- 22 Eylül 2015
- 38
- 5
- 1
- 39
- Konu Sahibi yazyagmuru23
-
işte durup dudurken taktım bu konuya o zamnalr normal geliyordu kötü bişey yapmadığımı düşünüyordum ama şu an ya kötü bişey yaptıysam diyorumunut boyle şeyleri senı hasta edecek bu dusunceler.Nişanlına anlatırsan ayrılırsınız
peki olduguna dair kanıt var mı? cocuga sorsan yalan soyleyecek.işte durup dudurken taktım bu konuya o zamnalr normal geliyordu kötü bişey yapmadığımı düşünüyordum ama şu an ya kötü bişey yaptıysam diyorumçokkötü düşünceler geliyor aklıma atamıyorum.
lütfen üslubuna dikkat et ben burda kimseye hakaret etmiyorum sen de bana hakaret etme.içimi kemiren düşünceler bunlar burda içimi dökmek istiyorum acaip geliyorsa yazma.Afedersiniz ama çüşş !
Lahmacuna ne ilacı koyacak Allah aşkına ?
Kafa mi buluyorsunuz ?
lütfen üslubuna dikkat et ben burda kimseye hakaret etmiyorum sen de bana hakaret etme.içimi kemiren düşünceler bunlar burda içimi dökmek istiyorum acaip geliyorsa yazma.
arkadaşlar benim canım çok sıkılıyor. Allah rızası için önyargısız okuyun. geçen yıl bir sınava çalışlıyordum. aynı sınava bir meslektaşım da çalışıyordu o erkek. beraber çalışalım dedik. boş zamanlarımızda beraber çalışıyorduk. ben evlendim ayrıldım bu arada. o da biliyordu bunu. ama be çok arkadaşça yaklaştım ona. ama benim bazı tavırlarım kendimi ona "aranıyor"gibi göstermiş olabilir. bir haftasonu onu eve çağırmıştım ama ALLAH şahit sadece ders çalışalım diye. sınavı çok önemsiyordum çünkü. geldi beraber bişeyler yedik çalıştık. sonra arkadaşça konuştuk bir ara ışık gitti mum ışığında sofrada yemek bile yedik. ama akşam olunca gitti. sonra ben çok yalnız hissediyordum bazı zamanlar içki içtim o zamana kadar içmemiştim halbuki. onu arıyordum o arabasıyla geliyordu dışarda dolaşıyorduk.
benim yönümden arkadaşçaydı ama okesin beni yanlış anlamıştır bu kız aranıyor diye düşünmüştür şu an daha net anlıyorum. hatta bir gün yarı çakırkeyf olduğum zaman evine bırakayım dedi bıraktı ben de geleyim dedi yok dedim.
ya ne olur hakkımda kötü düşümeyin. şu an canım çok sıkılıyor. acaba bu adamla aramda bişey geçmiş midir bir gün işte o davet ettiğimde ders çalışalım diye sabah geldi akşam dışarı çıkıp lahmacun alıp gelmişti hatta elektrik gitmişti n bilim lahmacunun içine uyku ilacı katıp bieşy yapmış mıdır diye korkuyorumya da yarı sarhoş olduğum zamanlar acaba aramızda bişey geçmiş midir. şu an biriyle nişanlıyım bu adam da biliyor nişanlandığımı düğün ne zaman falan diye sormuştu hatta. çok üzülüyorum lanet bir sınav yüzünden neden böyle yaptım kendimi rezil duruma düşürdüm diye canım çok sıkılıyor ALLAH rızası için bişeyler deyin ben bu durumu nişanlıma anlatayım mı benden bişey saklama diyor mantıklı değerlendirmeler yapamıyorum
canım o zamnalarda diyorum ya hiç takmamıştım bu konuya . kötü bişey yapmam diyordum 7 ay falan oldu bu olaylara.bildiğim hissettiğim dsüşündüğüm kadarıyla olmadı ama ya ben farkına varmadan olduysa diye düşünüyorum.çok yanız hissediyordum o zamanlar çok saçma harektlerdi kabul ediyorum keşke yapmasaydım.şu an çok kötü hissediyorum.peki olduguna dair kanıt var mı? cocuga sorsan yalan soyleyecek.
çok sağol ne diyeyim ALLAH razı olsun güzel yorumun için.evet çok yanlış hareketlerdi.görüşmüyorum telefon numarasını sildim benim numaram vardır ama onda.arayıp sormaz tabi.ben sizin kötü niyetli olduğunuzu hissetmedim. ama şükredin karşınızdaki iyi bir insanmış. yoksa çok fena kullanacağı fırsatlar vermişsiniz.
keşke hiç içki içmeseydiniz.
malesef devir bozuk bu kadar güven zararlı.
yine yatın kalkın şükredin.
geçmişte kalmış. nişanlınıza bir şey anlatmayın. zaten belki hiçbir şey de olmamıştır. herhalde akıl edebilirdiniz onu. yarı sarhoş olsanız da aklınızda kalmalı bilmiyorum tabi tam. onun dışında olan herşey sonuçta sizin elinizde olmadan olmuş. canınızı sıkmayın. silin aklınızdan.
o adamla da çok fazla görüşmeyin. ilişkinize zarar gelmesin.
canım o zamnalarda diyorum ya hiç takmamıştım bu konuya . kötü bişey yapmam diyordum 7 ay falan oldu bu olaylara.bildiğim hissettiğim dsüşündüğüm kadarıyla olmadı ama ya ben farkına varmadan olduysa diye düşünüyorum.çok yanız hissediyordum o zamanlar çok saçma harektlerdi kabul ediyorum keşke yapmasaydım.şu an çok kötü hissediyorum.
çok sağol ne diyeyim ALLAH razı olsun güzel yorumun için.evet çok yanlış hareketlerdi.görüşmüyorum telefon numarasını sildim benim numaram vardır ama onda.arayıp sormaz tabi.
ne dememizi bekliyorsun?lütfen üslubuna dikkat et ben burda kimseye hakaret etmiyorum sen de bana hakaret etme.içimi kemiren düşünceler bunlar burda içimi dökmek istiyorum acaip geliyorsa yazma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?