lütfen önyargısız dinler misiniz?

bısey yapmıs olsan hatırlardın heralde nısanlına anlatma olduysa da oldu artık bı daha kımseyı de evıne davet edıp ıcme ben erkek olsam yapardım ama kusura bakma o kadar aranıyor bu kadın edasını vermıssın kı yanı artık adammıs kı sana dokunmamıs

eve davet edip içmedim canım.ben içtim onunla konuştum sonra dışada dolaştık onun arabasıyla

Nişanlına anlatman cok saçma neyi anlatıcaksın ki olmayan birşeyi mi?Boşuna onun da aklına şüphe düşecek.Artık nişanlanmışsın bence o kişiyi de evine filan çağırma görüşme fazla mesafe koy.

kesinlikle hissettiklerim bunlar..
düşünceler yoğunlaşmış şu anda bin kişi bile yok dese sen hala acaba mi diyecek sonunda da kendini böyle bir şeyin varlığına inandiracaksin. bir kaç güne geçer. su anda ise seni mutlu edecek ne varsa onu yap ve sakin asla nişanlına tek kelime dahi bundan bahsetme.

görüşmeyeli 6 7 ay olacak canım

eski turk filnlerinden firlamis gibisin...ya aranzda bsey gecse nasil hatirlamicaksn anlamadim..bna garip geldi...konu gercek mi celiskideyim...

tamma çok sağol öyle yapıcam birkaç gün kendime dinlenme payı bırakıcam.gerçekten de taktığım bişey üzerinden birkaç gün geçince saçma geliyor.atak mı yaşıyorum diye düşünüyorum.mutlaka birkaç gün sonra bu düşünce beynimde saçmalaşmaya başladığında yazıcam buraya tekrar.beni yalnız bırakmayın.beni kendimle baş başa bırakmayın

Ben dümdüz bir insanım o yüzden kafam almıyor adamı beğendiysen istediysen gereğini yap kardeşim,yok sınav vardı yok kuş uçtu kervan geçti elektrik gitti mum ışığında lahmacun yedik yok içtim arabayla dolaştık bilmem ne, pffff baydı beni açıkçası

Sınava çalıştınız mı bari

sabahtan akşama kadarevet çalıştık ben çok safça düşündüm sınavı çok büyüttüm gözümde o da farkındaydı abartıyorsun diyordu.akşam oldu bir ara elektirik keisld i o lahmacun alı geldi sofrada yedik geç gitti. hatta istersen dolaşalım biraz dışarda dedi.tamam dedim o indi aşağıya ben de üzerimi değitirip indim.biraz dolaştık.sonra beni eve bıraktı sigarası kalmıştı yukarda ben getitiririm dedi yok ben alırım dedi çıktık beraber aldı sigarasını gitti.hatırladıklarım bunlar ama hatırlamadıklarım var mı acaba diye düşünüyorum

eve davet edip içmedim canım.ben içtim onunla konuştum sonra dışada dolaştık onun arabasıyla
hııı o zaman bısey olmamısrtır ben evde sarhos oldun da adam da yaptı mı yapmadı mı hatırlamıosun sandım bısey olmamıstır rahat ol ama yıne de artık dıkkatlı ol ıceceksen nısanlınla ıc

Ya evlenip ayrilan bir kadin iliskiye girip girmedigini anlamaz mi? Yapmayin Allah askina, cidden komik oluyorsunuz!!!

Benim de en yakın arkadaşım bir erkek ben zil zurna sarhoş olsam hatta kendimi kaybedip önünde soyunsam dönüp bakmaz utanır, 15 senedir tanıyorum bu adamı, sen yapmaz diyemiyosun, yeterince tanımıyosun demek ki, o zaman evine falan çağırma tanımadığın insanları

OKB olabilir misin diye soracaktım ki kendin yazmışsın iyi oldu. Bak şimdi bunlar senin kafanda kurduğun takıntılar. Dusunelim ki yaşandı bir seyler, ne olacak bu saatten sonra? Sen arkadaşına sorsan evet ben sen sarhoşken senle oldum mu diyecek ya da nisanlina anlatsan ve aslında böyle bir şey yasanmamissa olmadığını nasıl ispat edeceksin? Tamamen farazi şeyler üzerine takıntı yapıyorsun. Doktora git ve ilaçlar ben de etki etmedi ilaçlarımı değiştirin de. Ne kullanıyorsun ilaç olarak ozelden yazabilirsin ilaç ismini bana, açıkça yazma biri okur bilmeden kullanabilir.
Kendi kendine telkin ver bunlar benim hayal gücümün ürünleri diye. Kendin için yapabileceğini en iyi şey doktora gitmek yeniden ve kendine olumlu telkin vermek. Bir de ilaçları kullanmaya başlayalı ne kadar oldu? Hemen etki etmez bu tur ilaçlar.

Nasil ya...
uyuyup uyanmadigini hatirlamiyormusun....
anlasilir yani...anlarsin...
amannn bee o kadar mi kendine karsi suphecisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…