canım senin durumuna çok üzüldüm
çünkü ben de panik atak ve anksiyeteli biri olarak çok iyi anlayabiliyorum durumunu
bol bol dua et inşallah bebeğin senin için bi iyileşme vesilesi olur..
figancım yaşadıklarına benzer şeyler yaşıyoruz şu dönem..
6 haftalık hamileyim ve işkence gibi günler geçiriyorum inan..
hamileliğim planlı değil di ama eşimin de uzun zamandır dilediği bir durumdu dileği oldu diyorum..
bazen bunalıp küçük isyanlar ediyor ve eşimin yine tatlı uyarılarıyla karşılaşıyorum ..
kime dert yansam normal geçecek diyorlar..
ve korkum 3 ay sonunda hala ya geçmezse..
rezene çayını danış istersen doktoruna..
midem içinde nohut leblebi kraker deniyorum ama sadece uyuduğumda midemi düşünmüyorum aslında..
sabret güzelim sabredelim ...
kendini gösterebilen silik olmayan çocuklarımız olacak bizim bak görürsün.. kaydirigubbakcemile5
Slm canim!
Senin doktoruna acayip sinir oldum ama haklisin yasamiyan bilemiyor. Bende zamaninda doktor doktor dolastim. Her okuyanda doktor olamamali bence.
Neyse hani sana demistim ya bi site var orda hamile bayanlar ve hamilelikten sonra depresyon ve benzeri sykintilar yasiyan forum var diye, onun türkcesini buldum ve cok sevindim.
Hemen oku!!
schatten-und-licht.de/tr/index.html
Insallah sana yardim edebilcek biseyler bulursun orda. Beni habersiz birakma
hayatım siteyi anlayamadım ben yaa..yani doğum sonrası şeyler diye gördüm..ve dediğin hanımların hamişlik dönemindeki sıkıntıları falan nerde onu anlamadım..bulamadım sanırım
bu arada diş konusu epey komik olmuş,güldürdün beni..her derde deva tokxicant dicem sana bundan sonra:)) bacım şu mide bulantılarımada bi el atıver yaa,çok çekiyorum ben bu illetten vallah:)
bide karanfil yağını deneyelim bakalım,ah ahh eşimin dediği gibi hapkolik olursan hamilelikte öble apışırsın işte..evet apışmış durumdayım ama napiim:)...
ablacım sağol seni burada görmek çok güzel...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?