2 gündür geçmeyen baş ağrısı ve mide bulantısı var kızlar midemi üşütmüşüm sanırım 15 haftalık hamileyim mide bulantılarım yok olmuştu üşütmeyle geri geldi.bir şey yiyemediğimden enerjim yok evde dinleniyorum nasıl çabuk atlatırım yavrum besinsiz kalıyor
Ben ölürdüm baş ağrısından üşütünce.midedeki bulantıdan... Iyhhhh aklıma geldi sabahları aç karnına bir çay bardağı nane limon içerdim. Tabi geri giderdi ama bi damla midenize gitse yine faydası var. çubuk kraker bir parça ekmek bunları çok faydası var yataktan kalkmadan yiyin ama kalktığınızda daha zor oluyor. Baş ağrısı içinde bol bol dinlenmeniz gerek. Doktora gitseniz bişey demiyor zaten ilaç veremediği için. Bana tavuk suyuna çorba yap nane limon tüketebilirsin sabahları bir çay bardağı dedi ve 2 güne çok şükür bişeyim kalmadı. Geçmiş olsun canımmm
Ahhh ahhh çok aç kaldım aklıma geldide. 1 hafta serumla beslendim ne yesem kusardım. Ve enfeksiyon çıktı. Kültürde ecol üremiş ve kana karışmıştı. Gecelerce ağlardım. Ağrıdan sızıdan. Böbreklerime vurup karnım şişmeye başlayınca acil yatırıldım 10 gün hastanede kaldım. Hiç bişey içşn geç kalmayın çok kötü yaa
Çok şükür her şey iyi baş ağrısı geçti gitti gelmesin inşallah bir daha doktor gerek görseydi ultrasona alırdı bence ikili testimde de sorun yok şükürler olsun
Herseyi doktora birakma, ben olsam ultrasonla
Bakin lutfen derdim, ultrason kac saniyelik is risk almaya deger mi? Cok gecmis olsun ama bence doktoru degistirin
mrblar bende 8 hafta + 6 günlük gebeym midem çok fena ve çalışıyorm iştende ayrılmak olmaz , akşamı zor ediyorum şimdilik zor dayanıorum dr gittkten sonra başladı randevuma 2 hafta var zor duruyorum yaa..
doktorum tüm kontrollerimde grip salgını var sakın hasta olma diye uyardı.
bence doktoruna danış, uzun süreli hastalık çekmendense ilaç kullanmanı tavsiye edebilir.
bildiğim kadarıyla hamilelikte grip biraz daha tehlikeli olabiliyor.
Merhaba canım bende hamileyken 6. Ayıma kadar kustum kesildi ve 8 de tekrar başladı. Mide Ağrı'sı için bir şey diyemem bende yanma çok oluyodu maşallah oluşum bayağı saçlı ve uzun saçları. Ağrı için doktora görün derim
Basinizi cok kotuyse parol icin. Yarim icin hatta,olmadi diger yarisini da icersiniz. Ben de 10.haftam.icindeyim.. siddetli.dis ve bas agrilari cekiyorum..
Mide bulantisi icin piyasada satilan poset caylar var ya, zencefil limon olani cok iyi bence. Ben normalde sevmez icmezdim ama zencefil.mide bulantisina iyi geliyor diye okudum,denedim.. tavsiye ederm. Soguk alginligna da birebirdir ayrica..
Zarari yok,deneyin. Ilac almaktan iyidir..