Lütfen okuyun!

Herkes haberdar. Zaten ilk olay değil bu.

Twitter'dan gidin bence olayın üstüne. Bağımsız bir medya yok ki haber gibi haber yapsın. Ama Twitter'da her türlü yankı bulup bir farkındalık yaratılabilir.

Bela okumayı unutmuşum bu arada!
Kimin parmağı varsa Allah belasını versin!

Elleri uzun diyorsaniz sosyal medyadan fake bir hesapla duyurun olayi olmaz mi bizlerde destek veririz

Elleri uzun diyorsaniz sosyal medyadan fake bir hesapla duyurun olayi olmaz mi bizlerde destek veririz
İhtimaller dahilinde. Ama rehber öğretmen arkadaşın olaya Ne kadar dahil olduğunu iyi öğrenmem lazım . Büyük ihtimal böyle bi durumdan onu sorumlu tutabilirler. Dediğim gibi burda paylaşma sebebim işi her açıdan yorumlamak. Geri dönüşü olmayan durumlar ortaya çıkabilir çok kişi zarar görebilir. Kendim kaçayım tayin isteyeyim de arkamda kalanlar zarar görebilir. Anlayacağınız berbat bir durum

Olay karışık diyorsunuz bence kendinizi ifşa etmeyin derim ailelerle konuşmaya kalkmayın işinizi gizlice halletmelisiniz ilk olarak bi karakola gidip Başvuru yapın şikayet edin daha sonra haberlerin watsap numaralarına olayı bildirin hatta müge anlinin watsp ihbar hattına bile yazn

Zaten kimliğimiz açıklanırsa sonumuzu allah bilir. İki bayan öğretmeniz sonuçta. Elimizden geleni yapmaya çalışacağız umarım kimse zarar görmez

Bilmiyorum nasil bir yol izleyeceksiniz ama sikayet ettiginiz makama sorusturmanin gizli tutulmasi gerektigini ve can guvenliginizin tehlikede oldugunu bildirin. Isimlerinizi sakli tutsunlar.

Olayın ucu bucağı çok çetrefilli açıkçası. Nasıl anlatayım bilemiyorum. Ama işin ucu çok farklı yerlere uzanıyor
Çocuklarla konuşma şansınız var mı ? Belki birşeyler anlatïrlar tabi bu imkansız .Birde whatsaap hattı için farklı bir numara kullanın kimliginiz açıga çıkmasın .

Bilmiyorum nasil bir yol izleyeceksiniz ama sikayet ettiginiz makama sorusturmanin gizli tutulmasi gerektigini ve can guvenliginizin tehlikede oldugunu bildirin. Isimlerinizi sakli tutsunlar.
Emin olun bende bilmiyorum Ne yapabileceğimizi. Ama delil yetersizliği yada araya tanıdık sokulması falan olursa yasal yollarla bu iş hallolmaz Çözümlenememiş bir olayın sonucu da sanırım hoş olmaz

Çocuklarla konuşma şansınız var mı ? Belki birşeyler anlatïrlar tabi bu imkansız .Birde whatsaap hattı için farklı bir numara kullanın kimliginiz açıga çıkmasın .
Tam olarak olayı öğrenmeye çalışacağız bi kaç gün. Ondan sonra da çözüm arayacağız. Ama şunu söyleyeyim kimsenin umudu yok

Emin olun bende bilmiyorum Ne yapabileceğimizi. Ama delil yetersizliği yada araya tanıdık sokulması falan olursa yasal yollarla bu iş hallolmaz Çözümlenememiş bir olayın sonucu da sanırım hoş olmaz

Bu insanlar turkiye nin her yerinde mi? Bakanliklara sikayet edin. Ve uzerini kapatilma ihtimalinden bahsedin. Ankaradan gelsin mufettisler. Anlatin halinizi isminizin sakli kalmasi gerektigini soyleyin. Bize anlattiginiz gibi anlatin. Cocuklarin ve kendinizin can guvenliginizden korktugunuzuda soyleyin. Gerekirse koruma da talep edin. Denenebilicek tum yollari deneyerek hem kendinizi hem cocuklari korumaya calisin.

Mesela 183 diye bir hat var aile ve sosyal politikalar bakanligi. Siddet ve istismar ihbar hatti.

Allah yardumciniz olsun. Rabbim sizi de o cocuklari da bu serefsizlerin elinden korusun.

Böyle bir iğrençliği bir şekilde bir yerlere ulaştırın lütfen. Tüylerim diken diken oldu!

Amin. Umarım bişeyler yapabiliriz.

Müge anlı benzeri yayınlara bildirsen.
Çok üzücü ya.
Çocuklara uzanan şu eller pis zihniyetler.

Ağa falan diyorsunuzda nekadar kendi çevresinde ağalığı söksede türkiyenin her yerindemi ağalığı sökecek buraya okadar yazana kadar kimliğinizi deşifre etmeden ihbar edebileceğiniz okadar çok yer varki istedikleri kadar üstünü kapatsınlar hiç bir ot taş altında kalmaz sosyal medyadan bile rahatça olayın olup yaşandığı yeri ifşa edebilirsiniz twitter instagram facebook sosyal medya sayesinde her yere yayılır bu olay ve soruşturma açılır. Ha bide güneydoğu güneydoğu diyorsunuzda yok ağalıkmış yok can güvenliğimiz yok o yönden haksız buldum sizi sonuçta bu tarz olaylar sadece güneydoğuda değil ülkenin her yerinde yaşanıyor hatta dünyada ağalık sistemi dediğiniz şeyde 50 yıl önce vardı şimdi o ağalık sistemi sökmüyor anca bi yere kadar işler bi yerden sonra kimse ağa mağa tanımaz sizde lütfen sessiz kalmayın çünkü sessiz kaldıkça bu duruma sizde ortak oluyorsunuz bi eğitimci olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…