Lütfen birşeyler yazın..:(

Aman allahım nasıl yaparlar böyle bir hatayı?size bunu nasıl yaşatırlar?şükür birşey çıkmamış ama keşke şikayet etseydiniz.

Bende öyle diyordum ama okuyunca şu salak internetten birşeyler ödüm koptu. 5 yıl yada 10 yıl ömür biçiyorlar.aldirsa bile neden oyoe yazıyor?((
İnterneti okumamak gerekiyo bu durumlarda. Ben kızım 6 aylıkken poposunda ki gamzeye taķılıp, nette az biraz dolaninca cocugumun hayati boyunca tekerlekli sandalyeye bagli, bi cok hayati fonksiyonunu yerine getiremeyicegine kanaat getirip 24 saat aglamistim. Benim yüzümden hap kadarken MR a girdi. Sonucu almadan hic bisey okuma, okumayin. Cok ciddi hata bu. Umarim biseyi yoktur. Acil şifa diliyorum.

Aman allahım nasıl yaparlar böyle bir hatayı?size bunu nasıl yaşatırlar?şükür birşey çıkmamış ama keşke şikayet etseydiniz.
Adana ketem yapiyor bunu. Ablamdan defalarca ozur dilemisler. ablamda 1 sartla affederim demis. Temiz cd si verdiginiz bayani cabuk bulacaksiniz kendisine haber vereceksiniz demis

Çok geçmiş olsun annenize..İnşallah biran önce sağlığına kavuşsun.
Verdiğiniz bilgileri mutlaka ablamla da paylasicam istemediğiniz bir sonuç çıkarsa. Çok teşekkür ederim)
Çok sağolun. Gerçekten iyiki kesfetmisim kk yi..sağlık dolu nice günlerimiz olsun hepimizin.

Gerçekten mi?Ah nasıl moral oldu bu yorum anlatamam. İnşallah hislerinizi doğru çıkar. Çok sagolun)

Gecmis olsun size de.evet kasiklarinda biraz ağrısı var ve otururken batma hissi oluyor.sanki içerde tampon varmış gibi diyor.inşallah onunda temiz çıkar sonuçları.

Çok üzüldüm yaşadıklarınıza.sanki üvey evlat muamelesi gormussunuz.inşallah bundan sonra güzel günler görürsünüz.
Dualarınız içinde teşekkür ederim.aminnn

Gecmis olsun size de.evet kasiklarinda biraz ağrısı var ve otururken batma hissi oluyor.sanki içerde tampon varmış gibi diyor.inşallah onunda temiz çıkar sonuçları.
Hislerimde pek yanılmam, konuyu okur okumaz yok kotu birsey cikmayacaktir dedim.Bende de agri ve baski vardi sanirim lezyondan kaynakliydi.Dogum sancisi gibi bir sanciyla acile gittik ve ertesi gunu ameliyat olmustum.Rabbim size ve tum sevdiklerine bagislasin ablanizi....

Çok üzüldüm yaşadıklarınıza.sanki üvey evlat muamelesi gormussunuz.inşallah bundan sonra güzel günler görürsünüz.
Dualarınız içinde teşekkür ederim.aminnn
İnşallah.
Rabbim size en kısa zamanda hayırlı haberler almayı nasip etsin
Ablanız için dua edeceğim
Moral önemli eğer kötü bir şey varsa da moralinizi yüksek tutun Rabbim yar ve yardımcınız olsun

Gerçekten mi?Ah nasıl moral oldu bu yorum anlatamam. İnşallah hislerinizi doğru çıkar. Çok sagolun)
Moralinizi yüksek tutun.inşallah tüm kalbimle iyi dileklerde bulunuyorum ablanıza.ne güzel bir kardeşsiniz.burda okuyan tüm insanlar gibi iyi haberleri bekliyoruz olacağız sizden.saygılar

Ahhh güldürdünüz beni:))Hap kadarken bir gamze yüzünden mr yapıldı dediniz ya..çok yaşayın insallah:)
Ama çok haklısınız. Zaten tedirgin hissederken nete bakmak insanı iyice bunalıp panik yaptırıyor.
Sağolun güzel dilekleriniz için.

Moralinizi yüksek tutun.inşallah tüm kalbimle iyi dileklerde bulunuyorum ablanıza.ne güzel bir kardeşsiniz.burda okuyan tüm insanlar gibi iyi haberleri bekliyoruz olacağız sizden.saygılar
Çok teşekkür ederim. Sizlerde çok güzel arkadaşlarsiniz benim için. Hepiniz tek tek moral oldunuz.Asil benden sizlere saygılar sevgiler.

Benim de ablam bugün beyin ameliyatından çıktı.O çıkana kadar bizim aklımız yerinden çıktı.çok iyi anlıyorum seni.çok riskli idi ameliyat.duasız geçen dakika hatırlamıyorum kaç gündür.Rabbime sonsuz şükürler olsun.İnşallah senin ablan da hiç sorunsuz kurtulur.Allah nerede varsa şifa versin herkese.dualarim seninle

MESAJ TEKRARİ Benim de ablam bugün beyin ameliyatından çıktı.O çıkana kadar bizim aklımız yerinden çıktı.çok iyi anlıyorum seni.çok riskli idi ameliyat.duasız geçen dakika hatırlamıyorum kaç gündür.Rabbime sonsuz şükürler olsun.İnşallah senin ablan da hiç sorunsuz kurtulur.Allah nerede varsa şifa versin herkese.dualarim seninle

Şüphe olarak kalır inşallah.. iyi düşünün iyi olsun.. Rabbim şifalar versin inşallah evlatlarına ve sizlere bağışlasın..

Bence mr ve biyopsi sonuçlarını almadan evham yapmayın. Benim annemden de 31 yaşındayken yumurtalıklardan nerdeyse bir bebek ağırlığı kadar kist aldılar. İyi huylu çıkmıştı. 20 sene oldu.Düzenli kontrollerine gider hala bir şikayeti yok çok şükür. Siz de içinizi ferah tutun. Teyzenize manevi destek olun.

Allah sifa versin insallah dusundugunuz gibi bir hastalik degildir...

Uzulme cnm ya.internet saglam adami bile olduruyor.sakin ama sakin arastirma bekle sabret insallah koti birsey yoktur.oyle kitleler cikabiliyo aliniyo oldu bitti.hemen telas yapmayin dua edin.cevremde bicok kadin rahim yimurtalik aldirdi ve gayette iyiler sakin ol en kotusunu dusunme hemen.gecmis olsun guzel haberler alirsiniz insallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…