- 19 Mayıs 2011
- 937
- 608
- 333
- Konu Sahibi yazyagmuru23
-
inan ki ağlıyorum şu an oturdum.aslında 7-8 ay geçti üstünden şu ana kadar takmıyordum bu konuya dün aniden aklıma geldi.aslında bu adam çok iyiliksever biri.köy çocuğu komşu köylerde büyümüşüz aynı liseye gitmişizç
Ya evlenip ayrilan bir kadin iliskiye girip girmedigini anlamaz mi? Yapmayin Allah askina, cidden komik oluyorsunuz!!!
Bilgece konu sahibi OKB olduğunu belirtmiş zaten. Aslında birşey olmadığının farkında kendisi de.
ay çok sağol ne diyeyim.evet çok haklısın mesela elektirik sayacını okumaya adam gelse o anda sıkıntı yok gayet normal . ama dediğin gibi aradan 4 5 ay geçse acaba bişey oldu mu diye takılırım ben zaten çoğu böyle oluyor takıntılarımın.yani olmamıştır değil mi kötü bişeyÖyle birşey olmuş olsa bu adam sapık gibi sana rahat vermezdi canım. Musallat olurdu. Kurguladıkların çok ütopik.
Anladım ben seni, üzüldüm senin adına.
Bence doktorunu değiştirmelisin.
Yarın elektrik sayacını okumaya geldiklerinde görevli için de böyle düşünebilirsin. Kapıyı açacaksın sonuçta adama. 3-4 ay sonra onun için de aynı şeyleri düşünürsen?
Bence rahatsızlığın artmadan başka bir dr a daha görün canım. Herşey senin iyiliğin için.
ay çok sağol ne diyeyim.evet çok haklısın mesela elektirik sayacını okumaya adam gelse o anda sıkıntı yok gayet normal . ama dediğin gibi aradan 4 5 ay geçse acaba bişey oldu mu diye takılırım ben zaten çoğu böyle oluyor takıntılarımın.yani olmamıştır değil mi kötü bişey
aynen kesinlikle psikoloğa gidicem.yazık ediyorum kendime farkındayım.ALLAH razı olsun senden de canımTabi ki olmamıştır canım.
Ama sen dediğim gibi başka bir dr a git, hissettiklerini düşüncelerini kullandığın ilaçları anlat, süreci birlikte değerlendirin dr'la. Bunun için sakın utanıp sıkılma.
Nişanlına bir şey anlatma, zaten anlatılacak bir şey de yok.
Lütfen dr'u ihmal etme.
Huzur seninle olsun canım.
beni bayıttıysa diye düşünüyorum
çok sağol.ALLAH razı olsun.inşallah ne sana ne çocuklarına ne eşine hiçkimsene OKB ömürünüz boyunca uğramaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?