- Konu Sahibi turuncubulut
merhaba arkadaşlar, ben bu forumda yeniyim ama inanın akıl alacak konuşabilecek başka kimsem yok o yüzden benim için aslında çok özel olan bir şeyi anlatmak istiyorum. sorun ailem ve sevgilim. ailem sevgilimden ayrılmamı istiyor, oysaki biz evlenmeyi düşünüyoruz. o kadar üzülüyorum ki onunla evlenmem durumunda benim yanımda olmayacağını söyledi, düğünü tek yaparsın dedi, gerçi en son konuşmamızda ben görevimi yapar çeker giderim dedi ama ben o dediklerinin de ne anlama geldiğini çok iyi biliyorum. hayatımdaki en mutlu olayın bu hale dönmüş olması beni çok üzüyor. ben sevgilimle mutlu olacağıma inanıyorum, ama annemlere göre kendimi ateşe atıyorum. nedeni ise benim kariyer açısından ondan daha üstün olmam, inanç farkı, aile yapısı farkı vs. bir de onun çok kötü niyetli biri olduğunu, beni maddi manevi kullanmak niyetinde olduğunu, beni kandırdığını söylüyorlar. oysaki ben 2 senedir onu çok iyi tanıyorum. bana tek bir kötü sözü olmadı, etrafımızdaki herkes ilişkimizi kıskanıyor. Bu durumda söyledikleri hep çok zoruma gidiyor. gelsin konuşalım hep beraber dedim, yok, saldırabilirlermiş, kendilerine hakim olmayabilirlemriş. öyle bir durumda ben ne yaparım. işin içinden çıkamıyorum. inanın o kadar kötü bir durumdayım ki, bir de tez dönemim, üstüne kardeşimin sınav dönemi, annemin babamın sağlık problemleri de var. elimden gelen her şeyi yaptım. yok ikna olmuyorlar. kaldı ki biz 2 seneye anca evlenebileceğiz zaten. benim tek istediğim bu kadar nefret etmesinler benden ve ondan. bu koşullar altında ne düğünüm düğüne benzer ne evliliğim evliliğe. ondan ayrılsam da mutsuz olacağım. ayrılmasam da. ne yapacağımı bilemiyorum. aranızda benzer bir şeyi yaşamış olan varsa benle tecrübelerini paylaşabilir mi?