hanımlar tek ricam kendinizi benim yerime koyarak cevap vermeniz ben evlenirken eşimin ailesinden destek görmedim bankadan para çekip öyle evlendik ve hala borçlarımız bitmedi! ama daha önce ki konularımdan belki hatırlayan olur kaynım evlenecem demişken görümcemde evleneme kararı aldı ve ikiside aynı ayda evlenecek şimdi eşim onlara yardım etmekten söz edip beni çığrımdan çıkarıyor ! Allahtan tek tesellim artık eskisi kadar kendimi yemiyorumişin kötü tarafı işten çıktım şimdi hem kredi borcu eşimin üzerinde hem geçim sıkıntısı bu yetmiyor gibi eşim bankadan kredi çekip görümcemle kaynıma destek olmaktan bahsediyor ben üzerime bir kıyafet alıp giymezken istediğim bir meyveyi alıp yemezken şimdide bu çıktı hanımlar ne yapayım siz söyleyin artık ben çıkar yol bulamıyorum sizleri seviyorum canımsınız hayırlı ramazanlar
canım öyle söylediğim zaman iyi ozaman çok zor duruma düşersek senin düğün takılarını bozdururuz diyor
canım eşim 2000 tl maaş alıyor 1000 tl si krediye 600 tl kiraya gidiyor şimdi 6000 tl kredi çekip taksitlere böldürüp ödemeyi düşünüyormuşkaynım çalışıyor ayrıca kirada oturmayacak görümceminde maaşı var eşimin ailesi yardım edecek mi bilmiyorum canım
hanımlar tek ricam kendinizi benim yerime koyarak cevap vermeniz ben evlenirken eşimin ailesinden destek görmedim bankadan para çekip öyle evlendik ve hala borçlarımız bitmedi! ama daha önce ki konularımdan belki hatırlayan olur kaynım evlenecem demişken görümcemde evleneme kararı aldı ve ikiside aynı ayda evlenecek şimdi eşim onlara yardım etmekten söz edip beni çığrımdan çıkarıyor ! Allahtan tek tesellim artık eskisi kadar kendimi yemiyorumişin kötü tarafı işten çıktım şimdi hem kredi borcu eşimin üzerinde hem geçim sıkıntısı bu yetmiyor gibi eşim bankadan kredi çekip görümcemle kaynıma destek olmaktan bahsediyor ben üzerime bir kıyafet alıp giymezken istediğim bir meyveyi alıp yemezken şimdide bu çıktı hanımlar ne yapayım siz söyleyin artık ben çıkar yol bulamıyorum sizleri seviyorum canımsınız hayırlı ramazanlar
valla canım, bence sen hatayı kendine istediğin kıyafetleri almamakla,bol bol istediğin gibi yiyip içöeöekle ediyorsun. ben de aynı sen gibiydim. ayağımda eski ayakkabıyla işe giderdim. eşinden ayrı görümcem var, bigün k.valide para istedi eşimden valla eşim 100 dediyse ben 200 yolla dedim. ne de olsa yetiö sayılır 2 evladı var. 1 ay geçmedi yanlarına gittik, büyük çocuğun ayağında orjınal adidas!! hayırlı olsun dedim, dayımın yolladığı parayla aldım dedigel de çıldırma, ben de sanıyom ki evde yiyecek içecek kalmadı ya da çocuklarakitap defter alınacak!!!bunun üzerine gidip kendime adidas ayakkabı, eşofman vs... bisürü eşya aldım. atalarımız boşa dememiş yemeyenin malını yerler diye. yanlış anlama yani, ben de gişimden tırnağımdan artırdığımla borç ödensin hemen kşradan çıkıp ev alalım derdim ama benden başka düşünen olmayınca ben kendimi sıkıp sonra da dellendiğimle kalıyodum. artıkben de hiç acımıyorum paraya valla, hele ki kızıma inadına deli gibi eşya alıyorum yoksa milletin çocuğu giyecek benim kızım onların eskisine bakacak hem de ben onu bırakıp sabahtan akşama çalışacam, ne için!!!
neyse uzattım ben ama demem o ki; şimdi de bisürü kredi çektirdim ev aldırdım, arabayı da sattırdımyoksa bizden ne köy olurdu ne kasaba. bence sen de tez elden borca gir, ev olur araba olur ya da ihtiyacınız olan kayda değer bişeyler olur. para çok gelmesin eşine kıtıkıtına geçinin. para kalıyorsa da giyimine kuşamına harca, 3 günlük dünyada sen çalış çabala millet sürsün sefasını hem de sebep yokken. akıllı olmak gerek.
perdon çok uzumoldu idare et yorgunluktan:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?