- 23 Eylül 2014
- 3.621
- 4.098
- 333
- Konu Sahibi birgaripkul2
-
Terk edilmekten ziyade bana yanlış yapılmasından korkuyorum çünkü bugüne kadar en yakın arkadaslarım da dahil herkes yanlış yaptı bana artık kaldıramıyorum bu uzuun anlattığım kişiden önceki insan bsnim yakın arkadasmla sevgili oldu mesela.Terkedilme korkusuyla ilgili psikolojik yardim alabilirsiniz.Gerisine kimse birsey diyemez sizin hayatiniz.Umarim bundan sonra korkulariniz aklinizda tebessüm edeceginiz minik bir anı olarak kalır.
Hayır gerçekten seviyorum onu onsuzluğu düşününce bile içim acıyor üzülüyorum.. ama o da cok ilgiisiz benim sessiz sakin olmamı istemiyor dik duramayışım insanlarla iletişim kuramayışım ve giyinişimden şikayetçi.. sürekli beni eleştiriyobaskalarını övüyo falan filanBir şeyler yaşayan erkek pis olmuyor ama neden kadın pis oluyor? Şu durum hiçbir zaman düzelmeyecek ya hiç inancım kalmadı artık..
Canım hırsla nişanlanmaz. Nişanlına yazık etme. O varken aklına diğeri geliyosa nişanlını sevmiyosun demektir. Sevmediğin için de hakkına girme derim. Ayrıl ve bi süre kendine gel kafanı dinle kimsehle görüşme. Uzunca bir süre. Benim fikrim.
Ama seviyosan o zaman sadece nişanlına odaklanmalısın başka bir şey aklına gelmemeli.Hayır gerçekten seviyorum onu onsuzluğu düşününce bile içim acıyor üzülüyorum.. ama o da cok ilgiisiz benim sessiz sakin olmamı istemiyor dik duramayışım insanlarla iletişim kuramayışım ve giyinişimden şikayetçi.. sürekli beni eleştiriyobaskalarını övüyo falan filan
Gercekten çok mutsuzum..Siz mutsuzsunuz şu an belli ki. Sizin "beni temiz saniyor" cümleniz aklima takildi.Kendinizi bu denli kucumsemeyin.Yasadiklariniz gecmis anlarda değerliydi.Sizin özeliniz bu kimseyi ilgilendirmez.Asla gecmisinizi de kendinizi bu denli küçümseyerek anlatmayin. Evet bu konuda dik durun. Sizi seven oldugunuz gibi kabullenmeli.Bu konuda konusmak istemiyorum ya da şu konuda elestirilmek istemiyorum deme hakkina her zaman sahipsiniz.
Bilmiyorum da üzülüyorumAnladığım kadarıyla bu yasadıklarının asıl sorunu ilk basta sana umut verip giden kişi.. çivi çiviyi sökmez kızım rahat dur nişanlına odaklanıp onla sorunlarını çözmeye bak yoksa yine terkedileceksin
Esas çözülmesi gereken sorun bu iken eski sevgiliye fazla zaman ayırdığını (düşünerek) fazla önem verdiğini düşündürdün bana, belki yanlıştır bilemem tabi ki ama keşke biraz durulmayı deneseydin. Misal bir süre hayatında biri olmayabilirdi farklı alanlara yönelip kafanı dağıtıp geçmişi daha az yarayla ve sancıyla kapatabilirdin. Bir sorun çözülmeden üzerine sorun eklenmesi şu an seni üzen ve yoran. Belki haddime değil ama tavsiyem ''onla konuştum bunla yazıştım ama bakireyim ama temiz değilim '' cümlelerinden arınıp ''ben buydum böyle hatalarım oldu geçmişin bir saniyesini bile değiştiremem önüme bakmalıyım'' cümlelerine geçiş yapman. Ayrıca kullandığın başlık bile kendine saygını yitirdiğini düşündürdü bana kimsenin kimseyi kınamaya hakkı yoktur hele ki namusla. O yüzden içini ferahlat, arın,geleceğe yönel, sevgilerimle.Hayır gerçekten seviyorum onu onsuzluğu düşününce bile içim acıyor üzülüyorum.. ama o da cok ilgiisiz benim sessiz sakin olmamı istemiyor dik duramayışım insanlarla iletişim kuramayışım ve giyinişimden şikayetçi.. sürekli beni eleştiriyobaskalarını övüyo falan filan
Üniversite mezunu olduğuna emin misin kardeş sen? Şu dil bilgisi ve cümle düzenini bir kenara bıraktım yaşadıkların 15 yaş ergen hayatı bildiğin. Silkelen ve kendine gel koca kadınsın.Merhabalar.. öncelikle .. sadece içimi dökmek için geldim buraya içimdekilerle patlicam yoksa.. ben bu yaşıma kadar cok hata yaptım cok büyük hatalar onları anlatmak istiyorum.. lisede de yaptım hatalar onları Allah affetsin ama üniversitedeki hatalarımdan bahsetmek istiyorum..
ben Üniversiteyi şehir dışında okudum orda 2. Yada 3. Sınıftayken okuldan birini çok sevdim çok istedim ilk önce olur dedi beni kabul etti gezdik buluştuk umutlar verdi bana.. sonra vazgecti istemiyorum dedi bir yıl üzüldüm onun için çok üzüldüm.. unuttum bi müddet duruldum daha sonra baska biriyle tanıştım beni çok sevdiğini söyledi şans verdim ona konuşmaya basladık ama annem onaylamadı üniversite okumadı diye sonra o askere gitti bir yıl bekledim onun askerden gelmesini.. ayrılmadım burakmadım onu. Sonra askerden geldi benden ayrıldı ben onu askerde cok üzmüşüm ağlatmışım diye herseyi yasadık onla herseyi .. neyse ilte askerden geldi ayrıldı gitti baskasıyla sevgili oldu ben üzüldüm geri döndü seni unutmak için yaptım dedi affettim barıştık kaldığımız yerden ama ben hiç güvenmiyodum ona hep sıkıntı yaşıyoduk ben de baskalarıyla görğlmeye calıştım görüştüm de aldattım da onu cinsel bişey ysamadım ama konuştum yani..
ama lakin ben yasadığımız seyler yüzünden kopamıyordum (cinsl şeylerde var cünkü) .. en sonunda ayrıldık yine şu an baska biriyle nişanlıyım ama onla da güven sıkıntısıyasıyorun beni burakıp gidecek gbi hissediyorum üzülüyorım üzüyorum.. kendime güvenmiyorum değersiz hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?