• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen hakemlik yapın ve yardımcı olun :(

Herkesin ailesi sizin aileniz gibi çocuklarının fikirlerine saygı göstermiyor maalesef.
Aileniz için bişey diyemem. Ama babası istemiyorsa, bundan illa dediğim olsun, onun istediği olmasın diye anlam çıkartılmamalı, vardır heralde adamında bir bildiği, yoksa kızının mutlu olmasını istemezmi..
mezhep farkına gelince bencede takılacak en son mesele bu olmalı.
Ama arkadaşın bence daha önemli sorunları var halletmesi gereken..

maalesef gostermiyor..
neticede kız uzulmuyormu uzuluyor onceki erkek arkadasınıda istememis baba.. ne zamana kadar gider bu boyle bi yerde tamam senin hayatın demeli diyorum anlatabildimmi..kızının duygularına kararlarına saygı duymalı al kızımı git demiycek zaten ama fırsat tanımalı simdi de mutsuz ediyor zaten kızını..umarım iyi sonuclanır

Son düzenleyen: Moderatör:
maalesef gostermiyor..
neticede kız uzulmuyormu uzuluyor onceki erkek arkadasınıda istememis baba.. ne zamana kadar gider bu boyle bi yerde tamam senin hayatın demeli diyorum anlatabildimmi..kızının duygularına kararlarına saygı duymalı al kızımı git demiycek zaten ama fırsat tanımalı simdi de mutsuz ediyor zaten kızını..umarım iyi sonuclanır

umarım :içelim:

Ev üstüne ev olmazz madem kendilerine bakabilecek durumdalar ne isiniz var aynı evde? Erkek arkadasın daha zor görmemis bu arada. Haa birde benimde babam cıkarırsa memleket yüzünden sorun cıkaracak.. Eminim bizim memleketten biri olsa maası iyi olsun, ssk olsun yeter diyecek.

Ama kisi istemedigi yerden olunca bahaneler bitmezz.. :delphin:

Merhaba canim .. okurken kendi genc kizlik dönemimi hatirladim bi an ..

bizimde eski esimle mehsep sorunlarimiz vardi ..
Onun ailesi basdan beri istemiyordu daha dogrusu annesi istemiodu ..
Herneyse bizde 3. yil bi flört döneminden sonra evlendik .. basda hersey iyi gidiodu ta ki esim askere gidip geldikden sonra .. iyice sorun oldu mehsep ayrimi annesinin dolduruslarina geldi ve 1.bucuk hafta Önce
2. yillik evliligim bitti .. suan hamileyim ve kizimi tek basima büyütecegim ..

yanii ailen istemiyorsaa ailene hak veriyorum .. onlar dogru olanii bilirler ..
sevgii ask meskk hepsii bi yere kadar .. el oglu sonucda bak zora gelemiyor ..
cok istese ailesini yollar istedir .. red edilme pahasina bile olsaa .. seviosa ölüosaa askindan sevgisinden delikanli olan bunu yapar ..
Babanin kesinlikle bi bildigi vardir .. sakin ama sakin yabanci bi kisi icin ailenii heleki babani karsina alma derim ben .. sana en yakindan bi örnek gösterdim .. oda benim ..

iyicene bi düsün derim arkadasim .. birii gider birii gelirr ..

evlenmeden önce hep olsada olur olmasada olur mantığıyla hareket ediyor insan gerçekten herşeyin kolayı varmış herşeyi bir çırpıda atlatabilirmiş gibi geliyor insna ama evlenip üzerinden bir kaç ay geçtikten sonra evet eşine olan sevgin aşkın devam ediyor onunda sana.. ama bazı şeyleri evlendikten sonra daha fazrklı hatta çok farklı değerlendirmeye başlıyosun..bunlar sevdiğin insana bir an önce kavuşmak için önemsiz sorunlarmış gibi geliyor..ama öyle değil hiç öyle değil..biz evlenmeden önce eşim sadece beraber yemek yemeyi teklif etti ailesiyle bende tamam canım evimiz ayrııı kapımız ayrı olur tabiki dedim..iyi niyetliyiz ya...ama birlikte yemek yeme fikri çok sağlık lı bir karardeğilmiş..bak sadece beraber yemek yemekten bahsediyorum aynı evde oturmayı düşünemiyorum bile ki 2 ay oturdum..mümkün değil..asla bunu kabul etme..asla diyorum üzerine basa basa..çünkü büyüklerle gençlerin ne düşünceleri nede hayat tarzları birbirine uymuyor..biz evlendikten sonra sadece yemeği beraber yiyorduk ama..insan kendi evinde kendi eşyasıyla eşine güzel yemekler pişirip başbaşa yeme hasretini öyle çekiyor ki anlatamam..ki mutlulukları ufak şeyler perçimler bunlar ilişkilerin iyiye doğru gitmesinde ve devam etmesinde ufak detaylardır...bunu evlendikten çok değil 1 ay sonra anlıcaksın şimdi hepimiz yapma desekte nafile sana çok iyi tanıyorum bu düşünceleri..meshep konusunda pek bişey diyemicem ama sonuçta bu senin hayatın anlaşabileceğin insanı sen seçersin ama bu meshep farklılıklarından sorun yaşayan çok aile var ki sonuçta.. evet sevdiğin kişiyle evleniyorsun ama ailelerde çok önemli..uyuşması anlaşması çok önemli..sevgilin madem seni okadar çok seviyor...risk alsın..öle babanla konuşacaksan konuş yoksa ben senle konuşmuyorum demek kolay..erkekadam sevdiği kadın uğruna herşeyi yapar öyle tamam sen gel ayrı eve çıkıcaz demek kolay..çıksın öyle çağırsın...size gelsin ne olucaksa olsun dikilsin babanın karşısına üsturuplu saygılı bir şekilde durumu konuşmaya çalışsın..çok seven yapar.. yapsın bide ayrı ev açsın evlenin önce bir erkek olarak o yapaması gerekeni yapsın çok seviyormuş mademde sende burdan yaz bizde alkışlayaım..

tanıştım ailesiyle. zaten onlarla birlikte oturacağız. yaşlılar yani bakıma muhtaç değiller ama maddi olarak da rahat olmamız açısından onlarla oturacağız. iyi insanlar beni de çok seviyorlar ve her seferinde sen bize huzur neşe getiriyorsun derler.

ne olur bu hataya duseyim deme...
bu hatayi yapip sonradan ben ne ettim diyen bir ton bayan var, bunlar ornek olsun sana.
bi de anlamadigim sey sevgilim isini kurdu evlenmeye hazir dedin ama bir ev bile tutmamis nasil hazirlik bu?
hem daha babana evlenmeden katlanamayan bu kadar tepki gosteren biri evlenince nasil olur hic dusunemiyor musun?
damat adaylari bu gibi durumlarda daha ilimli olmak zorundalar ama sevgiliniz size resti cekmis, cok ilginc :umursamaz:

Back
X