gibi servise gidip aldıracam arabayı, ama öyle sıfır alacak durum yok şimdilik 2.el arıyorum, bakalım, uygun bir şey bulsam o zaman tutup elinden götürecem bakalım ne olacak...
Bu arada kadınların kendilerine yetmeleri konusunda da haklısın, evlillik terapisti bi bayanın kitabında okumuştum bende bunu, kadın yapmayı bilse bile herşeyi kocasından isteyecek ki, kendi değeri artsın...Kocada karısı için bir şeyler yapıyorum havasına girsin, teersi durumlarda aldatmaya kadar gidiyormuş malesef...Hepimizin kulağına küpe olsun, erkeğe aptalı oynıyacaksın sanırım...
eşim yattı zaten ben ağlarım sabaha kadar dün de böleydim ayrıca ben hiçbi kavgada bişe sölemem salak bile demem yani ben hep zararı kendime veririm...
hala ego peşindemisin canım yaa,git eşine sarıl öyle demek istemedim sinirliydim huysuzdum sende bana ağır hakaretler ettin de kocan da senden özür dileyecektir haliyle bu konuyu bi daha açmamak üzre kapatalım de.mutlu mesut sarışın birbirinize. herşeyi kişilik karakter sorunu haline getirmeyin.lütfen bi deneyin ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?