Lütfen kalbim yapma bunu bize

aycnsrdr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2010
476
15
118
Kızlar ne olur akıl verin yok deyin yanlış anlamıssın deyın. 5 yıldır süren bir ilişkim var ve çok şey atlattık en son bu iş konusunda birbirimizi çok yıprattık uzaklaştım ondan bılıyorum ama seviyorumda eminim takı sürücü kursuna yazılıp ve bir sabah işe gelirken kursun arabasında o cocugu görünce allahım çok tatlı dedım 3 gün benı kendı hocamın yanına o götürdü keske benı o çalıştırsın derken bu sabah kurstan aradılar ve artık onunla çalısıcağımı söyledıler ama kalbım suan o kadar hızlı atıyorkı çok heyecanlıyım çok tatlı kuu gibi öyle böyle değil herkese karşı mesafeli ama ben nıye böyleyım neden aşkıma ihanet ediyorum kendıme engel olamıyorum rabbime çok yalvardım allahım bana doğru yolu göster kısmetım ne ise onu yaşat bana diye aşkımla sorunlar yaşarken ama ben içimde neler olduğunu bilmiyorum yanlış yapıyorum. belkı anlık bişey ama yanlış offf allahım sen yardım et

Kızlar ne olur akıl verin yok deyin yanlış anlamıssın deyın. 5 yıldır süren bir ilişkim var ve çok şey atlattık en son bu iş konusunda birbirimizi çok yıprattık uzaklaştım ondan bılıyorum ama seviyorumda eminim takı sürücü kursuna yazılıp ve bir sabah işe gelirken kursun arabasında o cocugu görünce allahım çok tatlı dedım 3 gün benı kendı hocamın yanına o götürdü keske benı o çalıştırsın derken bu sabah kurstan aradılar ve artık onunla çalısıcağımı söyledıler ama kalbım suan o kadar hızlı atıyorkı çok heyecanlıyım çok tatlı kuu gibi öyle böyle değil herkese karşı mesafeli ama ben nıye böyleyım neden aşkıma ihanet ediyorum kendıme engel olamıyorum rabbime çok yalvardım allahım bana doğru yolu göster kısmetım ne ise onu yaşat bana diye aşkımla sorunlar yaşarken ama ben içimde neler olduğunu bilmiyorum yanlış yapıyorum. belkı anlık bişey ama yanlış offf allahım sen yardım et

evli birisiniz ve başka birinden etkilenıyorsunuz...
Ben bekarım ve birinden etkilenmeden önce düşünürüm engellerim yokken bile....Sanırım bu benim mantık insanı olmamla alakalı...

Allah dilerim size dogru yolu gösterir,dememe gerek varmı bilmiyorum ama yanlış yollardasınız ve tehlikeli sularda yüzüyorsunuz:20:

evli birisiniz ve başka birinden etkilenıyorsunuz...
Ben bekarım ve birinden etkilenmeden önce düşünürüm engellerim yokken bile....Sanırım bu benim mantık insanı olmamla alakalı...

Allah dilerim size dogru yolu gösterir,dememe gerek varmı bilmiyorum ama yanlış yollardasınız ve tehlikeli sularda yüzüyorsunuz:20:

evli olduğunu nerden çıkardın ilişkim var diyor,

Demekki onu gerçekten sevmiyormuşsunuz,sizinki sadece alışkanlıkmış.
Yalnız unutmayın yeni bir ilişkiye başlayacaksanız eskisini bitirin.

Ben sorunlarınızdan dolayı böyle hissettiğinizi düşünüyorum..
Kendinizi boşlukta hissettiniz bana göre.
O kişiyi görmeyin bile ve ilişkinize sımsıkı sarılın..
Ben olsam öyle yapardım..

nedense okadar hazirki insanlar yargilamaya hemen evli degilse bile evlisin nasil yaparsin falan ayyyy...

neyse bence boslukta hissetmissiniz kendinizi
belki de su an ilgi görmüyorsunuz
kadinlarin baskalarina yönelmesinde en büyük unsur ilgilsizlik
sevgilinizle konusun ilgil beklediginizi anlatin

kalbin bir başkası için çarpıyorsa erkek arkadaşınla duygularını tüketmissin demek.arkadaşlarında dediği gibi sadece alışkanlık kalmış.ben evlenmeden eşimle 6 yıl görüştüm nice yakışıklılarla karşılaştım ama kalbimde eşim vardı hiç kimseden etkilenmedim.etkilenseydim inanki evlenmezdim sevgim bitmiş olsaydı evliğili yürütemezdim çünkü.sende iyice bir düşün duygularını tart ve öyle karar ver sevgin bittiyse erkek arkadaşına onu oyalama çık hayatından

Evli değilim mantığımada güveniyorum ama inanın yıpranmak çok kötü bugun geldı kapımdan aldı benı ve 1 saat dersimiz vardı hıç bakmadım bıle kendısıne arabayı işimin önüne kadar getirdim teşekkür ettım arkama bakmadan devam ettım ben sevgılımı sevıyorum oda benı ama iş büyük sorun yaratıyor
kim ne derse desin bu böyle böyle olucağını düşünmezdım ama malesef böyle kı ben sevgilimi seviyorum karsı taraf hoş bır insandı ama yanında sadece hoş cocuk deyıp geçtım

Bence kendinize bukadar haksizlik etmeyin...

Insan nefsinden ibarettir, sonucta sizde yanlis olan birsey yapmamissiniz, sevgiliniz ile sorunlariniz varken oluyor tüm bunlar, eger süper giden bir iliski olsaydi, zaten olmazdi...

Ama eger gercekten sevgilinizi seviyorsaniz, biraz mesafeli olun diger erkege.

Yok zaten aramiz kötü, bu sorunlar bizi ayriliga kadar götürecek diyorsaniz, bir an önce bitirin derim.

Hem sizin vicdaniniz icin en dogrusu bu, hem de sevgiliniz + diger erkek icin.

Hakkinizda en hayirlisi ne ise o olsun...

Bunların olmasına tek sebep aranızda yaşadığınız sorunlar. Yaşadıklarınız sizi birbirinizden uzaklaştırmaya yetmiş. 5 yıl az bir zaman değil, bu süre içinde ne kadar sevmiş olursanız olun, o sorunların yarattığı etkiyle sevdiğinizden soğumuşsunuz. Fakat bu geçici bir durum. Çünkü siz hoşlandığınızı düşündüğünüz insanda hep sevdiğiniz adamı arayacaksınız, eğer böyle bir durum yaşanırsa. 5 yılın verdiği alışkanlıklardan vazgeçebilmek kolay değil. Uzun süren ilişkiler sonraları alışkanlığa dönüşüyor genelde.

arkadaslar fıkırlerınız için çok teşekkür ederim.Diğer erkeğin durumdan haberi yok ama belkıde benımle konuşmamak uzak durmak için çapa harcamasından oldu ama inanınkı sevıyorum aşkımı ama allahım yardım etsede düzene girse iş güç çok ihtiyacım var buna onunda aynı şekılde

ne yaptın kız sen:3::3::3:

olmayacak bişey değil ama doğru mu?yanlış.
Eğer gerçekten seviyorsan ki seviyorusn boşwer öle hacı hocayı gelip geçici ben şimdi YALINI beğeniyorum diye ehehe karşıma çıksa öyle mi yapcam:66:...seninki basit bi heycandır bence boşveeeeer

benimde senelerdir süren bi ilişkim var ve aramızda 14 saatlik bi mesafe var oldugum yerde yakısıklı erkek yokmu tabiki var bi insana bi kere bakarsan yakısıklıysa bi daha bakarsın yanı bu senin elinde olan bişey ama göz bakmak istiyor nefse yeniliyor şu alışkanlık diyenlere şaşıyorum yaa benim annem babam 25 senelik evliler şimdi alışkanlıktanmı ayrılmıyolar ne saçma yaa sen 5 seneni vermişsin o ilişkiye bu kurs hocası ise gelip geçici her ilişkide sorun olur başka arayışlar içine girersin ama sevdiğine er yada geç geri dönersin yanlış şeyler yapmadan bu yoldan geri dön bence kurs ne kadar sürecek bilmiyorum ama şansın varsa başka hoca iste ilişkini 2 gün gördüğün biri için tehlikeye atma

Çok zor bir durum gerçekten. Bence sevgilinizle aşkınızı yeniden canlandırmaya çalışın. Emeklerinize yazık etmeyin.

Kendini bu kadar kötü hissetme canim dogru olmadigini farkindasin sonucta cok düsünme yaptiginin yanlis oldgunu rahat ol sanki kuzeninmis gibi gör

Bence kendine sakin kafayla beni bu duyguya hangi sebebler itti cokmu yiprandim sevgilime karsi ne hissediyorurum ne düsünyorum sor kendine bi bakmissin askina daha sIkI sIKI sarilmis bulursun kendini:69:

simdi ki sana tatli gelen heyecan ilerde erkek arkadasinin yuzune her baktiginda vicdan azabina donusebilir..aklina getirmeme calis..ve uzak dur..uzun sureli iliskiden sonra zordur hemen birseylere baslamak,basladigin da da uzun omurlu olacagini dusunmuyorum.otur dusun,mantigin ne diyorsa onu dinle..erkek ark.mutlaka barisacaksiniz,gonlunu bi sekilde alacak..olan size olmasin..cunku insan ne yaparsa kendine yapar..

o değilde şu mantık insanıyım vs yorumuna çok güldüm.insanlar yaftalamayı nekadar çok seviyor. kaldıki bu mantıksız bir şey değil,insanın nefsine yenik düşmesidir.
belki sevgilinizin ilgi göstermemesi dikkatinizi başka bir yöne çekmiştir.
ve evet ileride sevgilinizin yüzüne vicdan azabı çekerek bakmaktansa ne mutlu bana ki ondan uzakta bile ona sadık kalabilmeyi başardım diyebilmek daha önemlidir.evli eşler bile bu yüzden aldatmıyor mu birbirini,bunu kadında yapıyor erkekte,eşlerden biri uzaktaysa diğerinin iradesi biraz zayıfsa ki bu genelde erkek olur ama kadında var mı var! sonuç yine aynı olur ama ozaman bir ilişki bitmez bir yuva yıkılır.yada ömür boyu kalpte o azap taşınır yadaa yanlışlar birbirini kovalar en sonunda namus cinayetleri işlenir.
arkadaşım 2 günlük bir şey için ilişkini yıpratmana değmez.üstelik sevgilini seviyorsun oda seni seviyor anladığım kadarıyla.seninki bir kalp çarpıntısı bir beğenidir,kendini zorladıkça daha çok düşünmeye başlarsın.oyüzden üzerinde düşünme bile.sevgilinle geçmiş güzel günlerini düşün gelecektekileri hayal et.

bence gecici bir durum caninizi cok sikmayin.
uzun sureli iliskiler ve yipranmalar boyle seyler yaratabiliyor ama gecici olur sanirim.

edacığım yanlış mı yaptım:) çok teşekkür ederim kızlar aynen dediğiniz gibi yapıyorum ve hocayla çalışırken benım aşkım daha tatlı diyorum o bir anlık yakısıklı cocuk demektı sanırım hepinizde haklısınız aşkım benımle her halımı her durumunu gördü yanımda oldu ve bir anne evladına bakmaya bıle kıyamazya benımkıde aynen öyle bana karsı inşallah şu problemıde atlatırsak hersey aynen devam edicek.

edacığım yanlış mı yaptım:) çok teşekkür ederim kızlar aynen dediğiniz gibi yapıyorum ve hocayla çalışırken benım aşkım daha tatlı diyorum o bir anlık yakısıklı cocuk demektı sanırım hepinizde haklısınız aşkım benımle her halımı her durumunu gördü yanımda oldu ve bir anne evladına bakmaya bıle kıyamazya benımkıde aynen öyle bana karsı inşallah şu problemıde atlatırsak hersey aynen devam edicek.

birazcık yanlş yapmışsın tatlım ama olur böyle sen çok takılma kurs bitince nolcak sonra :81: sevgilini bırakma..aşkı bulmak zor

Back
X