lütfen önyargısız dinler misiniz?

Bence tamamen kuruntu. Merak etmeyin.
Ki varsayalım oldu ne yapabilirsiniz ? Hiçbir şey. Boşuna aklımızı bulandirmayin

Olmadığını nerden biliyorsun ben altı yıldır anksiyete ile boğuşuyorum okb siz anksiyete mi olur...adama git direkt sor senle ilişkiye girdik mi diye içini yiyorsa bu kadar mı zor...gerçi senden faydalanan adamın normal durup ne zaman evleniyorsun diye sorması abes olmaz mı..ama ben en çok lahmacun kısmında kaldım kabul et bunu başkası yazsa da sen katıla katıla gulerdin içkine değilde neden lahmacununa ilaç katsın arkadaş

Son düzenleme:
Ben anlattıklarında kötü birşey görmedim. Samimi olmuşsunuz arkadaş olmuşsunuz. Belki biraz fazla samimiyet olmuş ama kalma etme olmamış sonuçta.
Neden bu hissettiklerine kapıldın anlamadım?

Nişanlına birşey anlatma anlatmana da gerek yok zaten.
Fazla rahatsız hissediyorsan destek al canım.

okb hastası mısın? ben de anksiyte artı okb var.çıldıracak gibi oluyorum beni en iyi sen anlarsın.sence bişey olmuşmudur? anlattıklarım bunlar.bir gün yarı sarhoştum aradım konuştuk istersen dolaşalım arabayla dedi tamam dedim geldi dolaştık dışarda elimi tuttu öptü.seni öpmek istiyorum dedi saçmalama olmaz öyle şey dedim.sonra beni eve bıraktı geleyim mi bende yalnız kalma dedi yok dedim gelme.gelmedi ama ya kapıyı açık bıraktıysam geldiyse? ya da o gün gel dediysem de ben yanlış hatırlıyorsam?ölsem daha iyi.kurtulurum.

Kadını kötü amellerine alet etmenin yerli versiyonu LAHMACUN a ilaç katmak
bu başlığı görünce her seferinde yargılamalarım kıpraşıyor depreşiyor kabarıyor Allah için
Ve merak etmeyin konu sahibi bişey olmamıştır. Yani niyeyse ben öyle hissettim ne sınavı bide bunu merak ettim

inan ki ağlıyorum şu an oturdum.aslında 7-8 ay geçti üstünden şu ana kadar takmıyordum bu konuya dün aniden aklıma geldi.aslında bu adam çok iyiliksever biri.köy çocuğu komşu köylerde büyümüşüz aynı liseye gitmişizç

Gelmemiştir hatırlamayacağın kadar kaybetmene imkan yok kendini. Ama biz burda ikna etsekte seni en fazla yarım saat sonra yine kuracaksın kendini..evet okb boyutunda çok ciddi olmasa da anksiyete konusunda çok net anlarım seni...ama sırf beyninin sana oynayıp inandırdığı bir oyun yüzünden ikinci baharını bozacaksın dikkat et..sırf bu mevzu için git bi psikologdan bir kaç seans yardım al olmaz mı?

evet haklısın çok iyi olur psikologa gitmem.ilaç kullanmaktan bıktım.peki mendile bişeyler döküp bayıttıysa beni? lütfen kızma ama bu da aklıma geliyor

öncelikle semtinizi değiştirin bu kadar çok elektrik kesintisinin yaşandığı yerde yaşamak hem sizin düzeninizi hem de elektronik aletlerinizi bozar şaka bir yana bir şizofren gibi yazmışsınız. bence nişanlınızdan önce psikoloğa giderek düşünceklerinizi anlatın sonrasında da arkadaşınızla konuşun sizi çok rahatsız ediyorsa. nişanlınıza da bu şekilde anlatırsanız adam herşeyi yanlış anlar.

çok haklısın canım.ilerde şizofren olurum diye de korkuyorum tedavi olmak en güzeli.ama şimdi şu aşamada böyle bişey olmadığını nasıl kabul edecek benim hasta beynim

evet haklısın çok iyi olur psikologa gitmem.ilaç kullanmaktan bıktım.peki mendile bişeyler döküp bayıttıysa beni? lütfen kızma ama bu da aklıma geliyor
Yok o da filmlerde kaldı rahat ol iş atkafaşın senden çok faydalanmak isteseydi ilaca bile luzum olmaz her turlu seni ikna ederdi..hani sende diyorsun hareketlerim biraz sıcaktı diye...o bayıltıp tecavüz etme muhabbetleri 90larla bitti..şimdi tecavuzcuye ceza yokki doğru durust gerçekten kurma kendini..adam senle birlikte olsa evlenmene ses eder devamlı faydalanabilmek için

Lahmacun değil de konunun baş kahramanı gazoz olsaydı kesin ilaç katmıştır diyecektim de yok lahmacuna ilaç yakışmaz pek.

dalga mi geliyorsun acaba? cidden soruyorum senin vicdanın rahatlasin diye biz buradan ne diyelim? yoktur öyle bi şey .

yaniçok sağol.o hald ebişey olmadı ya işin kötü tarafı ben bu duruma 8 aydır takmıyordum dün aniden aklıma geldi.Kafamda düşündüm takılmaya başladım.Şöyle olduysa böyle olduysa diye yaptığım hareketler salakçaydı.normal düşünemiyorum olsa bilirdim yahu aramızda bişey geçse bilirdim o zamanlardan farkederdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…