Şimdi test yapsam çıkarmı acaba2 gün önce oldu ama adet başlangıcı gibi değildi böyle açık kahve puturlu gibiydi peçeteye geldi bidaha da beyaza döndü
İdrarda yanma , kanamalı idrar, sık sık idrara çıkma ve bu söylediklerimi yaşarkenkarın bölgesinde ağrı hissi, idrar yolu enfeksiyouna tekabül ediyor. Aynısı geçen ay bende de vardı. Ölüyorım sanmıştımMerhaba hanımlar ilk defa bir paylaşım yapıyorum size danışmak istediğim birşey var adetim 28 mayıs yani dün gelmesi gerekiyordu ancak 27 mayıs öğleden itibaren idrarımı yanma şeklinde yaptım hala daha öyşe ve 27 mayıs gecesi 5 dk ya bir tuvalet ihtiyacım oldu hafif pempe pembe kanamayla geçirdim sancımda var 28 mayıs sabahı gayet iyiydim gün içerisinde kötüleştim ve kahverengi oldu kanamam ve bu iki günde bir ped dolmadı bile bu gece yani 28 i 29 a bağlayan gece sancım vardı kanamam kahverengi den kırmızıya döndü sanki. Ama normaldeki adet miktarımla alakası yok sizce ne yapmalıyım yerleşme kanaması olabilir mi
Kanamam idrar yolundan gelmedi ama bilmiyorum ya ne düşüneceğimi bilmiyorum eğer enfeksiyon değil de yerleşme kanamasıysa bugün kesilir mi acabaİdrarda yanma , kanamalı idrar, sık sık idrara çıkma ve bu söylediklerimi yaşarkenkarın bölgesinde ağrı hissi, idrar yolu enfeksiyouna tekabül ediyor. Aynısı geçen ay bende de vardı. Ölüyorım sanmıştım
Yerleşme kanaması hakkında yorum yapamam maalesef. Çünkü bende hamile kalmak için çabalayanlar grubunun üyesiyim. İnşallah hamilesindir. Rabbim herkesin gönlünden geçeni versinKanamam idrar yolundan gelmedi ama bilmiyorum ya ne düşüneceğimi bilmiyorum eğer enfeksiyon değil de yerleşme kanamasıysa bugün kesilir mi acaba
Benim açık kahve sarimsiydiBenimde kahve ama puturlu değil şu an az az akıntı geliyor kahve
Kaç gün gecikti adetinŞimdi test yapsam çıkarmı acaba
İnşallah ya 4 yıllık evliyim 5 olacak neredeyse ve herkese dert oldu hamile kalıp kalmadığım her gören soruyor kendimde eksiklik hissetmeye başladım artık doktora da gittik hiçbir sorun yok diyor kendiliğinden olacak diyorYerleşme kanaması hakkında yorum yapamam maalesef. Çünkü bende hamile kalmak için çabalayanlar grubunun üyesiyim. İnşallah hamilesindir. Rabbim herkesin gönlünden geçeni versin
Erken gebelik testi yaptım tek çizgi çıktıŞimdi test yapsam çıkarmı acaba
Daha üç gün var erken gebelik testi yaptım tek çizgi çıktıKaç gün gecikti adetin
Bende beş gün önce yaptim çıkmadı bence bekle canımDaha üç gün var erken gebelik testi yaptım tek çizgi çıktı
Sonra ne zaman çıktı canımBende beş gün önce yaptim çıkmadı bence bekle canım
Adetimdwn beş gün önce çıkmadı altıncı gün gecikmemde çıktıSonra ne zaman çıktı canım
Benimde inşallah öyledir ya ama adet geliyor gibi hissediyorum hep ya aşırı ağrım var tek çizgimi çıktı sende canım ilkAdetimdwn beş gün önce çıkmadı altıncı gün gecikmemde çıktı
Adetime 5 gün varken tek çizgi çıktı 6 gun geçti pozitif çıktı ardindan bi tane daha yaptım oda pozitifBenimde inşallah öyledir ya ama adet geliyor gibi hissediyorum hep ya aşırı ağrım var tek çizgimi çıktı sende canım ilk
Ne güzel canım darısı bana umarım bu ağırlarımın sonucu adet olmazAdetime 5 gün varken tek çizgi çıktı 6 gun geçti pozitif çıktı ardindan bi tane daha yaptım oda pozitif
Sen çok taktın mı canım acaba olacak mı falan diye düşündünmüAdetime 5 gün varken tek çizgi çıktı 6 gun geçti pozitif çıktı ardindan bi tane daha yaptım oda pozitif
İnşallah canım rabbim hayırlısini versim inşallahNe güzel canım darısı bana umarım bu ağırlarımın sonucu adet olmaz
Nasıl yani anlamadımSen çok taktın mı canım acaba olacak mı falan diye düşündünmü
Canım benim belrtim ilk zamnlar bişey yoktu umudum da yoktu üstünde hiç durmadım adetime 1 hafta falan kala keskin bıçak gibi saplandı kasıklarıma ağrı aha dedim olucam sonra annemgile gitti 3 4 gün adetimin üstünden geçti bu kadar hiç geçmezdi akıntım oluyo bakıyorum hastamı oldum diye yok 4 gün gecikme ile test yaptım ney pozitif gördüm 22. HaftadayımSen çok taktın mı canım acaba olacak mı falan diye düşündünmü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?