- 9 Mart 2011
- 12.827
- 12.128
- 498
- Konu Sahibi Sultan Gezer
-
Bilerek açtınız değil mi konuyu insanların sinir uçları ile oynamak içinMerhaba,
kiminiz beni linçleyecek yargılayacak biliyorum ağır konuşacaksınız ama benim gibi olan kadınlar bardır eminim beni anlayan
Evliyim 7 senedir başından beri mutsuzluk var hiç beklediğim gibi bir evliliğim değil. Sevgi görmüyorum değer görmüyorum başım okşanmıyo yatak ayrıldı ilişki hiç yok zaten buraya o sorunu çok yazmışdım en son 3 sene önce çocuk için birlikde olduk..
yaşım genç bişiler istiyorum artık değerli olduğumu hissetmek boşanmak asla olmuyo bizde malesef . Biri yazdı bana sosyal medyada uzak dursam da ısrarcıydı engelledim yine israrcıydı evli olduğumu biliyo oda evli ve mutsuz konuşmasından malesef nedense etkilendim aslında görünüş hiç bana göre değil ama onun ilgisine düşdüm ihanet bu biliyorum ne yapacam bilmiyorum keşke boşanabilsem özgür olsam böyle nasıl ömür geçecek bilmiyorum çok kötüyüm
Bende buna hasta oluyorum kocamdan ailemden korkuyorum ama aldatıyorum şunu yapıyorum bunu yapıyorumSosyal medyadan sizi bulan birinin ısrarından ne olur?
Boşanmaya cesaret yok ama aldatmaya var maşallah.
Aklınızı başınıza alın, konuşmayın kimseyle. Adam manyak mı, takıntılı mı bilmiyorsunuz. Bu tarz iğrençliklerin bedelini kadınlar tek başına ödüyor genelde erkeklere hiçbir şey olmuyor.
Ya boşanın ya da oturun oturduğunuz yerde.
Çocuğu yüzde yüz bilerek yaptı evlilik kurtulsun vs değil çocuk var ayrılmayalım diye çoğu çocuğu kullanıp her haltı yiyorEn son cocuk ıcın bırlıkte olunmus yıne bır cocuk evlılıgı kurtarmak ıcın feda edılmıs. Bencıllıgınız batsın
Saçma bir şey uydurmuş kendi kafasındaBoşanma yok günah ayıp yasak ama dost hayatı aldatma her şey serbest what???
Eminimoda evli ve mutsuz
Adam anasının gözü bilerek evli kadınlarla düşüp kalkıyor ki boşanıp başına bela olmasınlarEminim
niye boşanamıyorsun ?Merhaba,
kiminiz beni linçleyecek yargılayacak biliyorum ağır konuşacaksınız ama benim gibi olan kadınlar bardır eminim beni anlayan
Evliyim 7 senedir başından beri mutsuzluk var hiç beklediğim gibi bir evliliğim değil. Sevgi görmüyorum değer görmüyorum başım okşanmıyo yatak ayrıldı ilişki hiç yok zaten buraya o sorunu çok yazmışdım en son 3 sene önce çocuk için birlikde olduk..
yaşım genç bişiler istiyorum artık değerli olduğumu hissetmek boşanmak asla olmuyo bizde malesef . Biri yazdı bana sosyal medyada uzak dursam da ısrarcıydı engelledim yine israrcıydı evli olduğumu biliyo oda evli ve mutsuz konuşmasından malesef nedense etkilendim aslında görünüş hiç bana göre değil ama onun ilgisine düşdüm ihanet bu biliyorum ne yapacam bilmiyorum keşke boşanabilsem özgür olsam böyle nasıl ömür geçecek bilmiyorum çok kötüyüm
Boşansa ortada kalacağını biliyor ondandırniye boşanamıyorsun ?
7 yıllık evlilikte kadın erkek ateş ile barut hiç ilişki olmaması mümkün mü?Sizde boşanma yoksa adam niye boşanmıyor mutsuzsa onların ailesindedemi yasakmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?