- Konu Sahibi Patlamayancinmisir
-
Herkes kendi evliliğine göre var yada yok diyor zaten,sizin gibi her evlilikte şiddet vardır demiyoruz.Peki ama kimsede şunu anlamak istemiyor. Kimse kesinlikle yok olamaz diyemez. Kimsede kesinlikle var diyemez. Sizlerin bizlerin yoktur ama başkalarının vardır. Ay neyse bu da bu konuda son yorumum zaten
PekiHerkes kendi evliliğine göre var yada yok diyor zaten,sizin gibi her evlilikte şiddet vardır demiyoruz.
yok, olması hiç bir koşulda normal değil. Şiddet boşanma nedenidir !Her evlilikte siddet o ya da bu sekilde var mi ?
bunu diyenler tum dunyayi kendi hayatlari gibi saniyorlar , her ofkelenen insanin bagrindigini dusunuyorlar , ve bu durumu o kadar benimsemisler ki aksini soyleyenr inanmiyorlar :) saka gibi gercektenHer evlilikte var diyenler bizim ne yaşadığımızı düşünüyor merak ettim.Böyle bir genelleme olabilirmi.Ne saçma.
Kendi adıma cevap vereyim,benim evliliğimde yok.
Ya benim aklım almiyo vallahi bak kaç kez yazdim sizler yazıyorsunuz çıkıp ortaya yoo illaki vardır biride yazmış ki ya bir tokat ya cimcirme olurmuş yani nasıl ya hiç olması diyorum olamazda bu konuda çok netim ama şu var şiddet gören normallestiriyor buna kesin olarak inandım artık malesef durumumuz çok kötü kadınlar kanıksamış olur ya illa ki olur diyorlar iki insan gibi konuşabilme ihtimalimiz yok gibibunu diyenler tum dunyayi kendi hayatlari gibi saniyorlar , her ofkelenen insanin bagrindigini dusunuyorlar , ve bu durumu o kadar benimsemisler ki aksini soyleyenr inanmiyorlar :) saka gibi gercekten
aslinda cok uzucu bir durum , toplumda ne kadar yaygin , ne fiziksel ne psikolojik sidden hicbirini kabul etmemYa benim aklım almiyo vallahi bak kaç kez yazdim sizler yazıyorsunuz çıkıp ortaya yoo illaki vardır biride yazmış ki ya bir tokat ya cimcirme olurmuş yani nasıl ya hiç olması diyorum olamazda bu konuda çok netim ama şu var şiddet gören normallestiriyor buna kesin olarak inandım artık malesef durumumuz çok kötü kadınlar kanıksamış olur ya illa ki olur diyorlar iki insan gibi konuşabilme ihtimalimiz yok gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?