Lütfen kınamayın..

Terkedilme korkusuyla ilgili psikolojik yardim alabilirsiniz.Gerisine kimse birsey diyemez sizin hayatiniz.Umarim bundan sonra korkulariniz aklinizda tebessüm edeceginiz minik bir anı olarak kalır.

Bir şeyler yaşayan erkek pis olmuyor ama neden kadın pis oluyor? Şu durum hiçbir zaman düzelmeyecek ya hiç inancım kalmadı artık..

Canım hırsla nişanlanmaz. Nişanlına yazık etme. O varken aklına diğeri geliyosa nişanlını sevmiyosun demektir. Sevmediğin için de hakkına girme derim. Ayrıl ve bi süre kendine gel kafanı dinle kimsehle görüşme. Uzunca bir süre. Benim fikrim.

Terkedilme korkusuyla ilgili psikolojik yardim alabilirsiniz.Gerisine kimse birsey diyemez sizin hayatiniz.Umarim bundan sonra korkulariniz aklinizda tebessüm edeceginiz minik bir anı olarak kalır.
Terk edilmekten ziyade bana yanlış yapılmasından korkuyorum çünkü bugüne kadar en yakın arkadaslarım da dahil herkes yanlış yaptı bana artık kaldıramıyorum bu uzuun anlattığım kişiden önceki insan bsnim yakın arkadasmla sevgili oldu mesela.

Hayır gerçekten seviyorum onu onsuzluğu düşününce bile içim acıyor üzülüyorum.. ama o da cok ilgiisiz benim sessiz sakin olmamı istemiyor dik duramayışım insanlarla iletişim kuramayışım ve giyinişimden şikayetçi.. sürekli beni eleştiriyobaskalarını övüyo falan filan

Ama seviyosan o zaman sadece nişanlına odaklanmalısın başka bir şey aklına gelmemeli.

Siz mutsuzsunuz şu an belli ki. Sizin "beni temiz saniyor" cümleniz aklima takildi.Kendinizi bu denli kucumsemeyin.Yasadiklariniz gecmis anlarda değerliydi.Sizin özeliniz bu kimseyi ilgilendirmez.Asla gecmisinizi de kendinizi bu denli küçümseyerek anlatmayin. Evet bu konuda dik durun. Sizi seven oldugunuz gibi kabullenmeli.Bu konuda konusmak istemiyorum ya da şu konuda elestirilmek istemiyorum deme hakkina her zaman sahipsiniz.

Son düzenleme:
Anladığım kadarıyla bu yasadıklarının asıl sorunu ilk basta sana umut verip giden kişi.. çivi çiviyi sökmez kızım rahat dur nişanlına odaklanıp onla sorunlarını çözmeye bak yoksa yine terkedileceksin

Gercekten çok mutsuzum..

Bilmiyorum da üzülüyorum

Esas çözülmesi gereken sorun bu iken eski sevgiliye fazla zaman ayırdığını (düşünerek) fazla önem verdiğini düşündürdün bana, belki yanlıştır bilemem tabi ki ama keşke biraz durulmayı deneseydin. Misal bir süre hayatında biri olmayabilirdi farklı alanlara yönelip kafanı dağıtıp geçmişi daha az yarayla ve sancıyla kapatabilirdin. Bir sorun çözülmeden üzerine sorun eklenmesi şu an seni üzen ve yoran. Belki haddime değil ama tavsiyem ''onla konuştum bunla yazıştım ama bakireyim ama temiz değilim '' cümlelerinden arınıp ''ben buydum böyle hatalarım oldu geçmişin bir saniyesini bile değiştiremem önüme bakmalıyım'' cümlelerine geçiş yapman. Ayrıca kullandığın başlık bile kendine saygını yitirdiğini düşündürdü bana kimsenin kimseyi kınamaya hakkı yoktur hele ki namusla. O yüzden içini ferahlat, arın,geleceğe yönel, sevgilerimle.

Yapmasaydın iyiymiş ama olan olmuş.en büyük hata hatandan ders almayıp aynı hatayı tekrar yapmaktır.bir kişiye güvenmiyorsan evlenmezsin evlilikte olmazsa olmaz güven ötesi yok

Yetişkin bir insan olarak birisi ile birlikte olmuşsun,sonra o ilişki seni mutlu etmemeye başlamış (sürekli erkek arkadaşına bitti demelerin aslında içine sinmeyen bir ilişki olmasından) ,şimdi de nişanlisin ama nisanda kafayı taktıgin tek şey "beni seviyor mu".Birbirinize uygun olup olmadığınızı pek dusunmuyorsun.Burada kınanacak bir şey yok.Adam oldurmedin,hırsızlık yapmadın.Sadece mutlu olmanın karşına çıkacak bir erkekle olabileceğine dair yanlış bir algın var.Ben nisanlin ile evlendiğinde de mutlu olacağını sanmıyorum.Bence biraz uzaklaşıp "hayattan ne istiyorum,nelerden mutluyum"u biraz dusunmelisin. Ama bu bir tavsiye ,sonuçta kendi hayatını yasiyorsun

Üniversite mezunu olduğuna emin misin kardeş sen? Şu dil bilgisi ve cümle düzenini bir kenara bıraktım yaşadıkların 15 yaş ergen hayatı bildiğin. Silkelen ve kendine gel koca kadınsın.

Büyük hata yapıyorsun nettt... Hayatın mahvolmak üzere söylüyim . bi kere bu kafa karışıkluğıyla evlenmek gibi büyük bi karar verilmez .Bi sakinleş uzaktan bak bi bak yok uzaktayız yok yakındayız la olacak iş değil geçimsiz insan geçimsizdir .Bunları nerden mi biliyorum kendi tecrübelerimden.Okul bitince insan bi boşluğa düşüyor ama bi kafa topla inşallah dikkate alırsın beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…