- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.572
- 598
Ben bunu denemek istesem de başaramıyorum nasıl yapmam gerektiğini inanın bilmiyorum
Cok iyiyse Allah gorsun cennetle mukafatlandırsın ahirette.Evet eşim aslında çok iyi ve ailesi de bana çok yağ çektiler evlenmeden önce. Kimse konuştuğu gibi kalmıyo malesef
yani resti çekip ayrı eve çıkmak istediğinizi söyleyeceksiniz. başka oluru yok.Ne yapmalı sizce fikirlerinize ihtiyacım var. Lütfen
Hajajaa prova lazım. Ben en iyisi videoya çekim kendimi beğenirseniz evdede uygalayayımUzmanlık alanım olmamakla birlikte, oyuncuların rollerine nasıl ısındığını, neleri düşünüp role girdiğini, tekniklerini bi araştırın olmazsa. Aklınıza hayatınızın en kötü, en dramatik, en sarsıcı-üzücü anlarını getirin, düşünüp odaklanın, ağırlaşın ve kendinizi salıverin.
(Ciddi ciddi bu tavsiyeyi verdim ya la)
Ayy öyşr yapsam beni doktora götürüler düşününBi uye yazmisti aradim bulamadim, sey demisti o da gece 3te kendini doldurup birden bagirarark aglamaya baslamissorununu o sekilde cozmus. Trajedi yaratin derim
Bı yap bakalım.Ayy öyşr yapsam beni doktora götürüler düşünün
Dene bence, akilli sancaklarina deli desinler tercihen delilige vurmayi severimAyy öyşr yapsam beni doktora götürüler düşünün
Uzmanlık alanım olmamakla birlikte, oyuncuların rollerine nasıl ısındığını, neleri düşünüp role girdiğini, tekniklerini bi araştırın olmazsa. Aklınıza hayatınızın en kötü, en dramatik, en sarsıcı-üzücü anlarını getirin, düşünüp odaklanın, ağırlaşın ve kendinizi salıverin.
(Ciddi ciddi bu tavsiyeyi verdim ya la)
Harikasınız yaBi uye yazmisti aradim bulamadim, sey demisti o da gece 3te kendini doldurup birden bagirarark aglamaya baslamissorununu o sekilde cozmus. Trajedi yaratin derim
evet kv hesap vermekle yükümlü değilsin kocan bişey söylerse ona da aynısını söyle bitek senin annen yaşlı bitek senin annen ölümlü değil.Biz senin annen ile birlikte yaşıyoruz farkındaysan onun için benimde annemi görmek istememe karışmaya hakkın yok.Evleri ayırırsan ancak o zaman karışabilirsin de koz olarak kullanCanım istedi gittim, annemin evine gitmek için müthiş önemli bir sebebe ihtiyacım yok. Boşuna da tartışmayalım, malum tansiyonunuz var, ee ölümlü de dünya, filan deyin. Hatta bunu derken şu boyun kesme işareti de yapın:Etkili olmazsa, B planı geliştiririz.
Birde şunu düşünüyorum, baştan oldu böyle bir durum kabul edildi. Konu sahibi yaş olarakta küçüktü sanırım, daha kolay geldi ona ilk zamanlar.Gerçi ben aynı evde kesinlikle oturmazdim.su ağzı süt kokan bir birey bile olamamış erkek müsveddelerinde ne buluyorsunuz anlamıyorum
Karısı anası kadar değerli değil ki! Işte bak gene olgun erkek mevzusuna dönüyoruz. Yani büyümemiş insanları koca yapmayın kendinize diye kamu spotu yapılsa yeridir.Birde şunu düşünüyorum, baştan oldu böyle bir durum kabul edildi. Konu sahibi yaş olarakta küçüktü sanırım, daha kolay geldi ona ilk zamanlar.
Ama şuan mutsuz, 4 yıllıkte evliler. Eşi hiç mi demiyor ki ben bile bile niye mutsuz edeyim karımı? Bunu düşünecek kadar eşine kıymet vermeyen adamdan hicbirsey beklememek lazım demek ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?