Lütfen kınamayın..

birgaripkul2

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2018
30
7
1
33
Merhabalar.. öncelikle .. sadece içimi dökmek için geldim buraya içimdekilerle patlicam yoksa.. ben bu yaşıma kadar cok hata yaptım cok büyük hatalar onları anlatmak istiyorum.. lisede de yaptım hatalar onları Allah affetsin ama üniversitedeki hatalarımdan bahsetmek istiyorum..
ben Üniversiteyi şehir dışında okudum orda 2. Yada 3. Sınıftayken okuldan birini çok sevdim çok istedim ilk önce olur dedi beni kabul etti gezdik buluştuk umutlar verdi bana.. sonra vazgecti istemiyorum dedi bir yıl üzüldüm onun için çok üzüldüm.. unuttum bi müddet duruldum daha sonra baska biriyle tanıştım beni çok sevdiğini söyledi şans verdim ona konuşmaya basladık ama annem onaylamadı üniversite okumadı diye sonra o askere gitti bir yıl bekledim onun askerden gelmesini.. ayrılmadım burakmadım onu. Sonra askerden geldi benden ayrıldı ben onu askerde cok üzmüşüm ağlatmışım diye herseyi yasadık onla herseyi .. neyse ilte askerden geldi ayrıldı gitti baskasıyla sevgili oldu ben üzüldüm geri döndü seni unutmak için yaptım dedi affettim barıştık kaldığımız yerden ama ben hiç güvenmiyodum ona hep sıkıntı yaşıyoduk ben de baskalarıyla görğlmeye calıştım görüştüm de aldattım da onu cinsel bişey ysamadım ama konuştum yani..
ama lakin ben yasadığımız seyler yüzünden kopamıyordum (cinsl şeylerde var cünkü) .. en sonunda ayrıldık yine şu an baska biriyle nişanlıyım ama onla da güven sıkıntısıyasıyorun beni burakıp gidecek gbi hissediyorum üzülüyorım üzüyorum.. kendime güvenmiyorum değersiz hissediyorum

Canım kınanacak bişey yok bunda gayet normal böyle hissetmen guven duygunu kaybetmişin sen ama guven olmadan da mutlu olamazsın. Sen kendini bi silkelee ve niaşnlına guven ayrılacan gozuyle bakma mutlu olmaya bak.

Çok çabuk tüketmemiş misin sence de? Değersiz hissetmen normal, doğru düzgün aşk yaşamamışsın ki. Sadece libido odaklı, iki tarafın da birbirini tatmin etmeye odaklı olduğu geçici ilişkiler yaşamışsın. Doğal olarak eskisi kadar zevk de alamıyorsun artık, yaşadığın ilişkiler sana zevk vermiyor.

Mübarek yaz boz tahtasına dönmüş ilişkide..

Ruhumu toparlayabilseydşm eğer şuan onla ilgili bi konu acmazdım .. birazcık hırsla oldu nişanlanmam birazcık da acıyla.. cğnkü sevgilisi olduğunu beni sevmediğini söyledi tlfda .. yıkıldım.. benim için ağlayan adam benden vazgecmiş içim acıdı ama yinr de kazıya kazıya attım içimden hem ailemle hem onun sevgisizliğiule yasayacak gğcte değildim bir senedir aklıma gelmşyodu ama nişanlandığımdan beri hep aklıma geliyo sanırım şeytan benle uğrasıyo

Canım kınanacak bişey yok bunda gayet normal böyle hissetmen guven duygunu kaybetmişin sen ama guven olmadan da mutlu olamazsın. Sen kendini bi silkelee ve niaşnlına guven ayrılacan gozuyle bakma mutlu olmaya bak.
Nişanlım çok iyi bi insan ama korkuyorum bidaha aynı şeyi yasamaktan korkuyorum.. cünkü onla da sorunlarım var

lütfen kınamayın demişsin kınamıyorum asla ama şıpsevdi olabilir misin? değilse sadakatsizsin? bir kördüğüme tutulmuş gidiyorsun yıllarına ayrı yazık ailene, sana verdiği emeklere ayrı yazık. başlık öyle olunca çok da yorum yapılmıyor ıslah olursun inşallah bir an önce. nişanlına da ayrı yazık bu arada adamın duygularıyla oynama lütfen vicdan mertebeni yap

Ne şıpsevdi yim ne de sadakatsiz.. sadece bana yapılanı hazmedemiyorumxx nişanlımı cok seviyorum diğerinden ise nefret ediyorum.. zaten vicdan yaptığım için üzülüyorum onla yasadıklarım için nişanlım beni temiz sandığı için..

Canim eski sevgilini upuzun anlatip anlatip iki cümlelik sonucla suan baskasiyla nisanliyim ona da güven sıkıntısı yaşıyorum demişsin.
Ne istedigini bilmiyorsun bence.

Ikisinide birak biraz kafani dinle.
Niişanlım kişisi de beni değersiz hissettiriyo sanki o da hayatında öylesineymişim gibi davranıyor.. ama bırakamıyorum

temiz sandığı için? kusura bakmayın özel olacak ama şayet bekaretiniz bozulduysa bunu kesinlikle söylemelisiniz yok artık! evlendikten sonra nasılsa bırakmaz diye mi?

Neden birakamiyorsun
Bilmiyorum olmuyo bi türlü ondan bi hafta önce ayrılacaktım ama yapma evlenince düzelecek uzaktan böyle oluyo dedi ikna etti beni.. cok iyi çok düzgün biri iyi insan iyi bi baba adayı.. ama eş olarak bilmiyorum da nişanlı olarak ideal değl

pis misin?
temizliğine önem verirsen temiz olursun bu kadar basit..
sen kendine böyle sıfatlar yakıştırırsan karşındaki ezer geçer.
biraz kendine değer ver.

temiz sandığı için? kusura bakmayın özel olacak ama şayet bekaretiniz bozulduysa bunu kesinlikle söylemelisiniz yok artık! evlendikten sonra nasılsa bırakmaz diye mi?
Bekaretse tek sorun o bozulmadı merak etme keske iki bacak arasına indirmeseniz hersyi

Sırf burda beni anlaycağını düşündüğüm bana akıl verebilecek üç beş aklı basında kadın vardır diye yazdım buraya.. lütfen önyargılarınızı ve seviyesiz yorumlarınızı içinizde tutun ben kndşme yeterince sövüyorum zaten!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…