Lütfen fikir verir misiniz ??

eylul1616

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2017
19
2
1
35
8 senelik evliyim arkadaşlar 2 tane evladımız var
Bi süredir eşim devamlı telefonu sakliyor bi kere çakma hesabını yakaladım
Ondan sonra ona karşı güvensizlik oluştu devamlı bir şeylerini didikler oldum
O Face si arkadaşlarımın gazına geldim de açtım dedi ama bana pek inandırıcı gelmedi
Bir süredir de okey oynuyordu faceden
Bu akşam telefonuna baktım oyunda 2 kız eklemiş onu gördüm ve sadece bunlar kim dedim
Bana demediğini bırakmadı çok kötü tartıştık ona karşı çok kırıldım
Sohbet ettiği yokmuş sadece oyun oynuyormuş çok üstüne gidiyormuşum
Lütfen fikir verin çok mu üstüne gittim
Ne yapmam gerekiyor ?

valla bende bu erkeklerin sosyal ortamda başka kadınlarla muhattaplığına anlam veremiyorum
okey ne ya çağırın bir çift arkadaşınızı karı koca atın okey
sonra böyle işte telefon saklarlar fake hesaplar açarlar lar da lar

Birde 3 ay önce babasını kaybetti herşeyini devamlı alttan aldım ama bu akşam yaptığı sanki suçunu bastırmak için yaptı

bir tane dizi var kadin supheleniyor bu ceket kimin ...kiminse kimin kizimin arkadasinindr diyip kadini tersliyor ...sonra kadin ikinci tel buluyor adama soruyor kimse yok demi diyir ...adam gene basliyor terslemeye sonra kadin teli cikarinca susup kaliyor

Ani sert gereksiz büyük tepkiler
Gizlı saklı hesaplar işler
Bir halt karıştırıyor
Dürüst degil

Peki nasıl davranmam gerekiyor eğer öyle bişeyi varsa kanıtsız ne kadar söylesem inkar eder

Peki nasıl davranmam gerekiyor eğer öyle bişeyi varsa kanıtsız ne kadar söylesem inkar eder

ıspatlamak zorunda değilsin
sen eminmisin? tanırsın kocanı kaç sene olmuş
tavrını koy
zarf at ya da bildiğinden emin olsun

ıspatlamak zorunda değilsin
sen eminmisin? tanırsın kocanı kaç sene olmuş
tavrını koy
zarf at ya da bildiğinden emin olsun
Emin olamıyorum bana çocuklarına karşı çok normal ama bu saçma sağan hareketlerini anlayamıyorum

Elon internetten tanidigi kizi icin karisinin kalbini kiriyor. Ben bir haltlar karistitdigini dusunuyorum. Mesele sadece okeyde ekledigi kizlar degil bence.

Birde 3 ay önce babasını kaybetti herşeyini devamlı alttan aldım ama bu akşam yaptığı sanki suçunu bastırmak için yaptı
Canım birdaha onu takip etmemen icin önlem alıyor.suc bastiriyor.boslukta sanırım ins en yakın zamanda toparlanir.

Aynilarini ben yaparsam tepkin ne olur de bakalim...Online oyunlarda eklemek zorunda mi illaki ne alaka?

Ne yapacaksın peki kötü bir durumla karşılaşırsan?

Yüzgöz olup oturacaksan
Hiç muhabbetini yapma
Adam iyice abartmasın bari.

Sanki bir şeyler yapmak üzere gibi geldi bana oyundan eklediği kızlarla sohbet muhabbet kafasını açıyor olabilir ve bu da bir aldatma bana göre. Çok ileri gitmemiş olabilir suan ama yakındır. Macera peşinde anlaşılan. Şüphelenmekte çok haklısınız.

Öyle bi durumla karşılaşırsam devam ettiremem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…