Lütfen yardım akıl verin...

Reykom33

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2016
441
40
48
42
evliyim bir tane oğlum var eşim ile beraber çalışıyoruz fakat sorunum annemle babam ayrı yaşıyorlar babam bir wc çalıştırıyor çalıştırdığı yerdede kalıyor ufacık bir kulübede bende bu soğuklarda yanına gittim baba burda kalınmaz sana bir ev ayarlıyana kadar bizde kal dedim diyerekten eve getirdim şimdi ise ev bakıyorum kem küm ediyor biraz ters bir Ada'm ne söylesem ters anlar baba dedim sana ev bakıyorum aylıkla yarısını sen ver yarısını ben vereyim sıcak bakmıyor düşüncesini de söylemiyor şimdi bize her akşam geliyor nereye kadar ne yapmam lazım ne olur bişe söyleyin biz bu arada inşaat yapıyoruz ne istiyor bilmiyorum yani hatamı ettim eve getirdim amacım çözüm bulmaktı ama böyle değil zaten sorumsuz bir adamdı

Getirmekle iyi yapmissin yazik adama. Oda sizi disarlarda birakmazdi eminim öyle görseydi. Pisman olmussunuz gibi birsey hisettim. Bir baba 10evlada bakarda 10 evlat bir babaya bakamaz diye bir laf var o geldi aklima. Ev bakmaya devam edin insallah biyer bulursunuz.

Başıma mi kalacak diye endişe ettiniz herhalde. Yalnız olsaniz belki sorun etmezdiniz ama yuvanizin selameti için böyle düşündüğünüzü sanıyorum.

Uygun bir ev bulunca yerlesmesine yardım edin. Duzeninizi bozmak istemediginizi onu kirmadan söylemeye çalışın

Eşiniz surat yaptı anlaşılan.Tatsızlık çıkmasın diye çözüm arıyorsunuz.Bende dayanamazdım babamı kış günü o halde görmeye.Babanızın anlayışlı olması lazım,huzursuz olabilirler fazla durmayayım demesi lazım.Evlilik düşüncesi yok mu?Babanız yaşlı mı?

Calistigi yere yakin , kucuk ve sicak bir yer tutsaniz idare edebilir bence.Arada yemek de goturursunuz.Cok para vermek istemiyor galiba.Eger esiniz sorun etmiyorsa da kisi sizde gecirmesine musade edebilirsiniz.

Calistigi yere yakin , kucuk ve sicak bir yer tutsaniz idare edebilir bence.Arada yemek de goturursunuz.Cok para vermek istemiyor galiba.Eger esiniz sorun etmiyorsa da kisi sizde gecirmesine musade edebilirsiniz.

58 60 yaşlarında evlen diyorum yani kendisi de bile söylemiyor yani anlamadım

zaten annemle bekar kardeşime ben bakıyorum evleri yoktu ev verdik geçinemdi evden ayrıldı kendisi iki yıl sonra emekli olacak iki yıl sigortasını ben yatırıyorum daha ne yapim şimdide bu sorun çıktı işte yani obada mı ayrı ev bilemiyorum napıcamı ne lütfen bişeyler söyleyin

kış bitene kadar yanınızda kalsın...

58 60 yaşlarında evlen diyorum yani kendisi de bile söylemiyor yani anlamadım
Belki sizin talip bulmanızı bekliyordur.Evlenmeyi düşünüyorsa.şimdiki kadınlar maddiyata düşkün.Kendine ait bir düzenin ,yaşantın olursa işin daha kolay olur diyebilirsin.Ayrı eve çıksa bile aklınız yine kalacak.Sizin için zordur ama hayırlı bir kısmet bile ayarlayabilirsiniz.Bir yakınım babasının evlilik isteğine karşı çıkmıştı.Daha sonrasında dedi ki,keşke evlenseydi babama arkadaşlık ederdi,ben her istediğimde yanına gidemiyorum,hiç değilse aklım Onda kalmazdı.

Bende öyle yapmaya çalışıyorum ama düşünmüyor kızımda olmaz diye

Aynen bende evlenmesini istiyorum ama Nasıl bulucaz

Onlar sizin anne-babanız, imkanınız var ki yardımcı oluyorsunuz. Kış geçsin sonra uygun yerlere bakarsınız,sık sık da gider gelirsiniz

bırakma sakın babanı..boşver ne derse desin sen ona ev tutmaya bak..çok üzüldüm babacığına yaa...annenle barışma ihtimalleri yok mu..

ay ne bileyim bilemedim ev tutmaya yanaşmıyorsa bahara kadar sabret istersen hava ısınınca çalıştığı yere döner yine

hata etmemişsiniz aksine hayır yapmışsınız
Şuanki terddütünüz onun agresif tavırları ama siz alttan alın sakin olun
Bir ev bulunca yardımınızı sonuna kadar devam ettirin
Belliki iç dünyasında çok sorunları var bilinmez ,kolaylıklar dilerim.

Aynen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…