Lütfen okuyun..Hamileliği kaldıramıyorum..Çok kötüyüm:(

haklısın canım gerçekten öyle yıpratıyorum kendimi..burası kapalı bir ortam diyebilirim..şöyle bir hava alayım diyemiyosunuz.gerçi mide bulantısı olunca insan nerde olsa bunalıyor oda bir gerçek..bugün melisa çayını eşime aldıracağım bakalım sonucu yazarım sizlere..

canım panik atak sanıldığı gibi evhamlılık hali değil,uyduruma bişey değil..yani insan bunu kendisi yapmıyor..ansızın gelen nöbetlerle tanışıyosun..ya kalp atışların 200 e vuruyor ölüyorum deyip vasiyet yazıyosun,ya da bilinç kaybı endişesi ile evin ortasında fır dönerken buluyosun kendini..bende panik atak var ayrıca ondan daha fazla miktarda anksiyete bozukluğu varmış..asıl beni sıkınıtya sokan bu imiş psikiyatrist söyledi..panik atağını biraz kontrol ediyosun anladığım kadarıyla ama asıl sorunun anksiyete dedi..ilaçkulanamıyorum en kötüsü..

bugün melisa çayı aldım inşallah faydasını görürüm arkadaşım..

canım senin durumuna çok üzüldüm
çünkü ben de panik atak ve anksiyeteli biri olarak çok iyi anlayabiliyorum durumunu
bol bol dua et inşallah bebeğin senin için bi iyileşme vesilesi olur..

figancım yaşadıklarına benzer şeyler yaşıyoruz şu dönem..

6 haftalık hamileyim ve işkence gibi günler geçiriyorum inan..

hamileliğim planlı değil di ama eşimin de uzun zamandır dilediği bir durumdu dileği oldu diyorum..

bazen bunalıp küçük isyanlar ediyor ve eşimin yine tatlı uyarılarıyla karşılaşıyorum ..

kime dert yansam normal geçecek diyorlar..

ve korkum 3 ay sonunda hala ya geçmezse..

rezene çayını danış istersen doktoruna..

midem içinde nohut leblebi kraker deniyorum ama sadece uyuduğumda midemi düşünmüyorum aslında..

sabret güzelim sabredelim ...

kendini gösterebilen silik olmayan çocuklarımız olacak bizim bak görürsün.. kaydirigubbakcemile5

Slm canim!
Senin doktoruna acayip sinir oldum ama haklisin yasamiyan bilemiyor. Bende zamaninda doktor doktor dolastim. Her okuyanda doktor olamamali bence.
Neyse hani sana demistim ya bi site var orda hamile bayanlar ve hamilelikten sonra depresyon ve benzeri sykintilar yasiyan forum var diye, onun türkcesini buldum ve cok sevindim.
Hemen oku!!
schatten-und-licht.de/tr/index.html
Insallah sana yardim edebilcek biseyler bulursun orda. Beni habersiz birakma

ahh canım benim...bi psikatriye görün bence hamileleiğin geitrdig horamonaal bi durum buu...
minicik bebek o şimdii sana ihtiyacı va yaıcyolda bırakma..yola çıkmısın 1 kere dr görüşü al..

canım senin durumuna çok üzüldüm
çünkü ben de panik atak ve anksiyeteli biri olarak çok iyi anlayabiliyorum durumunu
bol bol dua et inşallah bebeğin senin için bi iyileşme vesilesi olur..

günaydın canım..bu hastalığı yaşamayan anlar ama eksik anlar tatlım haklısın...o yüzden diyorumki hastalıklara gark olmadan hanımlar yaşları çok büyümeden doğurmalı sanırım...

canım evet sende benim gibi zorlu yola çıkmışsın hadi bakalım..allah yar ve yardımıcımız olsun,tüm hamilelerin tabiki..

bende kokulardan tiksinti yok,ama mide bulantısı geldimi üşüme krizleri tabi hemen pusuda bekleyen anksiyete nöbetleri azrail gibi tepeme çöküyor..
valla bunun sonunda ölmem belki evet ama eminim benden 5 yıl götüerecek..senağlama
bu halile birde kpss ye çalışıyorum çalışamayınca üzülüyorum..allahın hikemti işte bu döneme denk geldi ne dersin..:Saruboceq:

sende hep buarada ol,dertleşiriz canım

canım eline koluna yüreğine sağlık,oturup araştırıyosun ya benim için allah razı olsun,rabbim mükafatını gani gani versin..diğer bütün arkadaşlarında elbette..

siteyi buldum bakalım inceliyorum,faydalı noktaları bildireceğim canım..

bu arada MELİSA çayını denedim..hafif sersemletti ama inanamadım anksiyetemi çok pis tetikledi..normalde bende panik atakları pek kalmamıştı,gece kolum uyuşuk olarak kalktım bi ara..malesef birazda kötü yaptı..ondanda umut kalmadı..senağlama

Son düzenleme:
bence de bi psikiyatra görünün.kesinlikle aldırmayı düşünmeyin.belki de o bebk doğduğunda sizin düzelmenize sebep olacak.

Dualarin icin sagol canim, yardimci olabildiysem ne mutlu bana, biraz olsa sevaba girmis olurum
Buna benzer seyler yasadigim icin seni cok iyi anliyorum ve en ufak bir yorumun bile pozitif etkisi olabilecegine inaniyorum, bende öyledi en azindan. Insan kendisini anormal hisediyor, sadece ben böyleyim saniyor ama öyle degil. Sende benim gibi kendini cok dinliyorsun, ay suram agriyo acaba neden, ay kalbim cok atiyo, ay nefesim daraliyo acaba ölcem mi vs vs.Melisa cayi biraz kaslari gevsetiyo belki o hisde seni korkuttu, yani uyusma felan demissin.
Bisey sorcam, acaba sende mi benim gibi ölümden cok korkuyorsun? Belki herseyin kaynak yeri bu olabilir mi?
Ama sende hormonlarinda cok büyük etkiside var eminim.
Insallah sitede yararli seyler bulursun.
Icinden gelmesede cok dua et, hep abdest almaya calis, namaz kilmasanda.
Unutma yalniz degilsin!

canım bende ölüm korkusu bir dönem vardı ama şu an yok..sadece normal insanların ki kadar..bende var olan şey şu;geçmişimde yaşadığım (ki bunlar çocukluğumdan beri süregeldi,son bir kaç yılda evliliğimde ayyuka çıktı) sıkıntılardan dolayı tahammül gücüm çok azaldı..hani derler ya canım az yani..o yüzden yaşadığım her ansiyete nöbetinde artık bu defa kaldıramıycam bu defa bitti yada bunu en fazla bir kaç kez daha kaldırabilirim gibi hislere apılıyorum..yani ne bileyim çekeri 100 kg olan bir tartıya 500 koyarsan ne olur ibre sapıtır değilmi işte bendede olan şey bu..birde dediğin gibi yaşadığım zamanlarda bu sadece bende var hissi uyanıyor bu doğru..

bir dert daha çıktı bu arada:)))) dişim çürümüş ve ağrıyor yaa..off:))

kanal tedavisi yaptırıcam ama inşallah olur..

bende yaşadım senin yaşadığını ilk zamanlarda ama emin ol herşeyi unutucaksın o bebeği kucağına alınca ben de bir anneyim ve şuanda 4 aylık bir oğlum var otur ve mantıklı düşün pişman olucağın şeyler yapma benden sana tavsiye sadece kafanı dağıtmaya çalış iyi gelicek

Anladim ama insanlar nelere dayniyor, hic korkma allah tasiyamicak dert vermez ve sen bunun üstesinden geleceksin.
Tesadüffen dishekimasistaniyim Tüh yaw kanaltedavisi baya zor olucak bu durumda. Igne vuramaz ve antibyotikde veremez ancak disin cürügnü alip, kanali biraz acar ve ilac koyar. Cünkü ignesiz sinirini cekmek cok agri yapar. Haa aklima geldi, eczaneden karanfil yagi al, damla seklinde oluyor, dis agrisi icin cok süper agriyi kesiyor, hatta siniri öldürüyor. Sen ama mutlaka eczanede hamileyken zarari olur mu diye zor, yardim edeyim derken basina is acmayim
Gecmis olsun canim, üzme kendini.
Site nasil kiz?

hayatım siteyi anlayamadım ben yaa.. yani doğum sonrası şeyler diye gördüm..ve dediğin hanımların hamişlik dönemindeki sıkıntıları falan nerde onu anlamadım..bulamadım sanırım

bu arada diş konusu epey komik olmuş,güldürdün beni..her derde deva tokxicant dicem sana bundan sonra:)) bacım şu mide bulantılarımada bi el atıver yaa,çok çekiyorum ben bu illetten vallah:)

bide karanfil yağını deneyelim bakalım,ah ahh eşimin dediği gibi hapkolik olursan hamilelikte öble apışırsın işte..evet apışmış durumdayım ama napiim:)...

Canımumarım daha iyisindir birde diş olayı çıkmış demin gördüm onuda mide bulantıların geçer merak etme her hamilelikte yaşanan bir olaydır atlatırsın tatlım çok ta hap filan alma sakın olurmu hayata hep pozitif bakmaya çalış senin ve bebeğin için çok önemli çünkü kaydirigubbakcemile3

yahu şu MELİSDENİZ isimli kullanıcı beni sinir etti.zaten canım burnumda allahım ne kulların var ya..

kendisi bana arkadaşlık teklifinde bulundu buradaki yazısından sonra.bende kabul ettim.sonra ziyeretçi mesajı bölümüne bana aynen şöyle yazmış ''sen iymisin''...

görünce haliyle dedimki ben birşey yaptımda bana sen kendindemisin gibi bir mesaj gönderdi sanırım ve bu yanlışlıkla oldu dedim..ve bende ona ''hayırdır bir suçmu işledim ki? dedim..ve bana inanılmaz bir ters cevap..sonrada beni arkadaşlığından atmış ve filtrelemiş..yahu kardeşim sen ne yapmaya çalışıyorsun? akli dengen yerindemi ssenin? ben bugüne kadar kimse tarafından bu şekilde bir muamele görmedim..görecek bir davranıştada bulunmam!!..ne halin varsa gör lakin şunu bil,beni silmekle iyi etmişsin arkadaşlık listenden,çünkü benim senin gibi arkadaşım zaten olamaz.bunları yazacak başka bir platform kalmadığı için kendisine buradan iletmek istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…