- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.877
- 248
Merhaba arkadaslar,
Ben bundan 1 yil once internette biriyle tanistim. Bir kere bulustuk. Kendisi bana yeni bi iliskiden ciktigini ve suan hazir olmadigini soyledi.Seni oyalamak istemiyorum ama gelecek icinde bisey soyleyemiyorum dedi. Bu surec icerisinde biz cok sık olmamakla birlikte haberleştik sürekli. Gecen tesadüfen bi arkadasının facesinde bunun nişan fotoğraflarını gördüm. Direk fotografları mesaj attım. İnkar etti tabiki . O eski ilişkim falan dedi.Ben sana hazır olmadıgımı söyledim dedi.Ertesi gün instagramdan sildi. Üstüne bide kendine cok iyi bak diye mesaj attı. Bu konu hakkında düşüncelerinizi alabilir miyim ? Sizce bi geri dönüş ihtimali var mı?
Merhaba arkadaslar,
Ben bundan 1 yil once internette biriyle tanistim. Bir kere bulustuk. Kendisi bana yeni bi iliskiden ciktigini ve suan hazir olmadigini soyledi.Seni oyalamak istemiyorum ama gelecek icinde bisey soyleyemiyorum dedi. Bu surec icerisinde biz cok sık olmamakla birlikte haberleştik sürekli. Gecen tesadüfen bi arkadasının facesinde bunun nişan fotoğraflarını gördüm. Direk fotografları mesaj attım. İnkar etti tabiki . O eski ilişkim falan dedi.Ben sana hazır olmadıgımı söyledim dedi.Ertesi gün instagramdan sildi. Üstüne bide kendine cok iyi bak diye mesaj attı. Bu konu hakkında düşüncelerinizi alabilir miyim ? Sizce bi geri dönüş ihtimali var mı?
ayyy ne geri dönüş ihtimali yaaaaMerhaba arkadaslar,
Geri neden dönsün adam nişanlı evlenecek arkadaşım hala idrak edemedin mi?
kendınız sormussunuz geri döner mi diye?Herkesin olduğu gibi benimde bi gururum var. Kimse için ayaklar altına aldırmadım aldırmamda. Geri dönmek gibi bi durum söz konusu bile olamaz. Sadece çok hırslandım be doğal olarak tabiki üzüldüm her normal insan gibi.
İyi de sen konu açarken çok üZüldüm hırslandım dememişsin ki bana geri döner mi demişsin millette ona göre yorum yapıyor.Herkesin olduğu gibi benimde bi gururum var. Kimse için ayaklar altına aldırmadım aldırmamda. Geri dönmek gibi bi durum söz konusu bile olamaz. Sadece çok hırslandım be doğal olarak tabiki üzüldüm her normal insan gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?