- 7 Mayıs 2020
- 4.537
- 11.399
- 208
- Konu Sahibi Sultan Gezer
-
Konuyu kafa bulmak için yazmış olabilirYazıp yazıp köşeye çekinilmesinden bıktım bakıyorsun birimize cevap verebilirsin. Ne oldu utandın mı?
Bir çocuk yapılmış, 2. çocuğu da çok istemiş.Yok çocuk olsun diye birlikte olduk onun dışında aramızda bir şey yok
Yeniden hamile kalmak istiyorum ve ovulasyon testi (yumurtlama testi) yapayım dedim değerlendirmek için. 2 gündür yapdım ama resimde görüldüğü gibi çıkdı hep tarihi de geçmedi daha 2024e kadar. Acaba ne sorun oldu ki bilen varmı?
Onursuz çünkü çoğu kadın bile isteye yapıyor bunu tek derdi seks yatıp kalkmakBir çocuk yapılmış, 2. çocuğu da çok istemiş.
Mantıken en azından birçoğumuz için böyledir eminim, sevmediğiniz birinden birkaç çocuk yapmak istemezsiniz.
Hele sevgi istiyorsanız değer görmek istiyorsanız ve aslında niyetiniz boşanmak ve hayatınıza devam etmekse, denemeler yapmazsınız.
Konu sahibi kusura bakmasın, Türkiye’de yaşasa çocuklu bir kadının aile desteği yoksa, ekonomik şartları da elverişli değilse boşanmamasını, eşi rahat bırakmaz endişesiyle boşanmaktan korkmasını anlarım lakin yurtdışında barınma sorunu olmuyor, çocuk parası alıyorlar, iş sorunu yok, yasalar kadından yana, aile desteği olmadan rahatça boşanıp çocuğuyla hayat kurabilir ama onun yerine bizde boşanma yok diyor, boşanmaktan korkuyor ama aldatmak son gaz, ki aldattığı adam da evli, konuştuğu adamın amacı belli de, bir kadın başka bir kadına bunu neden yapar?
Gözü çıkmaya. Boşanma sizde olmayacak kadar muhafazakarsanız aldatma bundan sayılmıyor mu.Merhaba,
kiminiz beni linçleyecek yargılayacak biliyorum ağır konuşacaksınız ama benim gibi olan kadınlar bardır eminim beni anlayan
Evliyim 7 senedir başından beri mutsuzluk var hiç beklediğim gibi bir evliliğim değil. Sevgi görmüyorum değer görmüyorum başım okşanmıyo yatak ayrıldı ilişki hiç yok zaten buraya o sorunu çok yazmışdım en son 3 sene önce çocuk için birlikde olduk..
yaşım genç bişiler istiyorum artık değerli olduğumu hissetmek boşanmak asla olmuyo bizde malesef . Biri yazdı bana sosyal medyada uzak dursam da ısrarcıydı engelledim yine israrcıydı evli olduğumu biliyo oda evli ve mutsuz konuşmasından malesef nedense etkilendim aslında görünüş hiç bana göre değil ama onun ilgisine düşdüm ihanet bu biliyorum ne yapacam bilmiyorum keşke boşanabilsem özgür olsam böyle nasıl ömür geçecek bilmiyorum çok kötüyüm
Ilişki olmayabilir soğukluk ne bileyim bir sürü ters giden şey olabilir ama boşanmak yok nedir7 yıllık evlilikte kadın erkek ateş ile barut hiç ilişki olmaması mümkün mü?
Adama nasıl rol biçiyor bakalım adam ne bilsin bunun çevirdiği dolapları
Yani eşim.beni aldattı bende aldatacagim mantığıEşinizin anne babası vefat etmiş daha sonraki süreçte 1-2 kişiyle yazışarak sizi aldatmış bunu sizde biliyorsunuz sende aldatmayı kafaya koymuşsun ortada bir yuva yok zaten boşanın. Yurt dışında yaşıyorsunuz trden daha kolay olur yeni bir hayat kurmak.
Aldatma egiliminizi linclemeyelim de napalim, alkis mi tutalim?Merhaba,
kiminiz beni linçleyecek yargılayacak biliyorum ağır konuşacaksınız ama benim gibi olan kadınlar bardır eminim beni anlayan
Evliyim 7 senedir başından beri mutsuzluk var hiç beklediğim gibi bir evliliğim değil. Sevgi görmüyorum değer görmüyorum başım okşanmıyo yatak ayrıldı ilişki hiç yok zaten buraya o sorunu çok yazmışdım en son 3 sene önce çocuk için birlikde olduk..
yaşım genç bişiler istiyorum artık değerli olduğumu hissetmek boşanmak asla olmuyo bizde malesef . Biri yazdı bana sosyal medyada uzak dursam da ısrarcıydı engelledim yine israrcıydı evli olduğumu biliyo oda evli ve mutsuz konuşmasından malesef nedense etkilendim aslında görünüş hiç bana göre değil ama onun ilgisine düşdüm ihanet bu biliyorum ne yapacam bilmiyorum keşke boşanabilsem özgür olsam böyle nasıl ömür geçecek bilmiyorum çok kötüyüm
yalandan vicdan rahatlatma hiçkimse öğrenmese bile insan kendinden utanır.Yani eşim.beni aldattı bende aldatacagim mantığı
Aynen öyle ama bence düşünme yetisi yok bazılarınınyalandan vicdan rahatlatma hiçkimse öğrenmese bile insan kendinden utanır.
Dediğim gibi tamamen kafa bulmak için açmış konuyuKafa buluyor hanımlar boşverin. Cinsellik başlıklarında dolaşıyor. Parmaklarınızı yormayın.
O zaman heyecanı kalmaz kiEleştirmek haddime değil ama içinize nasıl siniyor? Eşinizden boşanıp yaşayın dicem ama adam da evliymiş.
Bence önce Esra Erol'a çık aynen böyle anla.Zaten sonra lincin de rezilliğin de alasını görürsün.Hem eşin de seni tek celsede boşar.Ya da evinde bu yaptığın yanlıştan dönerek yaşamına devam et veya boşanmanın yollarını ara.Merhaba,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?