lütfen önyargısız dinler misiniz?

Bir de olan olmuş üstünden aylar geçmiş ve hiç olmayacak bir durum yüzünden insan kendini neden mahveder ki?

hani erkekler kadınları anlamıyoruz diyorlar ya kadın halimle ben bile hemcinslerimi anlayamiyorum bazen.

ALLAH şahit dalga geçmiyorum.o halde çay falan içmiştik.ya ben mutfağa gittiğimde çayıma ilaç kattıysa? ya da içtiğim herhangi bişeye? öyle bir ihtimal var

Heralde evlenip boşandım diyosun ilişkinin ne olduğunu biliyorsun hatırlamamana imkan yok..bana da dun durup dururken ev ustune geldi kuçuk olunca alıp her şeyi atacaktım ama Allahtan eşimle biraz evi topladım atılacak bazı şeyleri atınca rahatlayıverdim..bakma işte bunlarda atak arada bi geliyorlar..sana mutluluklar dilerim umarım bu sefer mutluluğu yakalarsın..çaktırmadan bir kaç seans psikolog desteğini unutma

hiç olmayacak bir durum yüzünden dedin neden hiç olmayacak olay diye düşündün? ben neden hiç olmayacak bir olay diyemiyorum

Konu sahibi sen çok kuruntu yapmışsın. lahmacun ve ilaç olayını unut.yok öyle bi şey.

çık dolaş biraz nefes al alış veriş yap.sakinles.

çok sağol mutlaka gidicem psikologa okb için ve tüm hasta düşüncelerim için inan çok ağlıyorum şu anda.

neyse ki adam iyi niyetliymiş.o ara aslında adam istese bir şeyler olabilirmiş

hiç olmayacak bir durum yüzünden dedin neden hiç olmayacak olay diye düşündün? ben neden hiç olmayacak bir olay diyemiyorum
Anacim 5 dk da beynim aktı sayende.

güzelim sen cinsellik yaşamış bir kadınsın değil mi? yani nasıl olduğunu vs..biliyorsun.
sen söyle bana o gün var mıydı böyle bir ihtimal?

B
ALLAH şahit dalga geçmiyorum.o halde çay falan içmiştik.ya ben mutfağa gittiğimde çayıma ilaç kattıysa? ya da içtiğim herhangi bişeye? öyle bir ihtimal var
Birde şunu duşun kariyer sahibi bir adam iyi biri diyorsun bu adam 7*24 cebinde bayıltıcı ilaç eter vb.şeylerle mi geziyor.imkanı yok

güzelim sen cinsellik yaşamış bir kadınsın değil mi? yani nasıl olduğunu vs..biliyorsun.
aslında bildiğim kadarıyla yoktu ama beni bir şekilde bayıttıysa o zaman bilemem bayıltırken hisseder miydim

Ben de arandığını düşünüyorum sen şimdi aradığımı bulmuş muyumdur diye mi soruyosun, bulduysan yarasın bulamadıysan biraz daha iç çağır adamı

Kadesacım kız okb hastası beyni ikna olmuyor olayı biliyor aslında..bu kapı koluna dokundum ya meni vardıysa bana bulaştıysa hamile kaldıysam diye kafayı yiyen bir üye vardıya onun hastalığı ile aynı..bu arkadaşın beynide o adama takıntı olmuş ya benden faydalandıysa diye..yapmayacak biri olduğunuda biliyor zaten bak sekiz ay geçmiş dun birden oldu diyor..bu bir atak geçecek bir kaç güne belki biraz daha uzuna..ama geçecek.

ALLAH her zaman karşına anlayışlı insanlar çıkarsın.inan şu anda çok ağlıyorum durduramıyorum kendimi kesinlikle iyi bir psikolog desteği almalıyım farkındayım

OKB li mi konu sahibi?

ben sadece kuruntu yapıyor vicdanı rahatsız oluyor sanmıştım.

OKB teşhisi var ise biz burada yok diye totomuzu yirtsak bile boşa çaba harcamış olacağız.

Konu sahibi OKB için kullandığın bir ilaç var ise onu al bence ve biraz hava almak için dışarı çık.

Aynen olay bu yoksa bende lahmacunla bir giriş yapmıştım Allahı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…