lütfen birileri beni dinlesin,çok ihtiyacım var...

ahh ahhh zaten su politik davranmayi bir ogrenebilsek..biz cok duygusaliz..erkekler oyle degil malesef..o simdi sadece senin kiskans ve fesat oldugunu dusunuyor..asil amacini anlamiyor bence..bence onu suclamadan..duygularini ve nedenlerini yaz.. bu lay uzerinden degilde neden birikim yapmak istedigini hayallerini filan onu cok sevdigini okurmu

evet ada haklisin erkekler herzaman egolarini tatin etmek acisindan kendilerini maddi veya manevi bagimliligi olan bayanlarla birlikte olmak istiyorlar.. ne kadar calis deselerde bos..calisirsin o zamanda kizarlar hazmedemezler paran kadar konus diye.. en iyisi onlara muhtacmis gbi gorunup kendimizin muhtac olmadigini bilerek yasamak..onlar kendilerini tatmin etsin dursun..ne guzel her iside kendileri halletsin iste

Ya bu dışardan bakabilmeklede alakalı bir durum ..
Ben öğrenciyim bekarım ama annem ve babam sağola işte ..
Evliliğin içinde olmakta ayrı bir psikoloji olsa gerek.
Erkeklerin kendi aileleri olduğunu anlamaları lazım . Ama nerde ...
Erkek çocuklarının nasıl yetiştirildiği biliniyor zaten maalesef. Her yaşta çocuk gibi bir inat bir ego :)
O annelerine yaptıkları nazları karılarına yapamıyorlar ya .. Annelerini arıyorlar.
Biz kadınlarda kendi nazımız çekilsin isteriz..
Birde yine diyorum.. İki tabağı varsa birini kırmak lazım ..

Konu sahibi ablam bırak be ama .. Keşke bu kadar tepki vermeseydin bi baza için.
Hatta gidip sen seçseydin. Sorununu eşinle çözemezsin belli.
Sonrada kendi evinize ihtiyaçlarınızı sıralasaydın .
Hatta bazaya gitmişken yeni koltuk takımı felan beğenseydin.
Ne bileyim maalesef aptalı oynamak lazım. Oturup ağlamak lazım . Kendini acındırmak felan fıstık ...
İşte ona hep ihtiyacın varmış gibi , onsuz yapamaz gibi ....

Son düzenleme:
eşim yattı zaten ben ağlarım sabaha kadar dün de böleydim ayrıca ben hiçbi kavgada bişe sölemem salak bile demem yani ben hep zararı kendime veririm...

yok canım salak dememişsindir de belki ailen seni sömürüyor annen maaşlarını ne yapıyor,aileni benden çok seviyorsun,fırını eltime vermiş, sizinkiler böyle falan dediyseniz adam ondan dellenmiştir belki.zararınızın kendinize olmasını istemiyorsanız bunu yapmayın işte.nasıl olsa kafaya koyduğu şeyi alıyormuş işte,o zaman boşu boşuna kendinizi harabetmeyin. sıkmayın canınızı niye ağlayasınızki.mutlu olmanız lazım sizin ya eşiniz ailesine değil de gece hayatına dışarıya başka şeylere düşkün olsaydı,ya sizi aldatsaydı,ya da eşinizi kaybetseydiniz ya da çok ciddi bir hastalığı olsaydı o zaman paranın kıymeti kalırmıydı gözünüzde.

ben sinirlendiğimde böyle şeyler düşündüğüm için örnek verdim.ne zaman sinirlensem o kişiye(tabii ailemi kastediyorum) bişey olsa naparım diye düşünürüm hemen affederim.siz de böyle yapsanız şimdi emin olun içiniz soğuyacaktır.niye ben kendimden feragat ediyomuşum,o etsin diye bi şey düşünürseniz; "bir köprüde karşılaşmış iki inatçı keçi" diye bir şarkı vardı öyle olur.ne siz mutlu olursunuz ne eşiniz.özür dilerim belki haddimi aştım ama gerçekten affedin,sabredin,şükredin. o zaman huzurlu olursunuz bence.

paranın kıymeti değil sorun zaten..neyse bakalım yarın ola hayrola ben yatıyroum kızlar iyi geceler..

benim eşim de öyle ailesi bir şey istedi mi hemen alınacak, para istediler mi hemen verilecek. ben de başta çok tartıştım ama baktım olmuyor, her yeni bir para durumunda aynı onun ödediği tutar kadar oğluma oyuncak kıyafet alıyorum. canı isterse..

Malesef erkekler böyle canım ailesinden üstünü yok onlar için utanmasalar tapıcaklar onlara tövbe Yarabbi. Bizden hep üstün tutulurlar ama lafa gelince dönerler. Erkek milletinden nefret ettim artık. Bu nedir biz bunları yaşamak için mi evleniyoruz ömrümüzü heba ediyoruz? biz akşama kadar çalışalım cılkımız çıksın çocuklarımız burnumuzda tütsün gelip bide ev işleri ıvır zıvır bunlarda alsınlar analarına yedirsinler oldu canım oldu.

Eşin ilk önce kendi ailesini düşünsün kiradayım diyosun kendine birikim yapsın bugun yarını var kaynanan evine tamir yaptıgına göre evı kendının hayret bişye sen çalış didin birde git ailesine para ver yok yaa ölüm kalım yok hastalık yok ne gerek var kardeşim senin hiçmi eksiğin yok sanki durumunuz iyi olsa neyse diycem eşin surat yapıyorsada yapsı sakın alttanda alma nasıl baslarsan oyle gıder unutma alışmasınlar

bu gibi konuları konusurken yumusak baslı konusmak gerekiyor. biliyrm duyunca direk tepki veriliyor ama konu erkeğin ailesi oluncaa nazikçe anlatmak gerekiyor yoksa anlamıyorlar.

Böyle bir durum söz konusu olunca sen erkeksin bizim evi geçindirmek zorunda olan sensin. Bizim evin ve benim ihityaçlarımı karşıladıktan sonra arttırabilirsen verebilirsin diyorum.Kendi maaşıma el sürdürmüyorum. Öyle olunca da arttırması mümkin olmuyor zaten.

Borçlandır, ev alın ,verecek durumu olmasın en iyisi.Görümcedeki aymazlığa bakar mısınız, ne yüzle alıp evine koydun ya..

senin paranı vermedikten sonra.kendi parası değilmi boş ver versin annesine.zaten sen boş versende dolu versende verecek o. buna engel olmazsın.en iyisi kafayı takma bu kadar.

niye bazı erkekler ailesini eşinden çok dinliyor.eşinin dediklerini 2. plana atıyor madem öyle olacaktı niye evlendi ozaman otursaydı ailesiyle.bazı erkekler baştanmı böyle oluyor yoksa sonradan mı?

ben de anlamam şu eşarba 200tl veren insanları..durumum olmasına rağmen sırf bir pardesüye 200tl verince batıyorum göze ne gerek var çaput bu....

senin benim param diye ayırmayızki biz bizim paramız hani ama öyle yapmamak gerekiyormuş demekki...

HAYIR SİZİN DEDİĞİNİZ DOĞRUMU PEKİ..
olay normal bi küslük değilki burada benim takıldıgım para değil.. hediye değil.. burada önemli olan adamın karısnın lafını hiçe sayması..
kadın ona anlatıyor diyorki diğer kaynım neden girmiyor bu hediye olayına bi bizmiyiz..
eminimki eşi görümceye deseki" tamam alalım anneminiz ihtiyacı varsa ama 3 kardeşiz üçümüzde gireceğiz" şeklinde eşinin konuşmasını dikkate alıp dinlese anlasa konu sahibi arkadaş almayalaım demiycek..
Olay adamın karısnın hiçe sayıp bildiğini okuması...

Böyle durumlarda gidip sarışıp öpiyim barışalım olayları bana ters bilmiyorum.. bukadarda ekmeği hem yoğurup hem pişirip ellerine hazır vermek onların ekmeklerine yağ sürmekten başka birşey değil...
naparsa yapsın adama sırnaşırsan herdefasında aynısını tekrarlar ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…