Lütfen linçlemeyin

Sultan Gezer

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2019
761
491
103
Merhaba,
kiminiz beni linçleyecek yargılayacak biliyorum ağır konuşacaksınız ama benim gibi olan kadınlar bardır eminim beni anlayan
Evliyim 7 senedir başından beri mutsuzluk var hiç beklediğim gibi bir evliliğim değil. Sevgi görmüyorum değer görmüyorum başım okşanmıyo yatak ayrıldı ilişki hiç yok zaten buraya o sorunu çok yazmışdım en son 3 sene önce çocuk için birlikde olduk..
yaşım genç bişiler istiyorum artık değerli olduğumu hissetmek boşanmak asla olmuyo bizde malesef . Biri yazdı bana sosyal medyada uzak dursam da ısrarcıydı engelledim yine israrcıydı evli olduğumu biliyo oda evli ve mutsuz konuşmasından malesef nedense etkilendim aslında görünüş hiç bana göre değil ama onun ilgisine düşdüm ihanet bu biliyorum ne yapacam bilmiyorum keşke boşanabilsem özgür olsam böyle nasıl ömür geçecek bilmiyorum çok kötüyüm

Kaç yaşındasınız? Nereye kadar böyle ilgisiz ,sevgisiz, cinsellik olmadan içi boş bir evlilik yaşayacaksınız? Bu evlilik değil, siz de biliyorsunuz. Neden boşanamıyorsunuz? Aileniz yaşıyor mu?

Kusura bakmayın ama isteseniz boşanırsınız, yurtdışında yaşıyorsunuz üstelik hala devam ediyorsanız bir çalışma hayatınız da var, eşinizin ailesi engeller desek 6 Şubat depreminde vefat etmişler Allah rahmet eylesin

Çocuğunuz zaten yaşadığınız ülkede devletin imkanlarına sahiptir, maddi zorluk da çekmezsiniz, boşanmak istedikten sonra aileniz zincirleyecek değil.
Bence siz bizde boşanma yok diyerek kendinizi buna ikna ediyorsunuz ve eşinizi aldatıyorsunuz.
Kaldı ki madem 7 senedir mutsuzdunuz, Allah sağlıklı ömürler versin ama oğlunuzu niye doğurdunuz?

Adam seninle yatmak için ağzının içine düşüyor. İstediği olduktan sonra basacak tekmeyi başka bir çiçeğe konacak. Bunu ne kendinize yapın nede eşinize. Şimdi mutsuzsunuz ilerde hem mutsuz hemde ahlaksız olacaksınız uzak durun.

41 yaşındaymışsınız. Hollanda da doğmuş ve büyümüşsünüz. Çalışma hayatınız mevcut. Eşiniz ise sizinle evlenince Türkiye'den Hollanda'ya gelmiş.

Boşanma olmayan ailenizde aldatma normal mi ?

Son düzenleme:
e yuh

Aldatmaya cesaretiniz var da boşanmaya mı yok?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…