Lutfen durust olun

Peki ama kimsede şunu anlamak istemiyor. Kimse kesinlikle yok olamaz diyemez. Kimsede kesinlikle var diyemez. Sizlerin bizlerin yoktur ama başkalarının vardır. Ay neyse bu da bu konuda son yorumum zaten
Herkes kendi evliliğine göre var yada yok diyor zaten,sizin gibi her evlilikte şiddet vardır demiyoruz.

bence vardır..
sözlü şiddet olmadı bazen bir tokat, cimcirme vs ...
şiddetin boyutları farklılık gösterir...
herkesin kavga anındaki tepkileri de farklıdır ...
kimi konuşur kimi susar kimi kırar döker kimi kendine yada başkasına zarar verir vs vs ..

fiziksel şiddet yoksa da psikolojik şiddet birçok evlilikte zaman zaman olabiliyor. eşinle tartıştıktan sonra konuşmamak bile psikolojik şiddettir bana göre ve bazen yaşıyorum. ama başkasına göre küsmektir sadece.

Eşimin çok dağınık olması psikolojik şiddet bence. Sinirlerim alt üst oluyor evi görünce. Şiddetten kastınız sadece fiziki değilse cevabım evet her evlilikte şiddet var.

Her evlilikte var diyenler bizim ne yaşadığımızı düşünüyor merak ettim.Böyle bir genelleme olabilirmi.Ne saçma.
Kendi adıma cevap vereyim,benim evliliğimde yok.
bunu diyenler tum dunyayi kendi hayatlari gibi saniyorlar , her ofkelenen insanin bagrindigini dusunuyorlar , ve bu durumu o kadar benimsemisler ki aksini soyleyenr inanmiyorlar :) saka gibi gercekten

bunu diyenler tum dunyayi kendi hayatlari gibi saniyorlar , her ofkelenen insanin bagrindigini dusunuyorlar , ve bu durumu o kadar benimsemisler ki aksini soyleyenr inanmiyorlar :) saka gibi gercekten
Ya benim aklım almiyo vallahi bak kaç kez yazdim sizler yazıyorsunuz çıkıp ortaya yoo illaki vardır biride yazmış ki ya bir tokat ya cimcirme olurmuş yani nasıl ya hiç olması diyorum olamazda bu konuda çok netim ama şu var şiddet gören normallestiriyor buna kesin olarak inandım artık malesef durumumuz çok kötü kadınlar kanıksamış olur ya illa ki olur diyorlar iki insan gibi konuşabilme ihtimalimiz yok gibi

aslinda cok uzucu bir durum , toplumda ne kadar yaygin , ne fiziksel ne psikolojik sidden hicbirini kabul etmem
ama bu kadar yaygin olunca herkes yasiyor saniyorlar , gercekten cok uzucu bir durum

Şimdi evliliği gerçekten iyi olan insanlar yok diyecek.. Ama burdaki açılan konuların çoğunda var.. Bazı kadınlar evliliğindeki şiddeti susarak, kabullenerek evliliğini sürdürüyor ya da zorunda kalıyor.. Bazısı da tekmeyi basıyor.. Bana göre şiddetin fizikseli de psikolojiği de kabul edilebilir değil.. Ve boşanma sebebimdir.. Yani evlilikte şiddet o-la-maz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…