Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Memurlar nettabi aldatma
sohbet sitesi diyorsunuz, jaumo, tarzı birşeyse tabiki aldatma
orası partner bulmak içindir
evliliği temelden sarsmaya girer, partner bulma sitesinde konuşmak
Görüşelim deseydi adam acaba görüşür müydü"sohbet sitesinde" sadece"dertleşen" adam bunu demez![]()
sal kanki ayrı yaşıyosunuz zatenEşim birkaç gün sonra gelecek. Yüzüne nasıl bakacağım? Aptallık ettim.
Eşimin arkadaşı çıkınca sohbeti bitirdim. Adamın son cümlesiydi zaten. Tanıdığını söyledi. Konuşmadık.Neden boşanmıyor fakat ayrı yaşıyorsunuz ?
Neden memurlar nete bilgi almak amaclı girdiyseniz kendinizi tanımadığınız insanlarla sohbet kısmında buluveriyorsunuz?
Hadi buldunuz eşinizin arkadaşı çıktığını anlayınca o kişiyle konuşmayı nasıl sürdürdünüz?
Gorusmesek iyi olur demek için görüşme niyeti olması gerek bu niyetin oluşması için de alt yapı gerek 2 gün önce üye olup gelen mesajlara cevap verirken sohbet uzamasıyla bu noktaya gelindiginden emin misinizO dedi zaten. Ben senin eşinle aynı yerde çalıştım, hatta evinize geldim. Görüşmesek iyi olur dedi.
Boşanma öncesi ara verelim dedik. 2 aydır herkes memleketinde. Bugün geldi.Neden boşanmıyor fakat ayrı yaşıyorsunuz ?
Neden memurlar nete bilgi almak amaclı girdiyseniz kendinizi tanımadığınız insanlarla sohbet kısmında buluveriyorsunuz?
Hadi buldunuz eşinizin arkadaşı çıktığını anlayınca o kişiyle konuşmayı nasıl sürdürdünüz?
EvetGorusmesek iyi olur demek için görüşme niyeti olması gerek bu niyetin oluşması için de alt yapı gerek 2 gün önce üye olup gelen mesajlara cevap verirken sohbet uzamasıyla bu noktaya gelindiginden emin misiniz
Yani eşinizin arkadaşı çıkmasa konuşmanın seyri nasıl devam edecekti görüşmeyelim demek yerine ne diyecekti adam bu kısım önemli yaptığınızın aldatma sayılıp sayılmayacağını anlayabilmek içinEşimin arkadaşı çıkınca sohbeti bitirdim. Adamın son cümlesiydi zaten. Tanıdığını söyledi. Konuşmadık.
Kahve içelim demişti.Yani eşinizin arkadaşı çıkmasa konuşmanın seyri nasıl devam edecekti görüşmeyelim demek yerine ne diyecekti adam bu kısım önemli yaptığınızın aldatma sayılıp sayılmayacağını anlayabilmek için
Eşim birkaç gün sonra gelecek. Yüzüne nasıl bakacağım? Aptallık ettim.
Erken gelmiş tahmininizdenBoşanma öncesi ara verelim dedik. 2 aydır herkes memleketinde. Bugün geldi.
Evet.Erken gelmiş tahmininizden![]()
Evli kadınlar bir sitenin sohbet bölümünden öylesine tanıştığı bir beyle kahve içmeye gitmezler genellikle ama siz bilirsiniz yine de. Aldatmaya teşebbüs var sanki sizdeKahve içelim demişti.
Merhaba arkadaşlar. Burayı takip ediyordum fakat üye olmak ilk kez aklıma geldi. Eşimle boşanmadık fakat bir süredir ayrı yaşıyoruz. Bir sohbet sitesinde gelen mesajlara cevap yazıyordum. Biriyle sohbet uzadı da uzadı. Nerelisin vs.derken eşimin arkadaşı çıktı! Eşime söylemesinden çekinmiyorum fakat kendimi çok kötü hissettim. Ailevi sorunlarımızdan bahsettik karşılıklı. Çok bunalmıştım. (İki gün önce üye olmuştum) ondan öncesinde hiç yaptığım şey değil. Sizce aldatma sayılır mı? Eşime durumu anlatmalı mıyım? Kendim ettim kendim buldum dersiniz yaa öyle oldu benimki.
Site memurlar net. Forumda bilgi paylaşımı için üyelik aldım. Kendimi mesajlaşma bölümünde buldum.
Macera heyecan aradım sanırımEvli kadınlar bir sitenin sohbet bölümünden öylesine tanıştığı bir beyle kahve içmeye gitmezler genellikle ama siz bilirsiniz yine de. Aldatmaya teşebbüs var sanki sizde![]()
Bu macera arayışı aleyhinize kullanılabilir arkadaşı eşinize iletirse. Boşandıktan sonra macera ararsanız daha heyecanlı olur sizin için.Macera heyecan aradım sanırım
Peki onun eşine kim söyleyecek? Ben mi söylemeliyim?Yani evli bir kadın elbette bir arkadaşı
Bu macera arayışı aleyhinize kullanılabilir arkadaşı eşinize iletirse. Boşandıktan sonra macera ararsanız daha heyecanlı olur sizin için.
Ha macera sanal ortamdan tanışıp nasıl insandır bilmeden yüzyüze görüşme arzusu ise aynı zamanda baya da cesaretlisiniz kutlarım