- 24 Aralık 2017
- 695
- 633
- 23
- Konu Sahibi Patlamayancinmisir
-
Oneriniz icin tesekkurler dolayli bir yol secmedim zaten onceki bir konumda paylasmistim ama zor bir surec ve beynimde durmadan dusunceler akiyor sadece merak ettigim bir konuydu.
O konuyu onceden acmistim . Ben kendimce o kadar zor durumdayim ki belki bunu anlayamamaniz dogal ama bu sekilde davranmaniza 'da gerek yoksiz burada var-yok diye tartisin durun konu sahibi bu konuyu bıraktı yeni bir nabız yoklamasiyla yeni konu açtı
boşanma davasindan dönen var mi
şimdi burada şiddet her evlilikte var cevaplarini maalesef çoğunlukta görünce boşanmamaya karar verdi galiba
Birşey diyim mi öyle kadınlara sonuna kadar afiyet olsun adama deseydi ki keşke devam et kardesim anladığı dil o demek ki belki sözlerim sert gelicek ama gerçekten böyle bazı kadınlar ölesiye dayak yeşere o benim kocam diyor hastanede gordum bizzat o yüzden karışmamak gerekiyor cidden suçlu çıkıyor insanTabiki de yok. Öyle şey mi olur? Herkes pislik değil.
Benim abim hep derdi biz küçükken, eğer bir erkek kadına şiddet uyguluyorsa o şerefsizdir uzak durun ve hemen bana söyleyin diye.
Kaynım bir gün lunaparkta gezerken adamın teki çocuklarının yanında kadına nasıl vuruyormuş, kimse de bir şey yapmıyormuş, ama adam öldürecek kadın kan revan içinde kalmış kaynım çıkarmış bıçağı ulan gücün yetiyorsa bana gel diye bi kaç tane yumruk vurmuş adam süt dökmüş kuzuya dönmüş ama bu sefer ne olmuş dersiniz? Kadın gitmiş kaynımın bacaklarına yapışmış, ne yapıyorsun be adam o benim kocam Allah aşkına yapma diye. !
İşte kaynım da hep der ki ben o günden sonra artık karışmama kararı aldım, hayret ettim o kadına diye. Nerdeyse beni polise şikayet edecekti diyor.
İşte şiddeti benimseyen yine bizim kadınlarımız maalesef. Normal görmeyin. Herkeste vardır demeyin, yok, olmaması gerekiyor. Ve şiddet gördüğünüzde biri size yardım eli uzattığında “kocamdır” demeyin. Yoksa her şeyi hakediyor oluyorsunuz maalesef.
Neden tok olması anormal evet bakin hep yazıyorum 6 denemiş bitti şükürler olsun eşim çok sakin bi adamdır Bana kıymet verir bende eşimi çok seviyorum bak kac yıl oldu asla bağrış cigris kavga etmedik çok şükür ben ona oda bana asla hakaret etmeyiz her evlilik aynı degilki evet tartisiriz muhakkak ama belli bir ölçüde bir sınır varYok diyenler o zaman eşlerinin hiçbir sözüne kırılmayan kişiler. Aralarında tek sözlü kavga geçmeyen kişiler. Ne diyelim helal olsun varsa gerçekten böylesi :)
Yok yok hiç ilgisi yok kendini avutma lütuf falanda değil vak mesela iki kırmızı cizgim var dünya yansa geri adım atmam aldatmasi ve şiddet yok başıma geldi ayrılamadım diye kendini kandırma anam babam üzülür diyede hiçç o topa girme kendine saygısı olan zaten öldürseler dönmez o adama sen sadece kendini teselli etmeye calisiyorsunDegerli yorumlariniz icin hepinize tesekkur ederim..asla siddeti normal gormuyorum ve normallestirmeye calismiyorum ben de zamaninda buyuk konusmusum sanirim basima geldi ben de "asla" diyenlerdendim ... insan yasadigini yasayacagini secemiyor ve buna maruz kaldiginda da dusunmeniz gereken yalniz kisiliginiz kendiniz olamiyorsunuz...hic yasamamis olanlar sanirim Allah in lütufta bulundugu insanlar.. umarim siddetin hic bir turu hic kimseye uygulanmaz..
PekiNeden tok olması anormal evet bakin hep yazıyorum 6 denemiş bitti şükürler olsun eşim çok sakin bi adamdır Bana kıymet verir bende eşimi çok seviyorum bak kac yıl oldu asla bağrış cigris kavga etmedik çok şükür ben ona oda bana asla hakaret etmeyiz her evlilik aynı degilki evet tartisiriz muhakkak ama belli bir ölçüde bir sınır var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?