Lütfen geçecek diyin psikolojim berbat

Ona gore ben sadece anneyim artık geçen 2 saatliğine bırakıp arkadaşlarla buluşmaya gittim sanki.cinayet işlemişim gibi sürat yaptı vicdan azabı çektim resmen..halbuki o hicbiseyinden eksik değil hayatı tüm hızıyla devam ediyor

İslere onu da katin. Camasir mi asiyorsunuz o da yaninizda olsun. Verin eline corabi koyun camasirligin yanina asmaya ugrassin. Yemek mi yapiyorsunuz verin onune plastik kap plastik kasik azicik da su o da yapsin. Yerleri mi supuruyorsunuz baglayin onunuze cingene bagi var internette saglam bir salla yapabilirsiniz oyle supurun. Ben de iki tane var ben boyle cozum buldum. Hala daha oyle ikisi benimle camasir asar evi supururler vs. Mesela sabah kendilerince yataklarini duzeltip gelirler... Sabir zamanla alisacak

Vermezseniz sıkıntı senin paranami kaldım muhabbeti ediyor iki gün sonra yine aynı..bana paragöz muamelesi yapıyor kendi kazandığım parayı bile istediğim gibi tasarruf edemiyorum
farkında mısınız bilmiyorum ama şiniz size psikolojik şiddet, suçlu hissettirme, duygusal bastırma, yetersizlik duygusu aşılayarak kendini haklı çıkarma gibi pek çok manipulasyon uyguluyor.
ne demek paragöz..
kendi kazandığınız parayı istediğiniz gibi tasarruf etmek paragözlük değildir..

bu adama paranı kaptırma kardeşim..
madem çok parası var, evi de geçindirsin bir zahmet..
bir yolunu bulup maaşını kenara at..
ileride ne olacağı belli olmaz

Neden boşanamıyorsunuz ? Özelden yazabilirsiniz tabi. Ama benim için şu konunun tüm içeriğinde en önemli olan o bebeğin sağlıklı, özgüvenli , sağlam psikolojiyle büyümesi. Bunu birçok normal , sıkıntısız aile bile saglayamazken sizin böyle bir ortamda sağlamanız çok zor görünüyor. Ne olursa olsun öncelikle çocuğu düşünmeniz gerektiğini unutmayın. Allah hepimize her açıdan sağlıklı , huzurlu , mutlu bireyler yetiştirmeyi nasip etsin inşallah..

Totosunu cok kaldirmissiniz. Sorumlyluk verin. Hic de vecdan azabi cekmeyin. Siz kotu anne degilsiniz.

Bebeğim 1 yaşında. Çalışmıyorum. Bu vakte kadar toplamda 6 ay annem geldi yardım etti ya da ben ona gittim kaldım. Bebeğim çok huysuz. Dediğim gibi ne yemek ne iş yapma hiç birine yetişemiyorum. 8. Aydan sonra daha iyi oluyor durum.

Ben de bebeğimin yaramaz olduğunu düşünüyorum. Üstelik benim etrafımda sadece benim bebeğim böyle. Dışarı çıkarız varacağımız yere kadar arabayla gitmek ölümdür. Oto kolduğunda durmak istemez, kucağımda da durmaz. İlk günden beri arabada gitme işini sevmedi. Üstelik çok da sinirli.
Yalnız değilsin

Walla dursa izletcem ama yok durmuyor ki kanguru denedim ama bel fıtığından dolayı taşıyamıyorum ki
Telefon sakın vermeyin o an günü kurtarırsınız ama çocuğunuza yazık edersiniz kendimden biliyorum çok sıkıntısını yaşıyorum yapmayın

Benimki de acayip asabi bi bebek..bizimki oto koltuğuna alıştı sayılır ilk zamanlar çok sorun çektik ama Tabi arada yine durmadığı zamanlar oluyor.. aynen benim etrafımdaki bebekler de çok üslü ister istemez annelerini çok kıskanıyorum

O zaman bu aydan sona rahatım.. şimdide diş muhabbeti var bide onun huysuzlugu eklendi üstünedün dun gece sabaha kadar uyumadi benide uyutmadi sabahladik ve isede gidemedim haliyle

Totosunu cok kaldirmissiniz. Sorumlyluk verin. Hic de vecdan azabi cekmeyin. Siz kotu anne degilsiniz.
Bazen cok yetersiz hissediyorum kendimi..özellikle çok huysuzluk yapıp durmadiginda çok bunalıyorum ve kendimi çok huzursuz ve mutsuz hissediyorum sonrasında

Haftada bir kadın geliyor temizliğe baktım olmuyor hiç iş yapamıyorum çünkü..bebeği anneme bırakıyorum işteyken sonra alıp eve gidiyorum erken de geliyorum üstelik süt iznim bitmedi hatta geçen 1 de evdeydim sadece bir makine çamaşır yıkayıp serebildimne yemek ne bisey dakika durmadı susmadı önünden ya kucakta olacak ya kucakta başka çözümü yok...kanguru filan önerdi arkadaşlar ama yemek için çok tehlikeli çünkü elini herşey atıyor allah korusun tencere dokunur sıcakken o zaman naparim...zaten bel fıtığım var 5 dakikadan sonra bel diye bisey kalmıyor bende..annemin de evi çok uzak 1 buçuk saat sürüyor dolmuşla ona rağmen kadını sürüklüyorum izin günümde bile bazen bazen herseye lanet olsun diyorum yapma üzme kendini ama diye ama sonra yine kendimi üzülürken buluyorum

e sizde çok bükülüyorsunuz herhalde ona karşı
gösterin dişinizi korkmayı ne yapacak en fazla
eve para katkısı yapıyorsanız azaltın veya vermeyin
nasılsa evin tüm yükü bende çocuk da dahil bir zahmet evini geçindiriver vs diyin

nede korktunuz bu kadar? Allah korusun şiddet eğilimi vs var mı eşinizin?

Ben tam olarak anlayamadim. Calisiyorsunuz. O esnada bebege kim bakiyor?
Siz evdeyken sizsiz hicbir sey ile oyalanmayan bebek siz isteyken ne yapıyor?
Siz eve gelince sizden ilgi beklemesi cok normal. Daha cok kucuk size ihtiyaci var. Biraz sabir gerekiyor. Elbette gececek.

Annem bakıyor..zaten 8 de gidip 12 de geliyorumbi uyuma uyanma arası evde oluyorum

Arkana önüne nerende duruyorsa bağla sar biraz iş yapabilirsin .
Eskiler öyle yaparmış .
Şimdi de sling diyorlar al ondan .
Ama geçecek bu günler eşinden sabırla yardım iste.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…