Lütfen linçelmeyin

Ya sorun şuki ben sakinliğimi koruyamıyorum. Eşimle tartışıyoruz bu sefer. Eşim beni kötü görüyo ayrı eve de çıksak sen düzelmezsin senin psikolojin bozuk diyo

İşte tam da bunu söylüyorum. Çünkü bu erkekler annelerine toz konduramazlar...
Onun sana diyeceği ''ne var alttan al, o yaşlı vb.'' Bizi anlayamıyorlar.

Senin de burada akıllı davranman gerekiyor işte. Bak kavga ettin, eşine şikayet ettin düzelmedi. Demek ki bu yolda ısrar etmeyecek başka yollar deneyeceksin. Ya da dayanamıyorsan malum boşanacaksın yani..

Yani bu tavırları ile kv seni eşinden de uzaklaştırıyor.

Benim tavsiyeme dinleyip ona göre hareket edebilirsin, sürekli tartışma ve kavgaya devam edebilirsin ya da boşanabilirsin.. Ben başka seçenek göremiyorum...

Harika yorumlar
Harika yorumlar!!

Muthis bir fikir

Daha bir kaç gün önce annem anlattı kayinvalidesiyle yaşıyormuş kadın bakmış olacak gibi değil üst üste üç tane çocuk doğurmuş kayınvalidesi kendisi ayırmış bu devirde pek mümkün değil belki ama bilmiyorum ev üstüne ev çok saçma gelmiştir herzeman

Canı isteyen herkes annesine de gider babasına da kardeşine de amcasına da. Anlamıyorum bu durumu ya. Ne bileyim anne sonuçta. Senin annen sana neyse onun annesi de ona o. Edepsizlik. Ders vermeye eşinden başla bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…