hanımlar tek ricam kendinizi benim yerime koyarak cevap vermeniz ben evlenirken eşimin ailesinden destek görmedim bankadan para çekip öyle evlendik ve hala borçlarımız bitmedi! ama daha önce ki konularımdan belki hatırlayan olur kaynım evlenecem demişken görümcemde evleneme kararı aldı ve ikiside aynı ayda evlenecek şimdi eşim onlara yardım etmekten söz edip beni çığrımdan çıkarıyor ! Allahtan tek tesellim artık eskisi kadar kendimi yemiyorumişin kötü tarafı işten çıktım şimdi hem kredi borcu eşimin üzerinde hem geçim sıkıntısı bu yetmiyor gibi eşim bankadan kredi çekip görümcemle kaynıma destek olmaktan bahsediyor ben üzerime bir kıyafet alıp giymezken istediğim bir meyveyi alıp yemezken şimdide bu çıktı hanımlar ne yapayım siz söyleyin artık ben çıkar yol bulamıyorum sizleri seviyorum canımsınız hayırlı ramazanlar
karsi geliceksin, zaten durumunuz yokmus
ama esin inat eder, karisma yardim edicem dersede yapacak birsey yok
Ne yapabilirsin ki desem ? Hayır desen dinleyecek mi ? Bence anlayacağı dille sakince konuş ama sakın haklıyken haksız duruma düşme.
Allah sabırlık versin canım benim nişanlımın ablası da senin durumunda o da işi bıraktı herkes benim parramla rahat ediyor ben edemiyorum dedi ama herşey yine aynı malesef böyle durumlara çook üzülüyorum
hanımlar tek ricam kendinizi benim yerime koyarak cevap vermeniz ben evlenirken eşimin ailesinden destek görmedim bankadan para çekip öyle evlendik ve hala borçlarımız bitmedi! ama daha önce ki konularımdan belki hatırlayan olur kaynım evlenecem demişken görümcemde evleneme kararı aldı ve ikiside aynı ayda evlenecek şimdi eşim onlara yardım etmekten söz edip beni çığrımdan çıkarıyor ! Allahtan tek tesellim artık eskisi kadar kendimi yemiyorumişin kötü tarafı işten çıktım şimdi hem kredi borcu eşimin üzerinde hem geçim sıkıntısı bu yetmiyor gibi eşim bankadan kredi çekip görümcemle kaynıma destek olmaktan bahsediyor ben üzerime bir kıyafet alıp giymezken istediğim bir meyveyi alıp yemezken şimdide bu çıktı hanımlar ne yapayım siz söyleyin artık ben çıkar yol bulamıyorum sizleri seviyorum canımsınız hayırlı ramazanlar
senın bu düşündüklerini eşinde düşünseydı zaten böyle birşey yapmaya kalkışmazdı ..demekki ona göre hersey ve normal ve bir şey daha ne dersen de o yardımı yapacak eşin
Canım yardımı ne için ve ne kadar düşünüyor ve ne kadar maaş alıyor eşin? Ve kaynın, görümcen çalışmıyor mü? Kayınpederin onlara da yardımda bulunmayacak mı? Bu konuları biraz acar misin?
cnmm eşine dedin mi hiç onlar sen evlenirken ne yaptıda sen bu yoklukta var etmek için kendini paralıyorsun manevi olarak yanlarında olduğumuzu gösterelim yeter dedin mi dediysen tepkisi ne oldu :26:
gercekten su durumda senın ıcın sınır bozucu olmus ne desen haklısın onlar neden esın gıbı yapmıyor kı sız hersseyınızı dısınızle tırnagınızla yapmıssınız destek gormeden herkes yapabılır demekkı esıne bunu asıla ama anlayacagını sanmam kafasına koymus yapar ıllakı ama sana bısey demek ıstıyorum ne yaparsanız yapın kımsenın yanında ıyılıge gecmıyor ben bızzat yasadım o yuzden esın aklını basına alsın tamam kardestır gerekenı yapar ama asırıya kaçmayın bence
senin ailenin para yardımına ihtiyacı olduğunu söyle bakalım o zaman ne yapacak?
karsi cikmak,kavga etmek,tartismak yerine odeme konusundaki planlarini sorun..mesela daha ilimli esinizi destekler tarzda konusarak icinde bulundugunuz durumu hatirlatabilirsiniz "elbetteki odeyebilir,calisir yaparsin.kardeslerin icin elinden gelenide yapman gerek..bizi magdur etmeyecegini biliyorum sadece biran olsun yine borc batagindan kurtulamayacagiz diye kendi kendimi yedim,senide uzdum..bizler sikinti cekmeden sen nasil odeme yapacagin konusunda planlarini yapmissindir paylasmak istersen bende kendi gelecegimiz konusunda kendimi daha rahat hissederim,paylasmasanda canin sagolsun."
canım eşim 2000 tl maaş alıyor 1000 tl si krediye 600 tl kiraya gidiyor şimdi 6000 tl kredi çekip taksitlere böldürüp ödemeyi düşünüyormuşkaynım çalışıyor ayrıca kirada oturmayacak görümceminde maaşı var eşimin ailesi yardım edecek mi bilmiyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?