Lütfen kınamayın..

Onu gerçekten çok seviyorum.. sevmesem nişanlanmazdım zaten daha o kadar aklımı kaybetmedim.. benim tek sıkıntım onla nişanlanmadan önceki yaşantım . Onu haketmiyo gibi hissediyorum
Haketmiosn haklısın.Cunku ayni seyleri defalarca yapan kişi bazı seyleri haketmez.Bi kere yapsaydın tövbe etseydin derdim ki helal olsn.ama sen defalarca tekrarlamissin.bak bu cocuklada problem yasiosn.bence sen sewmeyi bilmiosn.ilk basta sevmek illaki cinsellik yada arzulari tatmin etmek deildir.o ewlenince devreye girer.senin hatlar karışmış

Vurun hanimlar daha ölmedi!! Yapmayin lütfen beni elestirin diye konu acmamis insanlarin kisiligini elestirecek kadar mükemmel misiniz? Civi civiyi söker mevzusunu denemissiniz ama ne yazikki..Kendinize zaman vererek kalbinizin sesini dinleyerek saglam adimlar atabilmeniz sizin icin daha guzel olurdu aslinda acele etmissiniz ama gec degil..Oturun dusunun tartin bu insani seviyor musunuz bir ömür gecirmek isteyecek kadar? Konuyu kendini aklayip paklayip yazip cizmemissiniz en azindan neyse onu yazmissiniz arkadasa daha mantikli daha isine yarar seyler yazin lutfen? Hangimiz dort dortluguz??

Kinayacak birsey yok da cok hizli yasiyorsunuz.

Sonuc olarak.nisanlindan emin degilsen, kendi duygularindan emin degilsen evlenme.
Bir hata daha yapma

En büyük hatayı kendinize yapmışsınız.
Hayatınızda illa bir erkek olmak zorunda mı
Psikolojinizi düzeltmeden bir ilişki, sonra bir tane daha vs vs
Şimdi de nişanlılık.
Vicdan azabı çekecek bir şey yok ama çözülmesi gereken sorunlar olduğu kesin.

Vallahi kınamak için demiyorum da şeytanın da işi yok şu kıza eski sevgilisini hatırlatayım diyor. Unutamamışsınız bir hırsla başkasıyla nişanlanmışsınız nişanlına da yazık seviyor musunuz bari onu? Herşeyi çok hızlı tüketmişsiniz. bundan öncekilerle ne yaşadığının önemi yok nişanlını seviyorsan eskileri düşünme.

Onu seviyorum evet ama bunu hissedebiliyorum ama onda da ilgisizlik var buna katlanmak beni çok zor duruma sokuyo ailesiyle sorunlarımız var gibi ailesini çok ön planda tutuyo çok geri planda kalıyorum gercekten mesela kaçmaya calışıyo bazı seylerden almamız gereken seyleri ucuza getirmye falan çalışıyo ama sevdiğimi hissediyorum onunlayken cok mutluyum

Ahhh..Soylediginiz seyler bana tanidik geliyor biraz..İlgisizlik ilerleyen zamanlarda canini cok sıkacaktir..Erkek arkadasimin is yogunlugundan ilgi gosteremedigi zamanlardan biliyorum..Aile önemli tabi ama o dengeyi kuramiyorsa problem yaratir özellikle ilerleyen dönemlerde..Maddi durumuna göre biraz daha makul davranmaya calisiyor olabilir o durum icin bisey diyemem..Sevgiden ziyade mantiginizi on plana gecirmenizi tavsiye ederim.Ask;insanin gözünü kör ediyor..Ama sonraki zamanlarda kisinin karakteri ve insanligiyla basbasa kaldiginda pisman olmamak adina mantik ve sartlar derim..Ilgisizliginin sizi üzdügünü dile getirin sayet bununla alakali cabasi olmazsa dusunun derim..Size kiymet,deger verdigini hissetmediginiz yerde kalmayin..Cok sonra keske dememek icin..Dilerim mutlu olursunuz

Evet söylüyorum ama en son söylediğimde bana benim mizacım böyle sen benim cok üstüme geliyosun ben özgür bi insanım dedi.. üstelik çok sevdiği bi kızdan da bu mizacı yüzünden ayrıldığını söyledi.. ilk baslara göre daha iyi davranıyo evet ama sadece ben üzülmüyim ayrılmiyim aileler bilmesin bu durumlarımıızu diye böyle davranıyo gibi hissediyorum.. içinden geldiği için değil sanki..sonra sürekli beni eleştiriyo beğenmiyo hiç bişeyimi falan..

Cinsellik bana nisanliyken sacma geliyor bu tabi benim gorusum .

Cinsellik bana nisanliyken sacma geliyor bu tabi benim gorusum .
Nişanlımla cinsel hayatım yok zaten olmaması için de özen gösteriyoruz ondan öncekiyle vardı bu yüzden nişanlıma karşı cok mahcup oluyorum cok hem de yüzüne bakamıyorum resmen.. belki de bu yüzdendir onun yanındaki mahcubiyetim sessizliğim bilmiyorum

Özgür bir insan demek..Peki siz özgür davrandiginizda nasil tepki veriyor? Mesela telefonlarina cevap vermeyin kafaniza gore cikin gezin ve asla hesap vermeyin sorumluluklariniz olmali karsilikli..Sürekli elestirmesi vs vs.. Yapici alttan alan anlayisli bir insana benzemiyor.Evlilik icin acele etmeyin lütfen en azindan biseylerde degisiklik olana kadar biseyler icinize sinene ve daha mutlu oldugunuz ana kadar..Evlilik cok ama cok farkli inanin.Flört döneminden apayri gelisen bisey.Sevmek önemli tabi ama mutlulugunuzun ve evligilinizin devami cok daha önemli..Cok genis capli dusunup karar almanizi tavsiye ederim nacizane.Bir evliligi bitirmek cok daha zor ne yazikki

Ruzgar gibi gelmis gecmis vallahi. Sen bir de korkuyorsun konu sahibi? Sen 3 unu ardarda boyle bulabildiysen hatta ciddi konuma getirip nisanlandiysan... Sen hic korkma onlar senden korksun arkadas....

Ruzgar gibi gelmis gecmis vallahi. Sen bir de korkuyorsun konu sahibi? Sen 3 unu ardarda boyle bulabildiysen hatta ciddi konuma getirip nisanlandiysan... Sen hic korkma onlar senden korksun arkadas....
Arka arkaya değil arada süreler oldu tabi ki nerenizle okuduğunuz belli değil

Benim durumum sen de dahil burdaki kimseyi ilgilendirmiyo ama senin okuduğunu yanlış anlaman sacma sapan yorumlara neden oluyo .. hangimiz daha kötü bidaha düşün hadi by

Birde baskasina kizipta nisanlanma. Yani kendine yapiyorsun farkindan degilsin. Bence sen bir sure kimseyle gorusme. Iliskilerin biri ardindan digeri zincirleme hikayeler seklinde devam etmis. Illa biriyle olmak zorunda degilsin bence.

Birde baskasina kizipta nisanlanma. Yani kendine yapiyorsun farkindan degilsin. Bence sen bir sure kimseyle gorusme. Iliskilerin biri ardindan digeri zincirleme hikayeler seklinde devam etmis. Illa biriyle olmak zorunda degilsin bence.
Teşekkür ler haklısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…