Biz evlenirken benim aileme yakın ev tutmuştuk, eşim sen mutlu olursan ben her türlü mutlu olurum demişti.Karısı anası kadar değerli değil ki! Işte bak gene olgun erkek mevzusuna dönüyoruz. Yani büyümemiş insanları koca yapmayın kendinize diye kamu spotu yapılsa yeridir.
Büyümemiş erkek nasıl anlaşılır sorusuna cevap da annemle birlikte yaşayalım, annem yalnız kalamaz, annemi bırakamam diyen erkek büyümemiş erkektir:)))Karısı anası kadar değerli değil ki! Işte bak gene olgun erkek mevzusuna dönüyoruz. Yani büyümemiş insanları koca yapmayın kendinize diye kamu spotu yapılsa yeridir.
Hatta arada yatılı kalsen onun annesiyle oturacaksın kendi annene gelince üstüste gitmen sorun olacak.valla öyle eş olmaz olsun.tepkinizi gösterin ve istediğim kadar istediğim zaman giderim deyin.ayrı eve çıkmak içinde gerekirse işe girin çalışın para biriktirin.huzur olmadıktan sonra evlenmenin ne anlamı var kendi annenle otur daha iyi.
Merhaba dört yıllık evliyim ve kv ile yaşıyorum. Aptallık edip kabul ettim şuan ufuklarda ayrı ev yok. Kv çok baskıcı aşırı ve çocuklarını tansitonu şekeri ile korkutuyo. (Tansiyondan falanca ölmüş, felç kalmış, üzüntüden tansiyonu fırlamış vb.)
Annemlrre en son cumartesi geldim sabah eşim annesine bırakıyorum dedi diyoki niye bişi mi olmuş daha cumartesi gitti. Amacı ne ya kadının sinir oldum eşim bişi olmaz yine gitisn dedi sadece. Eşim genellikle üst üste gitmemem konusunda beni uyarıyo. Arkadaşkar ne yapmalıyım biliyorum gerken ayrı bir ev tutmak ama şuan pek mümkün değil. Kv akşam gittiğimde laf sokarsa ya da bana böyle bişi derse ne yapmalıyım. Kv kavgadan anlamıyo bağırabilirim istersem ama bu sefer kendini hasta yapıp eşime acıtasyon yapıyo. Siz olsanız ne yapardınız.
Bu arada kv öyle dediğinde ben salondaydım eşim içerideydi.
Huppssss al sana linçMerhaba dört yıllık evliyim ve kv ile yaşıyorum. Aptallık edip kabul ettim şuan ufuklarda ayrı ev yok. Kv çok baskıcı aşırı ve çocuklarını tansitonu şekeri ile korkutuyo. (Tansiyondan falanca ölmüş, felç kalmış, üzüntüden tansiyonu fırlamış vb.)
Annemlrre en son cumartesi geldim sabah eşim annesine bırakıyorum dedi diyoki niye bişi mi olmuş daha cumartesi gitti. Amacı ne ya kadının sinir oldum eşim bişi olmaz yine gitisn dedi sadece. Eşim genellikle üst üste gitmemem konusunda beni uyarıyo. Arkadaşkar ne yapmalıyım biliyorum gerken ayrı bir ev tutmak ama şuan pek mümkün değil. Kv akşam gittiğimde laf sokarsa ya da bana böyle bişi derse ne yapmalıyım. Kv kavgadan anlamıyo bağırabilirim istersem ama bu sefer kendini hasta yapıp eşime acıtasyon yapıyo. Siz olsanız ne yapardınız.
kafalari çalışmıyor evet. Aslında bu biz Anadolu insanın yetiştirilme tarzı. Amaç anne ne yaparsa yapsın evlat, saçını onun için süpürge etmiş, dokuz ay karnında taşıyıp emzirmis kişiye terslenmemek. Bu DNA miza kadar işlemiş resmen. Öyle olsun ki yaşlandığında valide hanımın tüm edepsizliğine rağmen gidecek yeri olsun. O yüzden burda bir sürü insan kadın olsun erkek olsun dediğini okuyoruz ama annem! Atsan atamazsın satsan satamazsin! Zaten terslenmeye kalksan tehdit hemen hazırdır "sana sütümü helal etmem"! Bu psikolojiyle büyüyen kadından erkekten ne bekleyebiliriz?Biz evlenirken benim aileme yakın ev tutmuştuk, eşim sen mutlu olursan ben her türlü mutlu olurum demişti.
Yani ailene yakın yada aynı evde oturup göz göre göre mutsuz edip mutsuz olmaktan ne anlıyor bu erkekler ben cidden anlamıyorum. Hiç kafaları çalışmıyor aslında. Kadınların bunu kabul edip sürdürmesi ise ayrı bir konu tabi.
Mune ben eskiden Türkiye de okurken 6-7.sinifta ev ekonomisi dersi vardı. Sadece kızların katıldığı :=) öyle bir ders açılıp şuraya yazdıklarını ders niyetine kafalarına sokmak lazım kızların. Gelecek nesillerin hayatları kurtulur ciddenBüyümemiş erkek nasıl anlaşılır sorusuna cevap da annemle birlikte yaşayalım, annem yalnız kalamaz, annemi bırakamam diyen erkek büyümemiş erkektir:)))
Annemle yaşayalım onu bırakamam demek ben annemden vazgeçemem ama sen annenlere istediğin zaman gidemezsin, ben bırakamam ama sen anneni unut, imzayı atınca ağaç kovuğundan çıktın varsayacağız sende öyle kabul et demek.
Bu durumda size iyi günler deyip bu erkek modelinden koşarak uzaklaşıyoruz, bir de seni seviyor ve güveniyorum ama çevreye güvenmiyorum aşkım, kıyafetlerine biraz dikkat et, makyaj yapma, çalışma diyen erkek modeli var ondan da ışık hızıyla ayrılıyoruz.
Kaçta defa söyledim ama anlamıyo eşim .Ben olsam hemen içeri girip, anneme gitmem için birşey olması gerekmiyor. Kızın olsa ayda 1 mi gelsin isterdin deseydin. Eşinle konuş ben bu gidişle sinir hastası olucam de. Ya eşiniz kv ile aranıza girmesin , ya da kendi söylesin söylenilmesi gerekenleri
Siz de rol yapın hastanelik olun acıtayom yapınMerhaba dört yıllık evliyim ve kv ile yaşıyorum. Aptallık edip kabul ettim şuan ufuklarda ayrı ev yok. Kv çok baskıcı aşırı ve çocuklarını tansitonu şekeri ile korkutuyo. (Tansiyondan falanca ölmüş, felç kalmış, üzüntüden tansiyonu fırlamış vb.)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?