ben kv değil eşinize kızdım ona ne ki üst üste gitmemeniz konusunda uyarıyor siziMerhaba dört yıllık evliyim ve kv ile yaşıyorum. Aptallık edip kabul ettim şuan ufuklarda ayrı ev yok. Kv çok baskıcı aşırı ve çocuklarını tansitonu şekeri ile korkutuyo. (Tansiyondan falanca ölmüş, felç kalmış, üzüntüden tansiyonu fırlamış vb.)
Annemlrre en son cumartesi geldim sabah eşim annesine bırakıyorum dedi diyoki niye bişi mi olmuş daha cumartesi gitti. Amacı ne ya kadının sinir oldum eşim bişi olmaz yine gitisn dedi sadece. Eşim genellikle üst üste gitmemem konusunda beni uyarıyo. Arkadaşkar ne yapmalıyım biliyorum gerken ayrı bir ev tutmak ama şuan pek mümkün değil. Kv akşam gittiğimde laf sokarsa ya da bana böyle bişi derse ne yapmalıyım. Kv kavgadan anlamıyo bağırabilirim istersem ama bu sefer kendini hasta yapıp eşime acıtasyon yapıyo. Siz olsanız ne yapardınız
Eşim ev almak istiyo bide cesaret edemiyo pısırık. Hoş tuucam diyo iki aydır bir evi brkliyo.neden ayrı ev ufukta yok?
kiraya çıkanı kurtlar mı kapıyormuş?Eşim ev almak istiyo bide cesaret edemiyo pısırık. Hoş tuucam diyo iki aydır bir evi brkliyo.
Suc sende konu sahıbı arkadasım, böyle Bı adamla evlecegıne ıspanaklı evlenseydın keske.Eşim ev almak istiyo bide cesaret edemiyo pısırık. Hoş tuucam diyo iki aydır bir evi brkliyo.
Sanırım eşimin ailesi çok baskıcı ve eşim de bundan dolayı çok korkak. Ama ona sorsanız ailesi ona keisnlikle karışamazkiraya çıkanı kurtlar mı kapıyormuş?
sizin de eşinizden aşağı kalır yanınız yok ki. siz de aynı derecede korkak ve pısırıksınız bence. bir düşünün.Sanırım eşimin ailesi çok baskıcı ve eşim de bundan dolayı çok korkak. Ama ona sorsanız ailesi ona keisnlikle karışamaz
Evet eşim aslında çok iyi ve ailesi de bana çok yağ çektiler evlenmeden önce. Kimse konuştuğu gibi kalmıyo malesefSuc sende konu sahıbı arkadasım, böyle Bı adamla evlecegıne ıspanaklı evlenseydın keske.
Canım istedi gittim, annemin evine gitmek için müthiş önemli bir sebebe ihtiyacım yok. Boşuna da tartışmayalım, malum tansiyonunuz var, ee ölümlü de dünya, filan deyin. Hatta bunu derken şu boyun kesme işareti de yapın:Etkili olmazsa, B planı geliştiririz.
Ne yapmalı sizce fikirlerinize ihtiyacım var. Lütfensizin de eşinizden aşağı kalır yanınız yok ki. siz de aynı derecede korkak ve pısırıksınız bence. bir düşünün.
Ben bunu denemek istesem de başaramıyorum nasıl yapmam gerektiğini inanın bilmiyorumMadem hastalıkla güdülüyor kocanız siz de hasta olup kendinizi bırakıp bayılıverin; bi baş ağrısı, bi ayak titremesi, kol uyuşması uyduruverin, bir iki inleyin "Ah uf" diye. Ayrı eve çıkamamış olmanın üzüntüsünden, kaynana stresinden narin bir kuş olun, hasta olun, ince ince titrer, bayılır olun.
Keşke ama ev onun evi ya. Bide sürekli iş yaptırmıyorum havasıAt kapinin onune.aglayacaksan burda agla ölceksen burda öl de.
Sesli güldüm boyun kesmeyeCanım istedi gittim, annemin evine gitmek için müthiş önemli bir sebebe ihtiyacım yok. Boşuna da tartışmayalım, malum tansiyonunuz var, ee ölümlü de dünya, filan deyin. Hatta bunu derken şu boyun kesme işareti de yapın:Etkili olmazsa, B planı geliştiririz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?