Lütfen fikir verin...

Konunuzun aynisindan açildi bu aksam.
O üyeye de eşi yaklaşmiyormuş ve aldatmadigimaa eminim yazmiş bir onceki konusunda(Eşi de evden işe, işten eveymiş). Adam gayet aldatmiş.

Çokta emin olmayin yani. Bir evlilikte cinsellik, yaklaşma yoksa başka bir şey vardir. Eşinizin saglikli oldugundan eminseniz tabi.
Bnmde eski eş aynı kumaştandı. Ev, iş,,, iş, ev...... Cinsellik ayda 1 kz bile yok... Aşırı ilgi... Bocalıyıcı sözler.... Söylwdiğiyke sonradan pişman oluyor.... Bna karşı merhamet.... Meğerse vijdan ypıyormuş. Ayrıca iş zamanı bni aldatıyırmuş... 🥰Boşadım.

Kullanım amacına göre değişmekle beraber evet o amaçla kullanıyorsa eğer kendini rahatlıkla tatmin edebileceği bir yer Twitter
Hiç bilgim yoktu üzüldüm suan çünkü bazen şakadan karışıyor gibi yapıyorum bi Twitter kullanıyorum niye bunu yapıyorsun gibisinden konuşuyor yok Instagramı dondurdum da şöyle böyle vs....

Esiniz merhametli falan değil. Sizi de sevmiyor üzgünüm. Bugün bosansaniz hayır demez. Başkasıyla enlen gibi dediği laflar çok çirkin. Maddi konuda da karıştırıyor bir şeyler. Aldatma mi başka bir sey mi bilemem ama normal değil. İkinci çocuğu yapmayın en azından 🤷‍♀️

Esiniz merhametli falan değil. Sizi de sevmiyor üzgünüm. Bugün bosansaniz hayır demez. Başkasıyla enlen gibi dediği laflar çok çirkin. Maddi konuda da karıştırıyor bir şeyler. Aldatma mi başka bir sey mi bilemem ama normal değil. İkinci çocuğu yapmayın en azından 🤷‍♀️
Hayır olan çocuklara oluyor iyi gitmeyen evliliklerde. Kim ne yaparsa kendine yapar evet elbette üzüleceğim bu süreçte ama bi 5 sene SONRA üzülmekten ise şimdi üzülmem daha iyi olacak çünkü daha 3 yıllık evli olmamıza rağmen kötüyüz ilerisini düşünemiyorum 😥

7.5 kira ödüyormuşsunuz, faturalar mutfak masrafı çocuğun beslenmesi hepsini topla 15 olur ortalama.Bu adamın kredi borcu da varmış.Ee maaş gitmiş işte nasıl extra iş çevirsin ne istersen yapıyormuş üstelik.Bir derdi sıkıntısı vardır mutlaka.

Bakın eşinizin size karşı başkasıyla evlen tavrı hoş olmamış çirkin bir söylem..ama şu da yadsınamaz bir gerçek son zamanlar da çevremde 3 kişiden 1 i esim isteksiz ne yapmam gerekiyor bende mi problem var diyerek geliyor.erkekler bu konuda hassas lar gururları na yediremiyor lar ve sorun yokmuş gibi davranıp üste çıkmaya çalışıyorlar.ego tatmini bir yerde.Aile danışmanı cinsel terapi almanıza da fayda olabilir.burda hepimiz in yazdıkları bir teori emin olmadan hareket etmeyin..

7.5 kira ödüyormuşsunuz, faturalar mutfak masrafı çocuğun beslenmesi hepsini topla 15 olur ortalama.Bu adamın kredi borcu da varmış.Ee maaş gitmiş işte nasıl extra iş çevirsin ne istersen yapıyormuş üstelik.Bir derdi sıkıntısı vardır mutlaka.
Borcu çok zorluyor evet devamlı eksiden harcama yapıyoruz...

Bakın eşinizin size karşı başkasıyla evlen tavrı hoş olmamış çirkin bir söylem..ama şu da yadsınamaz bir gerçek son zamanlar da çevremde 3 kişiden 1 i esim isteksiz ne yapmam gerekiyor bende mi problem var diyerek geliyor.erkekler bu konuda hassas lar gururları na yediremiyor lar ve sorun yokmuş gibi davranıp üste çıkmaya çalışıyorlar.ego tatmini bir yerde.Aile danışmanı cinsel terapi almanıza da fayda olabilir.burda hepimiz in yazdıkları bir teori emin olmadan hareket etmeyin..
O kullandığı cümle çok ağrıma gitmişti saatlerce ağladığımı hatırlıyorum normalde hiçbir erkek bunu eşine demez çünkü...
Sanırım artık gerekli gitmemiz eğer konuşup kabul ettirebilirsem hiç fena olmaz çünkü böyle evliliğim zarar görecek bi şekilde Halledemezsek şüphe ile yasayamam....

O kullandığı cümle çok ağrıma gitmişti saatlerce ağladığımı hatırlıyorum normalde hiçbir erkek bunu eşine demez çünkü...
Sanırım artık gerekli gitmemiz eğer konuşup kabul ettirebilirsem hiç fena olmaz çünkü böyle evliliğim zarar görecek bi şekilde Halledemezsek şüphe ile yasayamam....
Birde en önemli konuya cevab vermemissiniz. Evliliginizin başından mi böyleydi doğumdan sonra mi oldu..bu da çok önemli. Başından beri böyleyse psicolojik veya fizyolojik bir sorun olabilir ..erkekler kendileriyle yüzleşmek yerine kırarak üste çıkıp konuyu kapatma derdine giriyorlar.dedigim gibi evlilik sizin evliliğiniz biz sadece anlamaya çalışıyoruz kirginliginizi yaşadıklarınızı siz biliyorsunuz.Allah kolaylastirsin.

Eşin benim gözümde her haltı yiyip sonra da saf bir kızla evlenen dallama gibi canlandı. Bence konu sahibi fazla iyi niyetlisin. Hem harçlık bırakmasın, hem ayda bir seks, sen de sus otur. Oh ne ala. Kendisine başka hizmetçi bulsun. Verdiği cevaplardan sana hiç saygı duymadığı, umursamadığı belli, gidemeyeceğini düşünüyor. Senin yakalayamayacağından da emindir o. İnstagramı dondurmuşmuş umarım öyledir kontrol ettin mi? Birden fazla, fake sosyal medya hesabı olabilir. Telefonla ilgilendiği zaman git sokul yanına napıyorsun neye bakıyorsun diye. Nefes aldırma takip et sürekli. Eğer şimdi terkedemeyeceksen hazırlıklarını yap maddi anlamda. Kendine iş bulmalısın. Yapamaz sandığı kadın neler yapabiliyormuş göster şuna. Kendini geliştirmeye çalış biraz. Evde oturup sadece çocuk bakma

Birde en önemli konuya cevab vermemissiniz. Evliliginizin başından mi böyleydi doğumdan sonra mi oldu..bu da çok önemli. Başından beri böyleyse psicolojik veya fizyolojik bir sorun olabilir ..erkekler kendileriyle yüzleşmek yerine kırarak üste çıkıp konuyu kapatma derdine giriyorlar.dedigim gibi evlilik sizin evliliğiniz biz sadece anlamaya çalışıyoruz kirginliginizi yaşadıklarınızı siz biliyorsunuz.Allah kolaylastirsin.
Evliliğin ilk zamanlarında böyle değildi sonradan oldu doğumdan sonra aslında evet

Mesela neden olabilir?
Ben bir neden veremem bir çok nedeni olabilir ..doğumdan önce aktif guzel bir cinsel hayatınız var iken doğumdan sonra değiştiyse ki bir çok kiside bu durum da görülebiliyor uzman destek alınmalı..eşiniz de yansıması hissettirdikleri altta yatan sebenler ne olabilir o çözecek..arkadaşların dedikleri de olabilir.hepsi teori olarak kalır..siz birseyler yaparak mevcut durumu çözmeye çalışacaksınız.

Komik mi... Lütfen
Komik değil çok üzücü durumunuz sağlıklı iki insan ayda 2 defa cinsel ilişkiye giriyor bu çok çok az.
Eşinizle konuşun rest çekin doktora götürün macun yedirin artık ne yaparsanız yapın hayat böyle geçmez.
Ayrıca git başkasıyla evlen diyen adamla bu kadar uğraşmazdım boşardım ben

Back
X