Lütfen objektif değerlendirin

Lonelypoet

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2016
2.196
1.573
53
41
Kızlar seminer dönemindeyiz, müdür dediki şimdiden 23 Nisan vs bayram çalışmalarını yazın ayarlayın ben tatile mi giriyorum çalışmaya mı Allah aşkına ya. Kafamı boşalmazsam nasıl işime odaklanıcam okul başlayınca. Sürekli okulla ilgili şeyleri hazırlayın dedi bir de

İyi de seminer döneminde bu tarz şeyler yapmanız gerekmiyor mu zaten? (Bilmediğim için soruyorum)
Hayır hayır yazın yapıcakmışız. Seminerde farklı çalışmalar olur öğrenci sayısı vs belli değil daha ben neye göre çalışma düşüneyim ki

3 ay tatilinizin birkaç gününü buna ayırmak zor mu geliyor? Dert ettiğiniz şeye bak
Üç ay tatil değil iki ay... karneler verildikten sonra iki hafta seminer için okula gider öğretmenler. Yani haziranın sonuna kadar okuldayız ve okul açılmadan iki hafta önce eylülün başında okula gideriz. Öğretmenlerin mesaisi on ay boyunca okulla sınırlı kalmadığından eve gidince de okul için çalıştıklarindan tatilde doğal olarak hiç bir şey yapmak istemezler.

Eski konularınızı da biliyorum. Siz bence net mesleğinizi sevmiyorsunuz. Yani bu çok açık. Muhtemelen parası için bırakmayacaksınız ama size uygun bir meslek değil bu belli ki, bırakmalısınız.
Bunu sadece ben yazarım sanıyordum,neyse ki yalnız değilmişim:eğlence:

Üç ay tatil değil iki ay... karneler verildikten sonra iki hafta seminer için okula gider öğretmenler. Yani haziranın sonuna kadar okuldayız ve okul açılmadan iki hafta önce eylülün başında okula gideriz. Öğretmenlerin mesaisi on ay boyunca okulla sınırlı kalmadığından eve gidince de okul için çalıştıklarindan tatilde doğal olarak hiç bir şey yapmak istemezler.
Hangimizin mesleği mesai saatleri ile sınırlı ki..?hayatımızı belirleyen en önemli 2 etkenin eş ve iş seçimi olduğuna gönülden inanıyorum bu sebeple

Saol canım benim öğretmenin halinden öğretmen anlar (ayrıca mesleğimi sevmiyorum mesleğime aşığım sadece gereksiz yere yük yükleyen idarecilere uyuz oluyorum) tatil üç ay değil taktılar üç aya

Eski konularınızı da biliyorum. Siz bence net mesleğinizi sevmiyorsunuz. Yani bu çok açık. Muhtemelen parası için bırakmayacaksınız ama size uygun bir meslek değil bu belli ki, bırakmalısınız.
Çok ta uygun öğretmene yaptırılan onca angarya işten haberiniz olsaydı anlardınız beni bizi öğrencilerimizle rahat bıraksalar bişeylere zorlamasalar süper olucak

Çok ta uygun öğretmene yaptırılan onca angarya işten haberiniz olsaydı anlardınız beni bizi öğrencilerimizle rahat bıraksalar bişeylere zorlamasalar süper olucak

İyi de bir tek size verilmiyor ki o angarya işler. Binlerce öğretmen sizinle aynı işleri yapıyor, hatta bazıları daha da fazlasını. Genel olarak açtığınız bütün konularda işinizden şikayetçisiniz. Ben işinizin çok kolay olduğunu iddia etmiyorum ama yine de size uygun olduğunu düşünmüyorum. Mizaç olarak öğretmenlik için fazla, nasıl desem, kırılgansınız.

İyi de bir tek size verilmiyor ki o angarya işler. Binlerce öğretmen sizinle aynı işleri yapıyor, hatta bazıları daha da fazlasını. Genel olarak açtığınız bütün konularda işinizden şikayetçisiniz. Ben işinizin çok kolay olduğunu iddia etmiyorum ama yine de size uygun olduğunu düşünmüyorum. Mizaç olarak öğretmenlik için fazla, nasıl desem, kırılgansınız.
O sizin düşünceniz

Back
X