- 21 Aralık 2009
- 25.770
- 28.933
- 798
- Konu Sahibi yazyagmuru23
-
ALLAH şahit dalga geçmiyorum.o halde çay falan içmiştik.ya ben mutfağa gittiğimde çayıma ilaç kattıysa? ya da içtiğim herhangi bişeye? öyle bir ihtimal varLahmacun değil de konunun baş kahramanı gazoz olsaydı kesin ilaç katmıştır diyecektim de yok lahmacuna ilaç yakışmaz pek.
dalga mi geliyorsun acaba? cidden soruyorum senin vicdanın rahatlasin diye biz buradan ne diyelim? yoktur öyle bi şey .
bacım bir insan başka bir insan ile bir şeyler yaşadığını anlamaz mı sence?ALLAH şahit dalga geçmiyorum.o halde çay falan içmiştik.ya ben mutfağa gittiğimde çayıma ilaç kattıysa? ya da içtiğim herhangi bişeye? öyle bir ihtimal var
Heralde evlenip boşandım diyosun ilişkinin ne olduğunu biliyorsun hatırlamamana imkan yok..bana da dun durup dururken ev ustune geldi kuçuk olunca alıp her şeyi atacaktım ama Allahtan eşimle biraz evi topladım atılacak bazı şeyleri atınca rahatlayıverdim..bakma işte bunlarda atak arada bi geliyorlar..sana mutluluklar dilerim umarım bu sefer mutluluğu yakalarsın..çaktırmadan bir kaç seans psikolog desteğini unutmayaniçok sağol.o hald ebişey olmadı ya işin kötü tarafı ben bu duruma 8 aydır takmıyordum dün aniden aklıma geldi.Kafamda düşündüm takılmaya başladım.Şöyle olduysa böyle olduysa diye yaptığım hareketler salakçaydı.normal düşünemiyorum olsa bilirdim yahu aramızda bişey geçse bilirdim o zamanlardan farkederdim.
hiç olmayacak bir durum yüzünden dedin neden hiç olmayacak olay diye düşündün? ben neden hiç olmayacak bir olay diyemiyorumBir de olan olmuş üstünden aylar geçmiş ve hiç olmayacak bir durum yüzünden insan kendini neden mahveder ki?
hani erkekler kadınları anlamıyoruz diyorlar ya kadın halimle ben bile hemcinslerimi anlayamiyorum bazen.
çok sağol mutlaka gidicem psikologa okb için ve tüm hasta düşüncelerim içinHeralde evlenip boşandım diyosun ilişkinin ne olduğunu biliyorsun hatırlamamana imkan yok..bana da dun durup dururken ev ustune geldi kuçuk olunca alıp her şeyi atacaktım ama Allahtan eşimle biraz evi topladım atılacak bazı şeyleri atınca rahatlayıverdim..bakma işte bunlarda atak arada bi geliyorlar..sana mutluluklar dilerim umarım bu sefer mutluluğu yakalarsın..çaktırmadan bir kaç seans psikolog desteğini unutma
Anacim 5 dk da beynim aktı sayende.hiç olmayacak bir durum yüzünden dedin neden hiç olmayacak olay diye düşündün? ben neden hiç olmayacak bir olay diyemiyorum
Birde şunu duşun kariyer sahibi bir adam iyi biri diyorsun bu adam 7*24 cebinde bayıltıcı ilaç eter vb.şeylerle mi geziyor.imkanı yokALLAH şahit dalga geçmiyorum.o halde çay falan içmiştik.ya ben mutfağa gittiğimde çayıma ilaç kattıysa? ya da içtiğim herhangi bişeye? öyle bir ihtimal var
aslında bildiğim kadarıyla yoktu ama beni bir şekilde bayıttıysa o zaman bilememAnacim 5 dk da beynim aktı sayende.
güzelim sen cinsellik yaşamış bir kadınsın değil mi? yani nasıl olduğunu vs..biliyorsun.
sen söyle bana o gün var mıydı böyle bir ihtimal?
Kadesacım kız okb hastası beyni ikna olmuyor olayı biliyor aslında..bu kapı koluna dokundum ya meni vardıysa bana bulaştıysa hamile kaldıysam diye kafayı yiyen bir üye vardıya onun hastalığı ile aynı..bu arkadaşın beynide o adama takıntı olmuş ya benden faydalandıysa diye..yapmayacak biri olduğunuda biliyor zaten bak sekiz ay geçmiş dun birden oldu diyor..bu bir atak geçecek bir kaç güne belki biraz daha uzuna..ama geçecek.Anacim 5 dk da beynim aktı sayende.
güzelim sen cinsellik yaşamış bir kadınsın değil mi? yani nasıl olduğunu vs..biliyorsun.
sen söyle bana o gün var mıydı böyle bir ihtimal?
basın vs...döndü mu o gün? uyuyup kaldın ki mesela?aslında bildiğim kadarıyla yoktu ama beni bir şekilde bayıttıysa o zaman bilemembayıltırken hisseder miydim
ALLAH her zaman karşına anlayışlı insanlar çıkarsın.inan şu anda çok ağlıyorum durduramıyorum kendimi kesinlikle iyi bir psikolog desteği almalıyım farkındayımKadesacım kız okb hastası beyni ikna olmuyor olayı biliyor aslında..bu kapı koluna dokundum ya meni vardıysa bana bulaştıysa hamile kaldıysam diye kafayı yiyen bir üye vardıya onun hastalığı ile aynı..bu arkadaşın beynide o adama takıntı olmuş ya benden faydalandıysa diye..yapmayacak biri olduğunuda biliyor zaten bak sekiz ay geçmiş dun birden oldu diyor..bu bir atak geçecek bir kaç güne belki biraz daha uzuna..ama geçecek.
OKB li mi konu sahibi?Kadesacım kız okb hastası beyni ikna olmuyor olayı biliyor aslında..bu kapı koluna dokundum ya meni vardıysa bana bulaştıysa hamile kaldıysam diye kafayı yiyen bir üye vardıya onun hastalığı ile aynı..bu arkadaşın beynide o adama takıntı olmuş ya benden faydalandıysa diye..yapmayacak biri olduğunuda biliyor zaten bak sekiz ay geçmiş dun birden oldu diyor..bu bir atak geçecek bir kaç güne belki biraz daha uzuna..ama geçecek.
inan o zamanlara dair böyle bişey hatırlamıyorumbasın vs...döndü mu o gün? uyuyup kaldın ki mesela?
Aynen olay bu yoksa bende lahmacunla bir giriş yapmıştım Allahı varOKB li mi konu sahibi?
ben sadece kuruntu yapıyor vicdanı rahatsız oluyor sanmıştım.
OKB teşhisi var ise biz burada yok diye totomuzu yirtsak bile boşa çaba harcamış olacağız.
Konu sahibi OKB için kullandığın bir ilaç var ise onu al bence ve biraz hava almak için dışarı çık.
olmadığını sen de biliyorsun ama dusuncelerine engel olamıyorsun. zor.inan o zamanlara dair böyle bişey hatırlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?