lütfen birileri beni dinlesin,çok ihtiyacım var...

teşekkür ederim yorumunuz için gerçekten öyle hani zoruma giden şeyler bunlar zaten hala konuşmuyorum konuşmuycam da ben onlar yüzünden bisürü hakaret yedim hakettiğimi de düşünmüyorum ben alınmasın demiyorum birincisi alınınca başkasına vermesi ikincisi diğerinin katılmaması ve eşimin hala üste çıkması bunlar çok üzücü

biz bir yıl nişanlı kaldık eşimle,eşya konusuna gelindiğinde eltim tartışma çıkarmış sonradan ben eşimin kuzerninden laf arasında duydum bana yapmadınız falan diye benim düğünüm salonda oldu falan böle şeyler işte o kendi aralarındaki sorun zaten..sonra benim ailem yatak odası alacakmış güya ee oğlan tarafı hiçbişey almıyo ama biz yatak odası alacakmışız eşim bna dediki sen hiç karışma ben halledicem biz ikimiz hepsini öderiz dedi tamam dedim..eltimle görümcem işte bizde konuşuluyo bbu konular işte eltimin ailesi salon takımı almış mış ta evlenirken biz niye almıyomuşuz bişe ama ozaman da dipğer eşyaları almış onlar babam da siz bişe almıyosunuz ki biz alalım zaten çocuklar ödeyecek hepsini dedi ki mutfak eşyalarının hepsini biz aldık eşim buzdolabı çamaşır makineis tv okadar.babam da eltime sen çalışmıyosun ama benim kızım .alışıyo zaten ödeyecek hem bisürü kişi var sen niye karışıyosun falan dedi ondna sonra eşim bana hiçbişe demedi biz mutfakta konuştuk ben halledicem falan dedi.bunlar eşimi doldurmuşlar biz nerdeyse ayrılma noktasına geldik ve keşke diyorum ozaman ayrılsaydım ve kopsaydı..

canım ya! dünya durdukça bu erkek ailesinin birşeyler beklemesi olayı hiç bitmeyecek ve çözülmeyecek galiba seni çok iyi anlıyorum. ortada bir haksızlık var. o eşya görümcene verilmiş neden sana verilmemiş mesela? görümcende ki ne rahatlık insan hiç değilse parasını vermeyi teklif eder. kaynananın bu ihtiyacını da görümcende görürsen hiç şaşırma. ilk olayda bile cıngar çıkartmak vardı ama yapmamışsın tebrik ederim. sonrası için uyanık ol derim ben. kendi parası da var kaynananın. bu ne biçim şey ya. sinir olmamak elde değil

evet kendi parası olduğunu iyi biliyorum çünkü bizondan 1300 euro borç almıştık ve 5 ay önce ödedik o da bankaya yatırdı düşün yani..insan bunları düşününce sinir oluyo bizim her ay kredimiz olmasına rağmen ben o borcu ödemek için bütün sene haftasonları bile çalıştım başka bi kurs verdim falan ama şimdiki hale bak...

eşim benle konuşmadan çıktı gitti biri aramıştı şimdimi falan dedi kim olduğunu bilmiytorum sölemedi sanki o bana küs onunla konuşmayan benim halbuki erkekler niye böyle ya hiç anlayamıyorum

canim esin oruclu iken bence konusma tartismayin ama aksam iftardan sonra konusmayi denesen..yani ne yapinca normal sekilde konusabiliyorsunuz..eger biliyorsan o sekilde yaklas ve soylemek istediklerini soyle..yani sorunun hediye ve para olmadigini sadece neden sizden beklediklerini sadece anlat, aslinda ona uzuldugunu filan.. esin sakinlesince olaylari daha mantikli degerlendirebilen biriyse eger bence oyle yap.. cunku bu sekilde o kafasinda bambaska seyler dusunuyor ve senin asil kizdigin seyi anlamiyor.. sende daha cok sinirleniyosun tabi.. baktin konusurken tekrar tartismak istiyo..bence hic tartisip kendini uzme..demekki esinle bu konuyu konusarak halledemiceksin.. baska cozum yolu araman lazim..

benide cok keskelerim oldu canim..keske soyle yapsaydim..keske zaman bu sekilde davransaydim filan..ama madem evlendik.. bu gibi sorunlari nasil halledecegimizi ogrenmemiz lazim..deneyerek yontemini bulmaliyizki rahat edelim.. tabi evlenmek gibi ayilmakta ecbur kalinirsa bir cozum ama sadece bu sebepten aklinda surekli ayrilik fikrindi gezdirme daha negatf etkilenirsiniz ikinizde.. bu sorunu hangi yontemle esimi yola getirerek kavgasiz ve sakin bi sekilde halledebilirim diye dusun..ona odaklan..erkekler valla cocuk aslinda..sadece kullanma klavuzlari yok..deneyerek angi dugmelerine basinca ne oluyor ogrenip..sonra ona gore davranmak en iyisi bence..uzme kendini canim

teşekkür ederim yorumun için ama ilk başta zaten konuşmuşrum ama anlamıyor canım sonunda tartışma oldu işte...insanlar rahat rahat evlerindeler şimdi hiç düşünmüyolar acaba huzurlarını bozuyormuyuz diye,

biz 4 kardeşiz.benden ayrı 2 ablam ve bir erkek kardeşim var ve hepimiz evliyiz.Büyük ablam çalışmıyor 3ümüz de çalışıyoruz.Annem bir şeye ihtiyacı olursa benden ister.ne ablamdan nede erkek kardeşime söylemez bana söyler. yada ihtiyaçları ne var ben alırım.Diğerleri umuramaz. Birisi annem diğeri babam. onlar beni bu yaşa getirdiler onlara iyilik yapmak kadar güzel birşey var mı ki...Yani şunu demek istiyorum.eşinde benim gibi düşünüyor olabilir.bence çok büyütmemek lazım. Anlamaya çalış eşini.yani bu bir boşanma sebebi olamaz..

zaten ben boşanma gibi bir şey konuşmadım,ama tabi şimdiki ben olsam evlenmezdim ki biz 2 sene çıktık anlaşarak evlendik ama ailesiyle de evleniyosun evlenince benim burda canımı sıkan şeyler var ve ben artık eşime eskisi gibi davranmak gelmiyor içimden konuşmak bişle gelmiyor,ben zaten bişeylerin alınmasına karşı değilim ama emrivaki bi durum var ortada ve önceden alınıp başkasına verilmiş bir hediye var..teşekkür ederim herkese destekleriniz yada eleştirileriniz için bakalım neler olacak göreceğiz ve ben nasıl nerde duracağımı hala bilmiyorum...

canim biraz saman altindan su yuruteceksin.. esinle arani duzeltip en azindan sonrasi icin biraz daha kurnaz olcaksin.. bu olayi sadaka niyetine say.. bundan sonra gorumcen olancak isguzara haddini bildirmeye bak herseyde zirt pirt aramasin..her gorustugunuzde maddi sorunlarinizdan bahset mesela..yapamam deme.insan biraz yapamadiklarini yapmali evlenince boyle insanlardan baska kurtulus yolu yok..esinlede iyi bi gununuzde parayla ilgili sohbet acc..yatirim yapalim gibi..ne kazaniyoruz..ne verebiliriz bu yatirima gibi bi plan yapin..verece parasi kalmasin..bence en mantiklisi bu yoksa kavga eder durursunuz​

pintos anlayamdım ben ne demek istedğinizi tam olarak ama sorunumuz çözülmedi çünkü benim içim içimi yiyor yani para değil aslında eşitsizlik te var mesela bence...

Şu "siz çift maaşsınız" lafından nefffret ediyorum..
Doğuştan gelen bir özellik değil çift maaş olmak. Senin karın da girsin bir işe, sen de ol kardeşim çift maaş..
Demekki ihtiyacın yok ki çalışmıyor karın..

evet doğru sölüyorsunuz sanki ben çift maaş doğdum çalışanın ezilmediği düşünülür aslında ama çalışan daha çok eziliyor sadece bi boşanma falan olduğunda rahat oluyosun avantajın bu yani...

En iyisi konut kredisi çekin, borcunuz olduğunuda her fırsatta dile getirin.
Krediyi de mutlaka eşinizin maaşından ödeyin.
Başka türlü değer vermezler emeğinize.

Diğer kardeş katılmak zorunda mı? İsterse trilyoner olsun, katılmak istemiyordur, annesine hediye almak istemiyordur durduk yerde, annesinin de ihtiiyacı yokken.
Senin eşin almak istiyorsa sen de istemiyorsan eşini almamaya ikna etmeye çalış, öbür kardeş de ödesin diyene kadar
Unutma bu bir zorunluluk değil, senin de söylediğin gibi. Eşin istiyor ve yapıyor.

ben onu bunu bilmem kardeşim bu erkeklerin analarına bacılarına zaafları bitmez ama yapacağımız en güzel taktik ''ahh canım annem de şimdi bizimle birlikte olsaydı ne kadar iyi olurdu demi kocacım ya da ablanda çok severdi bu yemeği '' buna benzer maskelerle suyundan suyundan götürecen işi kötüsünüde denedim çok kavgalar ettim çözüm buymuş

eşim istiyor ama ben istemiyorum hayır onun isteyip istemeyeceği belli değilki ona sölemiyolar bile anlatamadım galiba sölemeye gerek duymuyolar

ah şu erkekler gerçekten enayi oluyorlar.ben eşime de söylüyorum enayimisin sen diyorum öle bakıyor yüzüme.haklısın karıcığım bir daha yapmıcam almıcam diyor ama nafile.annesinin bütün camlarını pimapen yaptırdı,yerleri laminant,izocam döşendi evin bütün ısı yalıtımı yapıldı.abisi ile beraber yapıyorlar herşeyi.gerekli olan birşey varsa hep destek oldum ama artık bünyem kaldırmıyor.istedikçe istiyorlar malesef.daha dün bende iftardaydılar kayınvalidem salona masa istiyorum,halıyı değiştirmek istiyorum diyor.istiyorsan git al bize niye duyuruyorsun.paran varsa beraber bakalım.ama yoksa başkasının si...ylede gerdeğe girme yani.eşimede artık patladım.hak veriyor sesini kesiyor ama bilmiyorum ne zamana kadar dinler beni.bugün benim doğum günümdü ama eşim pasta almış gelmiş ,hediye falan yok yani.maddiyatçı değilim yanlış anlaşılmasın lütfen ama insan bir çiçekte olsa bekliyor.kayınvalidem doğum günümü bile kutlamadı.herkes birbirini yolmaya bakıyor.offf çok doluymuşum bende ,konu sahibi arkadaşım kusura bakma bende içimi dökmek istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…