- 24 Aralık 2014
- 10.838
- 10.201
- 298
- 31
- Konu Sahibi yazyagmuru23
-
Gazoz out lahmacun in Nuri Alço yıkılacakişte durup dudurken taktım bu konuya o zamnalr normal geliyordu kötü bişey yapmadığımı düşünüyordum ama şu an ya kötü bişey yaptıysam diyorumçokkötü düşünceler geliyor aklıma atamıyorum.
obsesif kompulsif hastayım ilaç kullanıyorum geçmiyor.yukarıda yazdıklarım aynen doğru saçma sapan hareketler yaptım evet.ama o zamanın içindeyken kötü bir şey yapmadım yapmıyorum ne de olsa diye düşündüm.ben kendi kafamda tamamen arkadaşça yaklaşıyorum ama şu an anlıyorum ki karşı tarafa "bu kız aranıyor" mesajı vermiş olabilirim.ama asla beden hareketleriyle değil tamamen konuşmalarımla.evet lahmacuna bişey kattı mı? o gece evde kalmış olabilir mi? ya kaldı da haberim yoksa? gitti ama ya ben kapıyı açık unuttuysam da girdiyse içeri? ya bişeyler koklatıp bayılttıysa beni.Bir de su var normal karakteri düzgün bir adam bunu yapmaz.
Siz bu adamdan şüphelendiğini gore demek ki rahatsız eden bir şeyler var adamda.
E o halde adamı ne diye eve çağırdınız ?
Lahmacunuma ilaç katacagindan suphelendigim adamla evime çağırmayı bırak sohbet bile etmem.
obsesif kompulsif hastayım ilaç kullanıyorum geçmiyor.yukarıda yazdıklarım aynen doğru saçma sapan hareketler yaptım evet.ama o zamanın içindeyken kötü bir şey yapmadım yapmıyorum ne de olsa diye düşündüm.ben kendi kafamda tamamen arkadaşça yaklaşıyorum ama şu an anlıyorum ki karşı tarafa "bu kız aranıyor" mesajı vermiş olabilirim.ama asla beden hareketleriyle değil tamamen konuşmalarımla.evet lahmacuna bişey kattı mı? o gece evde kalmış olabilir mi? ya kaldı da haberim yoksa? gitti ama ya ben kapıyı açık unuttuysam da girdiyse içeri? ya bişeyler koklatıp bayılttıysa beni.
ALLAH rızası için kınamayın düşüncelerim aynen bunlar.
gerçekten hatırladrdım değil mi? evet çok haklısın aptalca hareketlerdi ama içim kalbim asla kötü değildi.vallahi de billahi de dğildi.gerçekten sarhoş da olsam hatırlardım değil mi? zaten içtiğim yarım şişeden fazla kırmızı şaraptı.görünen o ki lahmacuna uyku ilacı katmasına gerek yokmuş.
dışardan göründüğü haliyle siz baya baya yapılmaması gereken her şeyi yapmış adama gel gel demişsiniz.
neden evde çalışılır hiç anlamam.
aranızda bir şey geçse hatırlardınız. sarhoşken ne yaptığımı hatırlamıyorum hikayesi taşkınlığın kılıfı.
obsesif kompulsif hastayım ilaç kullanıyorum geçmiyor.yukarıda yazdıklarım aynen doğru saçma sapan hareketler yaptım evet.ama o zamanın içindeyken kötü bir şey yapmadım yapmıyorum ne de olsa diye düşündüm.ben kendi kafamda tamamen arkadaşça yaklaşıyorum ama şu an anlıyorum ki karşı tarafa "bu kız aranıyor" mesajı vermiş olabilirim.ama asla beden hareketleriyle değil tamamen konuşmalarımla.evet lahmacuna bişey kattı mı? o gece evde kalmış olabilir mi? ya kaldı da haberim yoksa? gitti ama ya ben kapıyı açık unuttuysam da girdiyse içeri? ya bişeyler koklatıp bayılttıysa beni.
kesinlikle haklısın.görünüyorum geçmiyor.Doktora görünün. Diyeceğim tek sey bu size.
gerçekten hatırladrdım değil mi? evet çok haklısın aptalca hareketlerdi ama içim kalbim asla kötü değildi.vallahi de billahi de dğildi.gerçekten sarhoş da olsam hatırlardım değil mi? zaten içtiğim yarım şişeden fazla kırmızı şaraptı.
içtiğim gün ilaç almadım.canım ortada bişey yok diyorsun ama o adamla görüştüm dışarda da görüştüm 1 kez de sabah eve geldi.akşama kadar ders çalıştık.ben sadece ders çalışalım diye çağırmıştım ama o içinen yanlış anlamış olabilir.geç gitti akşam yemeği de yedik mecburen.şimdi bişey olmuş mudur diye takıyorum.ilaç kullanırken alkol mü aldınız?
bravo.
olay anlaşıldı zaten ortada bir şey yok tamamı sizin takıntılarınız.
doktorunuzla görüşmenizde fayda var.
kesinlikle haklısın.görünüyorum geçmiyor.
işte olayın içinde mantıklı değerlendirmeler yapamıyorum.siz karşıdan bakınca daha net görürsünüz olayları diye bu yüzden buraya yazdım kınamayın lütfen.
içtiğim gün ilaç almadım.canım ortada bişey yok diyorsun ama o adamla görüştüm dışarda da görüştüm 1 kez de sabah eve geldi.akşama kadar ders çalıştık.ben sadece ders çalışalım diye çağırmıştım ama o içinen yanlış anlamış olabilir.geç gitti akşam yemeği de yedik mecburen.şimdi bişey olmuş mudur diye takıyorum.
geçin dalganızı eğlenin ne diyeyim inşsallah şu okb illet size ömür billah uğramaz.Gazoz out lahmacun in Nuri Alço yıkılacak
işte durum bu aslında adam normalde iyi.çok iyi kalpli çok yardımsever biri.sınava beraber gittik bana her konuda yardımcı oldu.çevresinde tanınan biri.diyorum ya olayların içindeyken gayet iyiydi her şey sıkıntı yoktu.dün durup dururken aklıma geldi ben zamanında böyle bir aptallık yaptım acaba kötü bişey oldu mu diye düşündümDalga geçer gibi geldi af edersiniz.
Nereden tutsan elinde kalır konu .
Peki bu adamda ne gordunuz ki suphelendiniz bu kadar ?
Belki o da arkadaşça davranmıştır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?