- 28 Mart 2013
- 12.878
- 17.502
- 498
- Konu Sahibi yazyagmuru23
-
işte durum bu aslında adam normalde iyi.çok iyi kalpli çok yardımsever biri.sınava beraber gittik bana her konuda yardımcı oldu.çevresinde tanınan biri.diyorum ya olayların içindeyken gayet iyiydi her şey sıkıntı yoktu.dün durup dururken aklıma geldi ben zamanında böyle bir aptallık yaptım acaba kötü bişey oldu mu diye düşündüm
ben bunu neden düşünemedim ya dedirtti yorumunuzyaptınız o gece ben oradaydım gördüm
okb hastası mısın? ben de anksiyte artı okb var.çıldıracak gibi oluyorum beni en iyi sen anlarsın.sence bişey olmuşmudur? anlattıklarım bunlar.bir gün yarı sarhoştum aradım konuştuk istersen dolaşalım arabayla dedi tamam dedim geldi dolaştık dışarda elimi tuttu öptü.seni öpmek istiyorum dedi saçmalama olmaz öyle şey dedim.sonra beni eve bıraktı geleyim mi bende yalnız kalma dedi yok dedim gelme.gelmedi ama ya kapıyı açık bıraktıysam geldiyse? ya da o gün gel dediysem de ben yanlış hatırlıyorsam?ölsem daha iyi.kurtulurum.Olmadığını nerden biliyorsun ben altı yıldır anksiyete ile boğuşuyorum okb siz anksiyete mi olur...adama git direkt sor senle ilişkiye girdik mi diye içini yiyorsa bu kadar mı zor...gerçi senden faydalanan adamın normal durup ne zaman evleniyorsun diye sorması abes olmaz mı..ama ben en çok lahmacun kısmında kaldım kabul et bunu başkası yazsa da sen katıla katıla gulerdiniçkşne değilde neden lahmacununa ilaç katsın arkadaş
inan ki ağlıyorum şu an oturdum.aslında 7-8 ay geçti üstünden şu ana kadar takmıyordum bu konuya dün aniden aklıma geldi.aslında bu adam çok iyiliksever biri.köy çocuğu komşu köylerde büyümüşüz aynı liseye gitmişizçBen anlattıklarında kötü birşey görmedim. Samimi olmuşsunuz arkadaş olmuşsunuz. Belki biraz fazla samimiyet olmuş ama kalma etme olmamış sonuçta.
Neden bu hissettiklerine kapıldın anlamadım?
Nişanlına birşey anlatma anlatmana da gerek yok zaten.
Fazla rahatsız hissediyorsan destek al canım.
Gelmemiştir hatırlamayacağın kadar kaybetmene imkan yok kendini. Ama biz burda ikna etsekte seni en fazla yarım saat sonra yine kuracaksın kendini..evet okb boyutunda çok ciddi olmasa da anksiyete konusunda çok net anlarım seni...ama sırf beyninin sana oynayıp inandırdığı bir oyun yüzünden ikinci baharını bozacaksın dikkat et..sırf bu mevzu için git bi psikologdan bir kaç seans yardım al olmaz mı?okb hastası mısın? ben de anksiyte artı okb var.çıldıracak gibi oluyorum beni en iyi sen anlarsın.sence bişey olmuşmudur? anlattıklarım bunlar.bir gün yarı sarhoştum aradım konuştuk istersen dolaşalım arabayla dedi tamam dedim geldi dolaştık dışarda elimi tuttu öptü.seni öpmek istiyorum dedi saçmalama olmaz öyle şey dedim.sonra beni eve bıraktı geleyim mi bende yalnız kalma dedi yok dedim gelme.gelmedi ama ya kapıyı açık bıraktıysam geldiyse? ya da o gün gel dediysem de ben yanlış hatırlıyorsam?ölsem daha iyi.kurtulurum.
evet haklısın çok iyi olur psikologa gitmem.ilaç kullanmaktan bıktım.peki mendile bişeyler döküp bayıttıysa beni? lütfen kızma ama bu da aklıma geliyorGelmemiştir hatırlamayacağın kadar kaybetmene imkan yok kendini. Ama biz burda ikna etsekte seni en fazla yarım saat sonra yine kuracaksın kendini..evet okb boyutunda çok ciddi olmasa da anksiyete konusunda çok net anlarım seni...ama sırf beyninin sana oynayıp inandırdığı bir oyun yüzünden ikinci baharını bozacaksın dikkat et..sırf bu mevzu için git bi psikologdan bir kaç seans yardım al olmaz mı?
yok hiç değmedi bu kadar rezilliğe geçemedim o da geçemedi yabancı dil sınavıydı.lanet olsun.sadece merak ettim ne sınavıydı ve geçtınmı?
öncelikle semtinizi değiştirin bu kadar çok elektrik kesintisinin yaşandığı yerde yaşamak hem sizin düzeninizi hem de elektronik aletlerinizi bozararkadaşlar benim canım çok sıkılıyor. Allah rızası için önyargısız okuyun. geçen yıl bir sınava çalışlıyordum. aynı sınava bir meslektaşım da çalışıyordu o erkek. beraber çalışalım dedik. boş zamanlarımızda beraber çalışıyorduk. ben evlendim ayrıldım bu arada. o da biliyordu bunu. ama be çok arkadaşça yaklaştım ona. ama benim bazı tavırlarım kendimi ona "aranıyor"gibi göstermiş olabilir. bir haftasonu onu eve çağırmıştım ama ALLAH şahit sadece ders çalışalım diye. sınavı çok önemsiyordum çünkü. geldi beraber bişeyler yedik çalıştık. sonra arkadaşça konuştuk bir ara ışık gitti mum ışığında sofrada yemek bile yedik. ama akşam olunca gitti. sonra ben çok yalnız hissediyordum bazı zamanlar içki içtim o zamana kadar içmemiştim halbuki. onu arıyordum o arabasıyla geliyordu dışarda dolaşıyorduk.
benim yönümden arkadaşçaydı ama okesin beni yanlış anlamıştır bu kız aranıyor diye düşünmüştür şu an daha net anlıyorum. hatta bir gün yarı çakırkeyf olduğum zaman evine bırakayım dedi bıraktı ben de geleyim dedi yok dedim.
ya ne olur hakkımda kötü düşümeyin. şu an canım çok sıkılıyor. acaba bu adamla aramda bişey geçmiş midir bir gün işte o davet ettiğimde ders çalışalım diye sabah geldi akşam dışarı çıkıp lahmacun alıp gelmişti hatta elektrik gitmişti n bilim lahmacunun içine uyku ilacı katıp bieşy yapmış mıdır diye korkuyorumya da yarı sarhoş olduğum zamanlar acaba aramızda bişey geçmiş midir. şu an biriyle nişanlıyım bu adam da biliyor nişanlandığımı düğün ne zaman falan diye sormuştu hatta. çok üzülüyorum lanet bir sınav yüzünden neden böyle yaptım kendimi rezil duruma düşürdüm diye canım çok sıkılıyor ALLAH rızası için bişeyler deyin ben bu durumu nişanlıma anlatayım mı benden bişey saklama diyor mantıklı değerlendirmeler yapamıyorum
KPDS ?yazık olmuş .ben kendim çalıştım geçtim bu sınavlar kendınce daha kolay çalışılır .yok hiç değmedi bu kadar rezilliğe geçemedim o da geçemedi yabancı dil sınavıydı.lanet olsun.
çok haklısın canım.ilerde şizofren olurum diye de korkuyorum tedavi olmak en güzeli.ama şimdi şu aşamada böyle bişey olmadığını nasıl kabul edecek benim hasta beynimöncelikle semtinizi değiştirin bu kadar çok elektrik kesintisinin yaşandığı yerde yaşamak hem sizin düzeninizi hem de elektronik aletlerinizi bozarşaka bir yana bir şizofren gibi yazmışsınız. bence nişanlınızdan önce psikoloğa giderek düşünceklerinizi anlatın sonrasında da arkadaşınızla konuşun sizi çok rahatsız ediyorsa. nişanlınıza da bu şekilde anlatırsanız adam herşeyi yanlış anlar.
Yok o da filmlerde kaldı rahat ol iş atkafaşın senden çok faydalanmak isteseydi ilaca bile luzum olmaz her turlu seni ikna ederdi..hani sende diyorsun hareketlerim biraz sıcaktı diye...o bayıltıp tecavüz etme muhabbetleri 90larla bitti..şimdi tecavuzcuye ceza yokki doğru durust gerçekten kurma kendini..adam senle birlikte olsa evlenmene ses eder devamlı faydalanabilmek içinevet haklısın çok iyi olur psikologa gitmem.ilaç kullanmaktan bıktım.peki mendile bişeyler döküp bayıttıysa beni? lütfen kızma ama bu da aklıma geliyor
yaniçok sağol.o hald ebişey olmadı ya işin kötü tarafı ben bu duruma 8 aydır takmıyordum dün aniden aklıma geldi.Kafamda düşündüm takılmaya başladım.Şöyle olduysa böyle olduysa diye yaptığım hareketler salakçaydı.normal düşünemiyorum olsa bilirdim yahu aramızda bişey geçse bilirdim o zamanlardan farkederdim.Yok o da filmlerde kaldı rahat ol iş atkafaşın senden çok faydalanmak isteseydi ilaca bile luzum olmaz her turlu seni ikna ederdi..hani sende diyorsun hareketlerim biraz sıcaktı diye...o bayıltıp tecavüz etme muhabbetleri 90larla bitti..şimdi tecavuzcuye ceza yokki doğru durust gerçekten kurma kendini..adam senle birlikte olsa evlenmene ses eder devamlı faydalanabilmek için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?