lütfen fikirlerinizle beni aydınlatın :(

goksumuratx

Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2014
5
0
6
35
Ankara
merhaba arkadaşlar benim eski sevgilim peşimi bırakmıyor ve evimin önüne geliyor sevgililer günü yine geldi ve bağırdı babamla abim duyacaktı annemin haberi var ama bu kaçıncı gelme diyorum küfür bile ediyorum ama yine içip geliyor napmam lazım ? bir arkadaşım savcılığa git dedi ama babamın haberi olmıcak yoksa olaylar kötü bir şekilde gelişir eve kagıtmı geliyor ben bıktım artık her gece onun gelmesinden korka korka yatıyorum lütfen yardım edin annemin haberi var ama babamın bilmesini istemiyorum :50:

hic bir sekilde cevab verme. Küfür etsen bile ona ilgi gibi gelir. Sakin hic bir reaktion gösterme. zamanla birakacak

Baban konusuna gelince, herif pesime takildi, ben red etdim, yinede pesimi birakmiyor dersin.

Senin eski sevgilin oldugunu nasil ispatliyacakki?

hic bir sekilde cevab verme. Küfür etsen bile ona ilgi gibi gelir. Sakin hic bir reaktion gösterme. zamanla birakacak

Baban konusuna gelince, herif pesime takildi, ben red etdim, yinede pesimi birakmiyor dersin.

bilmiyorum ya söylerse benimle sevgili oldugunu o zaman inanmaz babam ama güveni yıkılır başıma bela oldu ben böyle biri oldugunu bilseydim çıkmazdım...

canim korkma okadar. Sapik iste, pesime takildi dersin biter. Baban tanimadigi bir adamami, yoksa sanami inanacak? Elinde bir ispat varmi? Annende destekler seni kesin.

Sen dedigim gibi yap, hic bir sekilde cevab verme ona. Küfür etsen bile, inanki ona ümüt vermis gibi olursun.

Prensin önüne bi suru kız koymuşlar onlarca kız
Hepsine tek tek bakarken merhaba diyip kibarca gulumsemiş

Sadece birtanesinin birak Selam vermeyi yuzune bile bakmadan es geçmiş

Prens gidince kizlar bi bakmış
Bu selam verilmeyen kız mutlu neşeli

Diger Kızlar sormus "Prens Hepimize gulumseyerek merhaba dedi ama senin Yüzüne bile bakmadi ama sen mutlusun, neden?"

Kiz cvp vermis "prens hepinize ayni birtek bana farkli davrandi! Demekki onun dikkatini çekebilmişim!!!"

Demek istedigimi anladinizz umarım. ...
Küfür ederken tepki verirken onun sizden kötü de olsa bi ilgi gormesine sebep oluyorsunuz... babaniza yansitmayin ve en ufak ona yonelik davranista bulunmayin. Telefonu mesgule bile vermeyin

O yokmus gibi davranin bi süre sonra kendi kendine geri dönüş yapacaktır

Diger Kızlar sormus "Prens Hepimize gulumseyerek merhaba dedi ama senin Yüzüne bile bakmadi ama sen mutlusun, neden?"

Kiz cvp vermis "prens hepinize ayni birtek bana farkli davrandi! Demekki onun dikkatini çekebilmişim!!!"

Küfür ederken tepki verirken onun sizden kötü de olsa bi ilgi gormesine sebep oluyorsunuz... babaniza yansitmayin ve en ufak ona yonelik davranista bulunmayin. Telefonu mesgule bile vermeyin

Aynen katiliyorum, özelikle telefonu mesgule bile almama konusundada.

Polisi ara sarhoşun biri kapımızın önünde bağırıp duruyor rahatsız oluyoruz de hele elinde icki şişesiyle geliyorsa ceza da yiyor :))

bu yoruma katılıyorum canım... gerekıyorsa baban da bılsın.. korkma ...sonucta sen ıstemıyosun ama o rahatsız edıyor

canim korkma okadar. Sapik iste, pesime takildi dersin biter. Baban tanimadigi bir adamami, yoksa sanami inanacak? Elinde bir ispat varmi? Annende destekler seni kesin.

Sen dedigim gibi yap, hic bir sekilde cevab verme ona. Küfür etsen bile, inanki ona ümüt vermis gibi olursun.

dedigin gibi yapcam canım sagol

teşekkürler öyle yapacagım.

Back
X